Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Megnyílt a Balkáni-áramlat
2021-01-01; 16:56

Az új gázvezeték a bolgár határtól a magyar határig húzódik. A szerb államfő gratulált a kivitelezőknek a nagy jelentőségű, jól elvégzett munkához, és boldog új évet kívánt mindenkinek.
Videó

Új év, új árak
2021-01-01; 17:15

Drágul az áram, a cigaretta, várhatóan az üzemanyag, viszont jó hírrel is szolgálhatunk.
Fotó Videó

Édes program a szabadkai Sopro Kft-ben!
2020-11-23; 11:01

Újdonság a Sopro Kft-nél! Már a pékek és a hentesek mellett, a cukrászok és a sütni szerető háziasszonyok is minden alapanyagot beszerezhetnek a Sopro Kft. üzletében.
Fotó Videó

Nehéz helyzetben a szálláshelyek és az éttermek
2020-11-22; 15:33

Zenta turizmusa az elmúlt években virágzott, azonban a koronavírus miatt egyre kevesebben látogatják a Tisza-menti várost. A világjárványt a helyi vendéglátóipar is megérezte, hiszen a korlátozások miatt a polgárok ritkábban járnak el étterembe.

Most

22:18

Vásároljunk online, jót tesz a bolygónak!

Az online vásárlás a hagyományos kereskedelemhez képest átlag 36 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár – hívta fel a figyelmet egy friss kutatás alapján a Prologis ipari és logisztikai ingatlanvállalat az MTI szerint.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.