Ugrás a tartalomra

Az anyaország határon túli magyarságot érintő törekvései, a szerbiai politika vajdasági magyarságra vonatkozó intézkedései, a Magyar Nemzeti Tanács határozatai. Az itt élő magyarság mindennapjait befolyásoló aktuális társadalmi, gazdasági, mezőgazdasági, szociális és egészségügyi kérdések. Észak- és Közép-Bácska, illetve a Tisza mente történései, az önkormányzatok és települések eseményei. Pannon Híradó a régió híreivel  17.30-tól, 20.00-tól és 22.00-tól.

A Pannon Televízió élő hírháttérműsora. Minden hétköznap 18 óra 10 perctől. Riportok, interjúk politikai, gazdasági és közéleti témákban.
Szerkesztő-műsorvezető: Juhász Gábor, Bíró Tamara, Loboda Árpád, Soós Georgina

A nap legfontosabb történései, hírei egy percben.

Kíváncsi, hogy milyen időjárásra számíthat az elkövetkező napokban a térségünkben? Kövesse új műsorunkat a Pannon Televízióban és az interneten, hogy ne érje meglepetésként az időjárás-változás.

Amikor a képek önmagukért beszélnek. A nap legfontosabb és legérdekesebb eseményei kommentár nélkül.

Neves magyar írók és világirodalmi alkotók remekművei születnek újjá, elevenednek meg a Pannon Televízió műsorában. A Kalamáris szellemi kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Érleled, szépítsd, ékesítsd a magyar nyelvet! Minden nap 19.25-től Kalamáris.

Interjúműsor minden kedden, csütörtökön és vasárnap 19 óra 30 perctől. 20 perces közéleti interjú a Pannon TV-ben. Politika, gazdaság, egészségügy és minden más, ami az emberek mindennapjait érinti.
Felelős szerkesztő: Bálint Csaba

Mezőgazdasági magazinműsor péntekenként 17 óra 5 perctől. Aktuális mezőgazdasági témák, előtérben az észak-vajdasági gazdák problémáival, sikereivel. Növénytermesztés, állattenyésztés, értékesítés, támogatások, érdekességek. Pannon Gazda – a termelők fél órája.

Szerkesztő-műsorvezető: Kaszoli Violetta

Minden hétfőn délután 5 órakor SPORTHÉTFŐ a Pannon Televízió műsorán (ismétlés 19 óra 30 perctől)!

Szerkesztő: Dóró Alen

20 perces riportműsor a régió főbb eseményeiről, kulturális rendezvényekről, falunapokról, versenyekről. Kedden és csütörtökön 17,  szombaton 19,30 órától. Felelős szerkesztő: Dobó Engi Florinda

Vajdasági témák, emberek és történések - ez a Vidékünk. Magazinműsor a mindennapjainkról szombatonként 18 óra 30 perckor a Pannon Televízió műsorán. Felelős szerkesztő: Bartus Bella

Történetek, amelyek mozgóképért kiáltanak. Múltbéli események, amelyeket érdemes felidézni. Érdekes emberek, akiket meg kell ismerni. Dokumentumfilmek, rövid- és nagyjátékfilmek, valamint alkotóik. 

Forog a kamera kéthetente kedd este 9-kor a Pannon Televízió műsorán.

A Kincsesládánkban Vajdaság térségeit, településeit mutatjuk be szokatlan szemszögből. A műsor egyik érdekessége, hogy nem tartalmaz narrációs részeket. Az epizódok szinte már a terepi forgatás során teljes egészében elkészülnek. A műsor célja pedig, hogy bemutassa Vajdaság értékeit, különlegességeit. Minden hónap első szombatján este fél kilenckor.

Szerkesztő: Király Mirella

A Kecskeméti Televízió és a Pannon Televízió közös természet- és környezetvédelmi magazinműsora minden második szombaton 19 órától. A műsor az Interreg–IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Program részeként az Európai Unió támogatásával valósul meg az Ismerd meg – védd meg! Közös figyelemfelhívás a határ menti környezetvédelmi és természetvédelmi kérdésekben projekt keretében.

A Pannon Televízió vallási műsora. Egyházi események, aktualitások az egyházi közösségek hitéletéről fél órában. Kéthetente vasárnap 11 órától (ismétlés 17 órától). Felelős szerkesztő: Lajkó Anett.

Otthon edzene, de egyedül nem megy? Itt a lehetőség, elhozzuk a személyi edzőket a nappalijába! A Fitt percek egy negyedórás testedző műsor, amely munkanapokon jelentkezik 8 óra 10 perckor és 16 órakor a Pannon Televízió műsorán. Az adásokban személyi edzők mutatnak olyan gyakorlatokat, amelyek odahaza is elvégezhetők és segítségükkel jobb fizikai erőnlét és kondíció érhető el. A műsor szerkesztője Kókai Mónika.

Dél-Bánát ízei – gasztronómiai magazinműsor minden szerdán este fél nyolctól a Pannon Televízió műsorán! Ízek, amelyektől biztosan kedvet kapnak a főzéshez! Málé, székelykáposzta, betyárpaprikás… Fedezze fel a dél-bánáti konyha különleges, ízgazdag és egyedülálló világát Gyuris Karolinával és Bíró Terézzel .

A Pannon Televízió alkalmi összeállításai a közösség főbb eseményeiről és ünnepeiről.

A Pannon Televízió által készített dokumentumfilmek.