Ugrás a tartalomra
Fotó Videó
Virágzás

Áprilisban tetőzik a pollenszezon

Virágoznak a pázsitfűfélék és a velük közeli rokonságban álló gabonafélék. A levegőbe jutó pollenek egy része, az arra érzékeny emberekben allergiás reakciót váltanak ki.
Fotó Videó

Muzslyán járt a Katolikus Karitász Orvosmissziója

Vajdaságban több mint háromszáz kisgyermek és felnőtt szűrővizsgálatát végzi a napokban a Katolikus Karitász Orvosmissziója. A szűrővizsgálatok mai helyszíne a muzslyai Emmausz fiúkollégium volt.
Fotó Videó

Egészségügyi vásárt tartottak ma Szabadkán

A Badawi Poliklinika harmadízben szervezte meg az egészségügyi és holisztikus gyógyászati szolgáltatások és termékek bemutatóját. Az eseményre idén a Népkör MMK-ban került sor.

Felújítás Horgoson

A Horgos egészségügyi állomás teljes felújítása miatt hétfőtől, április 23-tól a régi állami gyógyszertár lakás részének helyiségeibe költözik, amíg a munkálatok tartanak.

Csökken a kanyarós betegek száma Szerbiában

4.740 kanyarógyanús esetet tartanak nyilván jelenleg Szerbiában, azonban csökkenő tendenciát mutat a betegségben szenvedők száma - nyilatkozta a Szerbiai RTV műsorában Darija Kisić Tepavčević.

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Eddig azonosítatlan vírus terjed Temerinben

Mind több egészséges gyermek kerül kórházi kivizsgálásra ideiglenes lábbénulással. Az esetek tünetegyüttesét transitoricus synovitis néven diagnosztizálják az orvosok – mondja Matuska Andrea orvos.