Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Teljesen felújítják a Szabadkai Közkórházat
2018-12-01; 17:51

A munkálatok jövő tavaszra kezdődhetnek - nyilatkozta dr. Vickó Ferenc szerbiai egészségügyi államtitkár a Pannon RTV-nek. A beruházás értéke mintegy 20 millió euró, másfél-két év múlva fejeződhet be.
Fotó Videó

Pető-kurzus Zentán
2018-11-28; 16:12

Kezdetét vette a kilencedik intenzív, háromhetes Pető-kurzus Zentán. A budapesti Semmelweis Egyetem Pető András Karának konduktorai jelenleg 25 résztvevővel dolgoznak.

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.