Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Horgoson ismét több migránssal lehet találkozni
2022-09-25; 17:04

A helyiek félnek, a településen megnőtt a lopások száma, az illegális bevándorlók pedig állítólag folyamatosan figyelik, hol vannak elhagyott, üresen álló házak.
Fotó Videó

Város a városban
2022-09-24; 16:52

Telt házas a szabadkai befogadóközpont, ahol a leleményesebb migránsok már saját vállalkozásokat, rögtönzött kisboltokat és gyorséttermeket működtetnek. Ismét egyre több az illegális bevándorló Szabadka Makkhetes városrészének központjában is.
Fotó Videó

Afganisztán-Szerbia egy irányban 3500 euró
2022-09-21; 17:06

A hideg időjárás sem tántorítja el a migránsokat, folyamatosan érkeznek az újabb csoportok Belgrádba. A szerb fővárosban azonban csak rövid időt töltenek, többen embercsempészek segítségével folytatják útjukat a magyar határ irányába.
Fotó Videó

Gőzerővel bontanak a hármashatár mentén
2022-09-13; 16:30

Bontják a lakatlan házakat a szerb-magyar-román hármashatár mentén Majdány és Rábé településeken. A cél, hogy megelőzzék, hogy a migránsok télen beköltözzenek a házakba. Az intézkedést korábban Pásztor István, a VMSZ elnöke jelentette be.
Fotó Videó

Több szabadkai panzióban is folyamatosan jelen vannak a migránsok
2022-09-12; 16:03

A szállásadók szerint ezeknek a bevándorlóknak a többsége tunéziai útlevéllel rendelkezik, így gyakorlatilag legálisan tartózkodnak ott. Közben a befogadóközpontban olyan indiai migránsok is megjelentek, akik azt mondják, nem szeretnének továbbmenni.
Fotó Videó

Ez egy ilyen élet!
2022-09-11; 16:31

Továbbra is komoly migrációs nyomás nehezedik az észak-bánáti településekre. Majdányon és Rábén jelenleg is több száz illegális bevándorló tartózkodik.
Fotó Videó

Sorozatos lövések hallhatók Makkhetesen
2022-09-10; 21:57

Szabadka Makkhetes városrészében esténként továbbra is lövések hallhatók az erdőből - állítják az ott élők. A szabadkai befogadóközpont telt házas, de a horgosiakra is változatlanul nagy migrációs nyomás nehezedik.
Fotó Videó

Turbános bevándorlók Szabadkán
2022-09-05; 17:20

Egyre több, jellegzetes turbánt viselő indiai bevándorló érkezik Szabadkára. Ők is a jobb élet reményében szeretnének eljutni Európa valamely gazdagabb országába.

Most

18:30, Frissítve: 20:50

20 éves a Topolyai Múzeum

Az intézmény régészeti, helytörténeti, képzőművészeti tárlatoknak ad helyet, lehetőséget biztosít a korszerű tudományos kutatásokhoz, valamint számos programot szerveznek, amelyek minden korosztályt megszólítanak.
17:11

Ukrajna érvénytelennek tekinti a népszavazásokat

Ukrajna érvénytelennek tekinti a megszállt területeken az Oroszországhoz történő csatlakozásról szóló népszavazásokat, és továbbra is folytatja a megszállt területek felszabadítására vonatkozó erőfeszítéseit – közölte a kijevi külügyminisztérium.

Népszerű

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.