Ugrás a tartalomra

Dr. Pásztor Bálint: Fontos döntések hete mögöttünk, jelentős események hete előttünk

2024.02.25
18:24
2024.02.25
18:53
Forrás
Facebook
A VMSZ megbízott elnöke Facebook-bejegyzésében írt erről.

Holnap az Országházban Magyarország köztársasági elnökének megválasztásán és eskütételén vesz részt, kedden a szerb államfővel tárgyal, szombaton pedig a VMSZ XX., Tisztújító Közgyűlését tartják Zentán, amelyen megválasztásra kerül a párt elnöke és Tanácsa. Az elmúlt hetet is összegezte: hétfőn ülésezett a VMSZ Elnöksége és Tanácsa, ahol fontos előkészítő döntések születtek a koalíciós tárgyalások megkezdése és a VMSZ közelgő közgyűlésének vonatkozásában is, ugyanis a két testület elfogadta a több mint 10 oldalas, az élet minden területére kiterjedő koalíciós szerződés tervezetét, valamint a közgyűlésre beterjesztendő jelöltlistát. Köszönöm, hogy a VMSZ mind a 25 községi-, körzeti-, városi szervezete engem jelölt a pártelnöki tisztségre! - írta dr. Pásztor Bálint.

A VMSZ megbízott elnöke emlékeztetett arra is, hogy pénteken ülésezett a Magyar Nemzeti Tanács, az értekezleten pedig a testület elfogadta a művelődési és az oktatási stratégiát, valamint rendet tett a Szekeres László Alapítványban és a kulturális térben is.

Dr. Pásztor Bálint
VMSZ

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.