Ugrás a tartalomra

Vajdaság vízellátását javítják
2022-05-12; 16:09

Harmincegy vajdasági önkormányzat pályázott sikeresen a Tartományi Mezőgazdasági, Víz- és Erdőgazdálkodási Titkárságnál. Negyvenöt szerződést írtak alá a községek képviselői.
Fotó Videó

Pásztor István: Folytatódnak a fejlesztések Vajdaságban
2022-05-10; 15:47

A következő 4 évben is folytatódik a gazdaságfejlesztési program és az oktatási kérdések is előtérbe kerülnek - erről is beszélt Pásztor István a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában.

Több fejlesztést is támogat a tartományi kormány
2022-05-05; 14:22

A tartományi kormány határozatot hozott arról, hogy 18 millió dinárt különítenek el a kamenicai intézet épületegyüttesén belül a nyilvános emeletes garázs építéséhez szükséges műszaki dokumentációs terv elkészítésének finanszírozására.

Most

12:05

Karneváli hangulat Torontálvásárhelyen

Szebbnél szebb jelmezek, finomabbnál finomabb ételek és rengeteg mosoly volt a torontálvásárhelyi karneválon és pörköltfőző versenyen, amelyre külföldről is érkeztek vendégek. A karneválon több mint 200 gyerek öltözött jelmezbe.
11:33, Frissítve: 12:23

Zelenszkij: Súlyos a helyzet Donbaszban

Mariupol orosz fennhatóság alá került, az orosz csapatok arra készülnek, hogy Liman irányába nyomulnak tovább – jelenti az ukrán média. Andrzej Duda, lengyel államfő megérkezett Kijevbe.
10:39, Frissítve: 11:58

Testvértelepülési együttműködés

A magyarországi Őrtilos és Torontálvásárhely vezetősége testvértelepülési szerződést írt alá. A felek azt remélik, hogy az eddig is baráti kapcsolat a jövőben is gyümölcsöző lesz.

Népszerű