Ugrás a tartalomra
Fotó

Nyugodt a migránshelyzet, az erdőkben sok elhagyatott tábort látni
2023-12-04; 12:35

Miután begyűjtötték és elszállították az Észak-Bácska térségében rejtőzködő migránsokat és felszámolták a főbb embercsempész-hálózatokat, a különleges rendőri egységek nagyobb részét átvezényelték Szerbia más térségeibe, elsősorban a déli határra.
Fotó Videó

Az esti órákban mozognak inkább a migránsok
2023-12-02; 16:05

Napközben a határhoz közeli településeken nem látni migránsokat, a királyhalmiak szerint azonban, ahogy eljön az este, elkezdenek mozgolódni az illegális bevándorlók is.
Fotó Videó

Kisebb migránscsoportok mégis visszaszivárognak
2023-11-19; 16:36

A Vajdasági Magyar Szövetség politikusai folyamatosan azért lobbiznak, hogy a különleges rendőri erők mindaddig a térségben maradjanak, amíg a migránsprobléma teljesen meg nem szűnik.

Több mint ezer migránst gyűjtöttek be Zomborban
2023-11-19; 08:07

Bratislav Gašić szerb belügyminiszter tegnap este Zomborba látogatott és azt üzente, hogy a rendőrség különleges egységeinek akciója mindaddig fog tartani, amíg az utolsó embercsempészt is le nem tartóztatják Szerbiában.

Most

18:13, Frissítve: 18:20

Ronaldo 1200. mérkőzése

Cristiano Ronaldo a futballtörténelem első férfi mezőnyjátékosaként 1200. mérkőzését játszotta péntek este, amikor pályára lépett szaúdi csapata, az al-Naszr bajnokiján az al-Rijád ellen - írta szombaton az IFFHS.
17:48, Frissítve: 17:59

Ónos eső, csúszós utak

Ónos esőre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Jelentésük szerint Szerbia északi és nyugati részén fordulhat elő vasárnap vegyes formájú csapadék.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.