Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Séta a szülés-születés minőségéért
2018-06-16; 15:40

Sétával hívták fel a figyelmet a szülés és születés élményének fontosságára Topolyán, ezzel is a WHO, azaz az Egészségügyi Világszervezet ajánlásait támogatva.
Fotó Videó
Csoportkép a 100 fiatallal

Száz fiatal orvos kapott állást
2018-06-08; 17:45

Száz kiváló tanulmányi eredményekkel rendelkező fiatal orvosoknak adnak munkát és továbbképzési lehetőséget Szerbiában - a kormány így szeretne javítani az egészségügyi rendszer helyzetén.
Fotó Videó

Nem kedvez az esős idő a pollenallergiásoknak
2018-06-07; 21:44

Akik érintettek, akár fulladásos rohamot is kaphatnak. A zivatarokban roncsolódónak a pollenszemek, és allergizáló fehérje molekulákat bocsátanak ki, ez teszi őket veszélyessé.
Videó
Zlatibor Loncar

Olcsóbb lesz a gyógyszer
2018-06-07; 15:48

A gyógyszerek 98,6 százaléka olcsóbb lesz Szerbiában, amennyiben a kormányülésen megszavazzák az erre vonatkozó szabályzatot - nyilatkozta Zlatibor Lončar.

Most

13:39, Frissítve: 13:47

Gulág-emlékművet avattak Budapesten

A második világháború után megtanultuk, hogy Magyarország legértékesebb vagyona a szuverenitása - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Óbudán, a szovjet megszállás áldozatainak emlékműve átadásán.

Népszerű

Eddig azonosítatlan vírus terjed Temerinben

Mind több egészséges gyermek kerül kórházi kivizsgálásra ideiglenes lábbénulással. Az esetek tünetegyüttesét transitoricus synovitis néven diagnosztizálják az orvosok – mondja Matuska Andrea orvos.

Mindenki automatikusan szervdonor lesz

Az elhalálozást követően minden szerbiai polgár szervdonor lehet, amennyiben a szerbiai parlament elfogadja az erről is szóló törvénytervezetet.