Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Folyamatosan igyekeznek átjutni a határon a migránsok
2022-06-28; 16:30

Folyamatosan próbálkoznak az illegális határátlépéssel a Vajdaság északi részén feltorlódott migránsok. A szabadkai befogadóközpont már kapacitáson felül üzemel, és mindennapos látványnak számítanak a városban járkáló illegális bevándorlók.
Fotó Videó

Nem férnek el a migránsok a szabadkai befogadóközpontban
2022-06-24; 15:39

A tábor kapacitáson felül üzemel. A taxisok folyamatosan szállítják el a bevándorlókat a területről, vélhetően a szerb-magyar határ közelébe. Erre azért van lehetőség, mert a szabadkai központ nyitott, azt bármikor elhagyhatják a migránsok.
Fotó Videó

Megkeserítik a migránsok a lakosok életét
2022-04-21; 22:26

A hivatalos adatok szerint csaknem 4500 bevándorló érkezett márciusban Szerbiába. Sokuk embercsempészek által jut az országba és azok segítségével is folytatják az útjukat az Európai Unióba. Mindezért több ezer eurót fizetnek.
Fotó Videó

Folyamatosan térnek vissza a migránsok Horgosra
2022-02-15; 16:29

A rendőrség rendszeresen begyűjti és elszállítja a szerb-magyar határ közelében feltorlódó migránsokat, a befogadóközpontok nyitott jellege miatt azonban ők napokon belül visszatérnek. Horgosra folyamatosan érkeznek az illegális bevándorlók.

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.