Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Mindent a szívért
2022-09-27; 18:46

A szív nemzetközi világnapja alkalmából vércukor, vérnyomás és koleszterinszint méréssel, valamint testsúly és testmagasság méréssel egybekötött egészségügyi tanácsadást szerveztek Zentán. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is nagy volt az érdeklődés.

Másfél ezer új fertőzött
2022-09-19; 07:23

1460 új koronavírusos fertőzést regisztráltak az elmúlt 24 órában Szerbiában, a Covid-19 szövődményeinek következtében 8 személy veszítette életét.

Jó hír az allergiások számára
2022-09-17; 10:32

Csökkenő tendenciát mutat a parlagfű pol­len­kon­cen­tráci­ó­ja, a következő napokban várható lehűlés és csapadék az allergiások számára jelentős enyhülést hoz - mondta dr. Snežana Aranđelović.
Fotó Videó

Ébreszd fel a szívet!
2022-09-15; 17:41

Önkéntes véradási akciót szervez a Szabadkai Vöröskereszt szombaton 9 és 12 óra között a Galleria irodaházban, az átriumban.

Koronavírus - a WHO már látja a végét
2022-09-14; 17:34

Már látszik a koronavírus-járvány vége - mondta az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója. Hozzátette, a világ még soha nem volt ilyen jó helyzetben, hogy véget vethessen a járványnak.

Most

18:30, Frissítve: 20:50

20 éves a Topolyai Múzeum

Az intézmény régészeti, helytörténeti, képzőművészeti tárlatoknak ad helyet, lehetőséget biztosít a korszerű tudományos kutatásokhoz, valamint számos programot szerveznek, amelyek minden korosztályt megszólítanak.
17:11

Ukrajna érvénytelennek tekinti a népszavazásokat

Ukrajna érvénytelennek tekinti a megszállt területeken az Oroszországhoz történő csatlakozásról szóló népszavazásokat, és továbbra is folytatja a megszállt területek felszabadítására vonatkozó erőfeszítéseit – közölte a kijevi külügyminisztérium.

Népszerű

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.