Ugrás a tartalomra
Fotó

Egyre több a migráns Magyarkanizsán
2019-12-07; 16:30

A helyi önkormányzat őrző-védő szolgálata mellett a rendőrség is rendszeresen járőrözik, és megpróbálják rávenni az illegális sátortáborokban tartózkodó migránsokat, hogy hagyják el a települést.
Videó

A befogadókba irányítják a bevándorlókat
2019-12-03; 20:55

Az illetékesek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hideg idő beálltával a Vajdaság határ menti részein rekedt migránsokat valamelyik szerbiai befogadóközpontba irányítsák.
Fotó Videó

Befogadóközpontokba irányítják a migránsokat
2019-12-02; 18:44

Az illetékesek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hideg idő beálltával a Vajdaság határ menti részein rekedt migránsokat valamelyik szerbiai befogadóközpontba irányítsák.
Fotó Videó

Migránsokat lehet látni Szabadka központjában
2019-11-30; 20:46

Amióta felszámolták rögtönzött táboraikat a Magyarkanizsa környéki erdőkben, egyre többet látni őket Szabadkán. A hatóságok a dél-szerbiai Preševóba már több migránst is elszállítottak Vajdaságból.

Szerbiába idén 27 ezer menedékkérő érkezett
2019-11-30; 15:26

Szerbiába az idén 27 ezer menedékkérő érkezett, a számuk az év végére elérheti a 30 ezret – közölte az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának belgrádi irodavezetője.

Most

21:57, Frissítve: 22:03

Mi az óbecsei sárga víz titka?

Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák. Két kút vizét néhány hétig tilos volt fogyasztani. Egy ideje ismét iható víz folyik ezekből a kutakból.
21:37, Frissítve: 21:48

Felgyorsul-e Szerbia EU-csatlakozási folyamata?

Az új csatlakozási fejezet megnyitásáról és Szerbia EU-s csatlakozási lehetőségeiről beszélt Kovács Elvira, a Szerbiai Parlament Európai Integrációs Bizottságának elnökhelyettese a Közügyekben.
21:18

Győzött a Liverpool és a Napoli

A Bajnokok Ligája utolsó csoportkörének délutáni mérkőzésein nem született meglepetés a Napoli hazai pályán győzte le a Genk együttesét, míg a Liverpool idegenben bizonyult jobbnak a Salzburgnál.

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.