Ugrás a tartalomra
Videó

Megvitatják a vajdasági médiastratégia tervezetét
2023-10-02; 08:38

Holnap tárgyalja a Magyar Nemzeti Tanács Tájékoztatási Bizottsága a médiastratégia tervezetét, amit előreláthatólag meg is jelentetnek majd. Ezt követően három helyszínen tartanak majd közvitát a tervezetről.
Fotó

Kína Szerbia fejlődését segíti
2023-09-21; 18:32

Ezt erősítette meg a Tartományi Képviselőház elnökének, Pásztor Istvánnak Li Honghong, az Összkínai Népi Kongresszus első alelnöke.
Fotó Videó

Számos téma az MNT pénteki ülésén
2023-09-20; 15:58

Költségvetés-módosítás, oktatási és kulturális témák is várhatóak a Magyar Nemzeti Tanács 8. rendes ülésén pénteken - jelentette be Fremond Árpád az üléssel kapcsolatos sajtótájékoztatóján.

Most

17:02, Frissítve: 17:11

Megkezdődött a roaming-díjak csökkenése

Megkezdődött a roaming-díjak csökkenése az EU és a Nyugat-Balkán országai között a 2022. december 6-án megtartott tiranai értekezleten aláírt nyilatkozat értelmében – közölte a Regionális Együttműködési Tanács.

Népszerű

Dupla öröm a nyugdíjasoknak

A nyugdíjasok mától duplán örülhetnek, hiszen mostantól érvényesek az új nyugdíjas kártyák, ráadásul 5,5 százalékkal emelkednek a nyugdíjak Szerbiában.

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.