Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Méhek nélkül nincs élet
2022-05-20; 18:06

Ökológiai Fesztivált tartottak a szabadkai Széchenyi István Általános Iskolában. A gyerekek a méhekről, a vadméhekről, táplálkozási szokásaikról és egyebekről hallhattak a méhek világnapján.
Fotó Videó

Székelykeve várja a kiránduló diákcsoportokat
2022-05-18; 21:25

Székelykeve érdekes célpont a turisták számára, hiszen az al-dunai székelyek a bukovinai székelyek leszármazottai, akik megőrizték nyelvjárásukat és hagyományaikat.
Fotó Videó
Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium

330 középiskolásnak lesz helye Zentán
2022-05-18; 19:58

A lehetőségek széles palettája várja mindazokat a diákokat, akik szeptembertől a zentai középiskolákban szeretnének továbbtanulni.
Fotó Videó

Bemutatkozott a Vállalkozóvilág című segédtankönyv Zentán
2022-05-18; 19:59

Ünnepélyesen bemutatták és kiosztották a Vállalkozóvilág című segédtankönyvet a Zentai Közgazdasági és Kereskedelmi Iskolában. A kiadványt a Magyar Nemzeti Tanács és a szabadkai Bosa Milićević Közgazdasági Középiskola közösen adta ki.

Most

12:05

Karneváli hangulat Torontálvásárhelyen

Szebbnél szebb jelmezek, finomabbnál finomabb ételek és rengeteg mosoly volt a torontálvásárhelyi karneválon és pörköltfőző versenyen, amelyre külföldről is érkeztek vendégek. A karneválon több mint 200 gyerek öltözött jelmezbe.
11:33, Frissítve: 12:23

Zelenszkij: Súlyos a helyzet Donbaszban

Mariupol orosz fennhatóság alá került, az orosz csapatok arra készülnek, hogy Liman irányába nyomulnak tovább – jelenti az ukrán média. Andrzej Duda, lengyel államfő megérkezett Kijevbe.
10:39, Frissítve: 11:58

Testvértelepülési együttműködés

A magyarországi Őrtilos és Torontálvásárhely vezetősége testvértelepülési szerződést írt alá. A felek azt remélik, hogy az eddig is baráti kapcsolat a jövőben is gyümölcsöző lesz.

Népszerű