Ugrás a tartalomra
Fotó Videó
Ülésezik az MNT, Jerasz Anikó beszél

Ülésezett a Magyar Nemzeti Tanács
2018-06-14; 17:27

34. rendes ülését tartotta a Magyar Nemzeti Tanács. Az ülésen szó esett a Vajdaság Autonóm Tartomány területén lévő középiskolák első osztályába beiratkozó magyar tanulók létszámáról is.
Fotó

Rumába látogatott ma Igor Mirović
2018-06-11; 18:04

A tartományi kormány elnöke, megtekintette a település főbb beruházásait. A község megfelelően fejlődik, a jövőben pedig újabb beruházásokat is terveznek - jelentette be Mirović.
Fotó Videó

20 éves a VMSZ Újvidéki Városi Szervezete
2018-06-10; 17:44

20 éves fennállását ünnepelte a VMSZ Újvidéki Városi Szervezete. Az eseményt a Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központban szervezték meg.
Fotó Videó

Ülésezett a tartományi képviselőház
2018-05-31; 20:09

A mai ülésén megvitatták a Vajdasági Pedagógiai Intézet és az Európai Alap működéséről szóló jelentéseket. Emellett a múlt évi költségvetés megvalósulásáról szóló jelentés is napirenden szerepelt.

Most

13:39, Frissítve: 13:47

Gulág-emlékművet avattak Budapesten

A második világháború után megtanultuk, hogy Magyarország legértékesebb vagyona a szuverenitása - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Óbudán, a szovjet megszállás áldozatainak emlékműve átadásán.

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő
Kormányülés

Havi tizenkétezer dinár a harmadik gyerek után

A vajdasági családok a harmadik gyermek megszületése után 12.000 dináros anyagi támogatást kapnak havonta 2018-ban - erről döntött a tartományi kormány mai ülésén, ahol megállapították az összeget.