Ugrás a tartalomra
Fotó

Újabb migránsalagút a szerb-magyar határon
2020-10-23; 16:51

Újabb alagutat fedeztek fel a rendőrök a magyar-szerb határon, Ásotthalom külterületén - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense ma az MTI-t.
Fotó Videó

Migránsok törtek be egy horgosi családi házba
2020-10-05; 17:51

Ezt a sértettek állítják. Az eset a múlt hétvégén történt. Mint stábunknak mesélték, a két migráns pénzt és ruhákat lopott el. A rendőrség elfogta őket, de az eltulajdonított pénzt nem kapták vissza.
Magyar Rendőrség címke

Ismét kamionban elbújva próbálkoztak a migránsok
2020-09-21; 12:36

A magyar rendőrök ma reggel 6 óra 15 perckor a Kelebia-Tompa közúti határátkelőhelyen egy Szerbia irányából belépő kamion átvizsgálása során a jármű alvázára felkapaszkodva egy külföldit találtak.

Megjelent a koronavírus a migránstáborban is
2020-09-02; 14:20

Megjelent a koronavírus a Preševóban található befogadóközpontban - írja a Szerbiai RTV. Egy 19 éves fiúnál regisztrálták a fertőzést, aki a helyi migránstáborban volt elszállásolva.

Most

13:58, Frissítve: 17:19

Ana Brnabić ismertette az új kormány céljait

Ana Brnabić szerb kormányalakító ma délelőtt a parlamentben ismertetett expozéjában hangsúlyozta, hogy az új kabinet a politikai és a gazdasági folytonosság kormánya lesz. Hat célt emelt ki, ezek közül a polgárok egészségét nevezte a legfontosabbnak.

Népszerű

Baleset Szabadkán

Közlekedési baleset történt ma délután Szabadkán. Várjuk az illetékesek részletesebb információit az esetről.