Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Migránsok Hajdújáráson

Az észak-bácskai szerb-magyar határszakasz területén megbújó migránsok közül egyre többen Hajdújáráson keresztül próbálnak meg átjutni a magyar határkerítésen.
Fotó Videó

Még mindig sok a migráns Horgoson

Magyarkanizsa községben továbbra is gondot okoz a bevándorlók jelenléte, habár az előző évekhez képest már kevesebben vannak.

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Migránsok a tanyán

Horgos környékén tanyáznak a migránsok

Egy elhagyatott, Horgos melletti tanyán gyülekeznek azok a migránsok, akik Szerbiában rekedtek, innen próbálnak átjutni a szerb-magyar határszakaszon. Jelenleg mintegy 30-an vannak.

Egyre több a migráns Nyugat-Bácskában

A szerb-horvát határ menti településeken gyakran látni migránsokat az utcákon, a lakosok szerint éjjelente a közeli erdőkben és az elhagyatott házakban húzzák meg magukat.