Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Suliszem Diákfilmfesztivál
2019-12-06; 20:19

A Várakozás című film nyerte az általános iskolások kategóriájában az első Suliszem Diákfilmfesztivál fődíját Zentán. A másik fődíját, a középiskolás alkotások közül A varázslatos fa című film kapta.
Fotó Videó

Válaszd a tudást itthon!
2019-12-05; 20:06

Megkezdte Felsőoktatási Tájékoztató Körútját a Magyar Nemzeti Tanács a Vajdasági Magyar Diákszövetséggel karöltve.
Fotó

Diák-menedzserek a tanteremben
2019-11-30; 21:06

Három iskolából, két településről érkeztek tanulók a Vállalkozz okosan! diákversenyre az újvidéki Sonja Marinković Általános Iskolába.
Fotó Videó

Iskolanapot ünnepel a györgyéni iskola
2019-11-29; 18:30

A Vladimir Nazor Általános Iskolában elsőtől nyolcadik osztályig folyik az oktatás szerb és horvát nyelven. Az intézményhez tartozó óvodába járó gyermekek is részt vettek az ünnepségen.

Most

09:51, Frissítve: 10:03

Tanyavilág, ahogyan Gallusz László látja

Tanyák, Sorsok – Tanyasorsok címmel jelent meg Gallusz László nyugalmazott újságíró, műsorszerkesztő legújabb, önálló kötete, amelyben a bácskai és bánáti tanyavilág múltját és jelenét mutatja be.
21:57, Frissítve: 22:03

Mi az óbecsei sárga víz titka?

Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák. Két kút vizét néhány hétig tilos volt fogyasztani. Egy ideje ismét iható víz folyik ezekből a kutakból.
21:37, Frissítve: 21:48

Felgyorsul-e Szerbia EU-csatlakozási folyamata?

Az új csatlakozási fejezet megnyitásáról és Szerbia EU-s csatlakozási lehetőségeiről beszélt Kovács Elvira, a Szerbiai Parlament Európai Integrációs Bizottságának elnökhelyettese a Közügyekben.
21:18

Győzött a Liverpool és a Napoli

A Bajnokok Ligája utolsó csoportkörének délutáni mérkőzésein nem született meglepetés a Napoli hazai pályán győzte le a Genk együttesét, míg a Liverpool idegenben bizonyult jobbnak a Salzburgnál.

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.