Ugrás a tartalomra

Migránsokat tartóztattak fel Szegeden
2018-10-13; 09:05

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarország területére négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök pénteken este fél 8-kor tartóztatták fel a határsértőket Szeged külterületén.
Fotó Videó

Ritkábban járnak be Horgosra a migránsok
2018-10-12; 16:34

Vannak migránsok Szerbiában, akiknek Magyarország a kifejezett úti céljuk. Néhányan még próbálkoznak a szerb-magyar határ illegális átlépésével, de a környékbeli lakott területekre már ritkán járnak.

Kamionba rejtőzött migránst találtak Tompán
2018-09-19; 08:09

Tompa Közúti Határátkelőhelyen a rendőrök hajnali 3 óra 15 perckor egy belépő szerb kamion rakterében, a rakomány között elbújva egy külföldi férfit találtak, aki afgán állampolgárnak vallotta magát.

Most

07:34, Frissítve: 07:50

Újraindult a magyar nyelvű oktatás Feketetón

Az MNT közösségünk életében címmel tartottak lakossági találkozót Feketetón a Magyar Összefogás lista jelöltjei. A Jovan Popović Általános Iskola feketetói kihelyezett tagozatáról is szó volt.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.