Ugrás a tartalomra

Kiket segít a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat?
2024-04-10; 11:54

Újabb felhívásokat hirdetett meg a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat, összesen 12-t. Ennek köszönhetően több mint 23 ezer embert kapcsolhatnak be az aktív foglalkoztatáspolitikába.

Kiknek lehet olcsóbb az áram májustól?
2024-03-17; 20:59

Olcsóbb lesz az áram a gazdaság számára, míg a háztartások ugyanannyit fognak fizetni, amennyit eddig - erről beszélt Dušan Živković, a Szerbiai Villanygazdaság megbízott főigazgatója a Politikának adott interjújában.
Fotó

Ideiglenes bankfiókok az adminisztratív átkelőhelyeknél
2024-03-11; 13:40

A szerbiai Postatakarék Bank a hétvégén négy konténerépületben kihelyezett ideiglenes fiókintézeteket létesített a jarinjei, brnjaki, končulji és merdarei adminisztratív átkelőhelyek közvetlen közelében, Közép-Szerbia területén.
Fotó Videó

Dalmát estet tartottak Kúlán
2024-03-03; 16:24

Horvátország szerbiai tisztségviselői, szerb utazási irodák képviselői és a makarskai tengerpart vendéglátói vettek részt a szombat esti találkozón, amelyet a helyi Titelprevoz Utazási Iroda szervezett.

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.