Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Bizottságok és stratégiák
2023-01-16; 17:01

A Magyar Nemzeti Tanács Kulturális, valamint az Oktatási Bizottsága után hamarosan, előreláthatólag néhány napon belül megalakul a Tájékoztatási és az Írás- és Nyelvhasználati Bizottság is.

Pásztor István karácsonyi köszöntője
2023-01-05; 18:20

Töltse meg otthonukat a jólét, a béke, a szeretet és a türelem - üzeni a Julianus naptár szerint ünneplőknek karácsony alkalmából Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke.

Kovács Elvira: A VMSZ nem támogatja az oroszellenes szankciókat
2022-12-29; 10:03

A VMSZ nem támogatja az oroszellenes szankciókat, mert nem oldanak meg semmit, és nem támogatja a fegyverszállítást sem, ugyanakkor a VMSZ elítéli az agressziót, kiáll Ukrajna területi integritása mellett – hangsúlyozta Kovács Elvira.
Fotó Videó

Személyi kérdések az MNT ülésén
2022-12-23; 19:40

Rigó Pál Zsófia a Magyar Nemzeti Tanács alelnöke - erről is döntöttek az MNT ülésén. A jelöltet mind a 35 tanácstag támogatta. A Végrehajtó Bizottságot is megválasztották, amelynek elnöke Sárközi István lett.

Most

15:23, Frissítve: 16:50

Dulakodásig fajult a parlamenti ülés

Miután Aleksandar Vučić ismertette a Koszovóról szóló jelentést a köztársasági parlamenti képviselők rendkívüli ülésén, megkezdődött a vita a Pristinával folytatott tárgyalásokról.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.