Ugrás a tartalomra
Vércukorszintmérés

Ingyenes mérések egy szupermarketben
2018-10-16; 14:32

Ingyenes vizsgálatot végeztek Szabadkán az egyik Palicsi úti szupermarketben. Az éhínség elleni harc és az élelmezési világnap alkalmából cukor-, vérnyomás- és koleszterin szintet mértek.
Fotó Videó

Fejlesztik Szerbiában az egészségügyet
2018-10-15; 19:48

Egymilliárd eurót fektet a szerb állam az egészségügyi rendszerbe - erről egyezett meg Aleksandar Vučić szerb elnök és Ana Brnabić miniszterelnök.
Fotó Videó

Nyakunkon az influenzaszezon
2018-10-15; 19:20

Ma megérkeztek az egészségházakba a kór elleni védőoltások, az illetékesek szerint pedig a jövő héten már fel is vehetik őket azok, akik a veszélyeztetett csoportba tartoznak.
Fotó Videó

Az egészséges ételek is nagyon ízletesek
2018-10-13; 15:47

Zöldségturmix, hidegen sajtolt lenolajból és zsírszegény túróból készült fűszeres szendvicskrém és gyümölcssaláta. Ez egy egészséges reggeli.

Most

07:34, Frissítve: 07:50

Újraindult a magyar nyelvű oktatás Feketetón

Az MNT közösségünk életében címmel tartottak lakossági találkozót Feketetón a Magyar Összefogás lista jelöltjei. A Jovan Popović Általános Iskola feketetói kihelyezett tagozatáról is szó volt.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.