Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Üzleti és jogi ismereteket oktatnak kezdő vállalkozóknak
2021-04-14; 15:54

Kezdő vállalkozók számára tart kétnapos ingyenes képzést a Pannonreg Regionális Fejlesztési Ügynökség Szabadkán. A tanfolyamon kezdő, munkanélküli vagy a jövőben saját vállalkozást indítani kívánó személyek vehetnek részt.
Fotó Videó

Nyitva lehetnek a vendéglátó egységek kerthelyiségei Szerbiában
2021-04-05; 21:08

A járványügyi szabályok betartása mellett a vendégeket csak nyílt térben szolgálhatják ki. Kizárólag helykapacitásuk felét használhatják ki. Azonban már most látható, hogy a vendégek egy része nem tartja be a maszkviselésre vonatkozó szabályokat.
Fotó Videó

Milyen hatással vannak a korlátozások a szépségiparra?
2021-03-22; 23:21

A folyamatos korlátozások nagyban megnehezítik sok iparág működését. A Közügyek stábja annak járt utána, hogy a kozmetikai- és fodrász szalonok, valamint az edzőtermek hogyan vészelik át ezt az időszakot.
Fotó Videó

Hétfőtől drágul az áram és a cigaretta
2021-01-30; 18:05

Februártól a szerbiai háztartások és üzemi kisfogyasztók az elektromos energia kilowattjáért, 3,4 százalékkal fizetnek majd többet. A dohánytermékek pedig 10 dinárral drágulnak.

Most

21:28, Frissítve: 21:53

Búcsú előtt, Tordán

Torda osztozik a bánáti falvak sorsával. Az elvándorlás és a munkalehetőség hiánya, napjainkban pedig a bezártság határozza meg a mindennapokat. Kevés elszármazott érkezett haza a húsvéti ünnepekre is.
20:01, Frissítve: 21:21

Robika is várja a segítséget!

Jelenleg tizenegy vajdasági fiatal számára van folyamatban gyűjtés a Vajdasági licit csoportban. Köztük van Kovács Róbert is, a Sid községhez tartozó Bingula faluból.
19:57, Frissítve: 20:35

Rúzsa Magdi: Te is felelős vagy! Oltass!

Hogy az életünket ne csak a virtuális térben éljük, arra van szükség, hogy minél többen beoltassuk magunkat, és erre egyre több ismert személy is buzdít mindenkit.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!