Ugrás a tartalomra
Vajdaság

Új politikai szervezet alakult Új Vajdaság névvel
2018-07-25; 21:56

Új politikai szervezet alakult Új Vajdaság néven, amelynek alapítói a többi között Dr. Zorana Šobot, Dr. Miroslav Ilić sebész és Branislav Majstorović ügyvéd, mindhárman újvidékiek, tudta meg a 021.rs
Fotó Videó

A VMSZ értékelte a városvezetés munkáját
2018-07-20; 17:01

A projektek nagy része megvalósult, a 2017-es az elmúlt 5 év legjobb költségvetése volt - hangzott el a Vajdasági Magyar Szövetség szabadkai önkormányzati tisztségviselőinek mai sajtótájékoztatóján.
Fotó Videó

Módosították az MNT költségvetését
2018-07-12; 16:51

A Magyar Nemzeti Tanács ülésén módosították az ösztöndíjprogram-határozatot, miszerint ha lehetőség van rá, a mostaninál többen is kaphatnak ösztöndíjat, és év közben is kiírhatnak pályázatot.
Fotó
Mondoloni, Pásztor István kezelnek

Mirović és Pásztor is fogadta Mondolonit
2018-07-11; 15:16

A Tartományi Kormány elnöke, Igor Mirović és Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke is fogadta ma Frédéric Mondolonit, Franciaország belgrádi nagykövetét Újvidéken.

Most

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő
Kormányülés

Havi tizenkétezer dinár a harmadik gyerek után

A vajdasági családok a harmadik gyermek megszületése után 12.000 dináros anyagi támogatást kapnak havonta 2018-ban - erről döntött a tartományi kormány mai ülésén, ahol megállapították az összeget.