Ugrás a tartalomra
Videó
Paulinum

A szabadkai Paulinum ünnepe

Fennállásának 55. évfordulóját ünnepelte a szabadkai Paulinum Püspökségi Klasszikus Gimnázium és Kollégium.
Fotó Videó

Színek és formák harmóniája

Színek és formák harmóniája címmel szervezett a Vajdasági Tehetségsegítő Tanács csendéletfestő rajzverseny döntőt a szabadkai Politechnikai Iskolában.
Fotó Videó

Vállalkozói fórum az MTTK-án

A Karrierépítő Központ által összeállított Képzéskatalógusról és a diákmunka-lehetőségekről is szó volt ma a Vállalkozók Fórumán, Szabadkán.
Fotó Videó

A Biológia Éjszakája

A nyílt nap fő témája az érdekes tudományok megismertetése, a természet szépségének bemutatása és a környezetvédelem fontossága volt.

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű