Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Mintegy 200 migráns lehet Horgos környékén
2021-01-13; 17:29

Szerdán stábunk nyugalmat tapasztalt Horgos központjában. Csak néhány illegális bevándorlóval találkoztunk. A hideg időben a migránsok is igyekeznek melegebb helyen meghúzni magukat.
Fotó Videó

Kigyulladt egy családi ház Majdányon
2021-01-11; 19:39

Vasárnap a kora délutáni órákban kigyulladt egy családi ház Majdányon, ahol nem hivatalos információk szerint illegális bevándorlók tartózkodtak.
Fotó Videó

Továbbra is nyüzsögnek a migránsok Majdányon és Rábén
2021-01-06; 17:01

A migránsok célja még mindig az, hogy az Európai Unióba jussanak, azonban a magyar határkerítés útjukat állja. Amíg a megfelelő pillanatra várnak, addig a szerb-magyar-román hármashatár közelében található épületekben húzzák meg magukat.
Fotó Videó

Nagyobb rendőri jelenlétre lenne szükség
2020-12-31; 20:37

Migránsok támadtak a magyar határőrökre hajnalban Rábénál. A több mint száz főből álló csoport jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra területére. A helyiek többször jelezték már, hogy növelni kellene a rendőri jelenlétet Majdányon és Rábén.

Csökkent a menedékkérők száma az EU-ban
2020-12-25; 14:33

Több mint 30 százalékkal csökkent az Európai Unióba érkező menedékkérők száma a január-szeptemberi időszakban az egy évvel korábbihoz képest - írta a Berliner Morgenpost című német lap az Eurostat egy még nem nyilvános kimutatása alapján.
Fotó Videó

Tarthatatlan a helyzet Majdányon és Rábén
2020-12-14; 18:17

Elviselhetetlen állapotok uralkodnak a helyiek szerint az észak-bánáti Majdányon és Rábén az ott feltorlódott több száz migráns miatt. A rendőrség hiába szállította el őket a hétvégén buszokkal, a taxisok folyamatosan hordják őket vissza.

Most

22:36, Frissítve: 22:43

Újra beindul a kulturális élet a Cnesában

A szigorítások és a polgárok megóvása érdekében minden kulturális programot le kellett mondani a magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézményben az elmúlt időszakban.
22:05

Online gazdafórum hetente kétszer

Az online előadások nézettségével a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége nagyon elégedett, de abban is bíznak, hogy a jövőben ez a létszám még emelkedni fog. Feldogozzák a támogatásokat és a pályázati lehetőségeket is az idei évre.
21:26

Folyamatosan érkezik a védőoltás Szerbiába

Szerbiának nagy mennyiségű védőoltást sikerült biztosítania, de még ez sem elegendő ahhoz, hogy a lakosság 50-60-70 százalékát be lehessen oltani. Ezért nagyon fontos, hogy először azokat oltsuk be, akik a legnagyobb kockázatnak vannak kitéve.
20:49, Frissítve: 21:12

Döcögve az EU felé

A koronavírus-járványt is lehet okolni azért, hogy 2020-ban egyetlen csatlakozási fejezetet sem nyitottak meg. Ugyanakkor az integrációs bizottság alapfeladata a törvények összehangolása az uniós elvárásokkal, és ezen is van még javítanivaló.

Népszerű