Ugrás a tartalomra
Fotó Videó
Szabadkai tejpiac

A szabadkai piacon nem kell drágulásra számítani

A termelők idén a hó és a hideg miatt nem tudták március első felében elkezdeni a szabadföldi vetést, de a fűtött fóliasátrakban a leveles zöldségek, a palánták is növekedésnek indultak.

Kevesen élnek a kedvezmény jogával

Szerbiában a 350 ezer szociálisan veszélyeztetett polgár közül csak minden ötödik vette igénybe az ingyenes áram- és gázszolgáltatást, mivel sokba kerül a szükséges dokumentumok kiváltása.

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Ezer új munkást alkalmaz a Lidl Szerbiában

Holnap írják ki a pályázatot, mely szerint a Lidl Szerbia cég ezer eladót alkalmazna. A vállalat vezetősége bejelentette, hogy a szerbiai áruházaikat egyszerre fogják megnyitni 2018-ban.
Lidl logo

Idén nyit a Lidl Szerbiában

Megnyitja idén a Lidl áruházlánc első üzleteit Szerbiában, ami hasznos a szerbiai piaci verseny szempontjából, jelentette ki Rasim Ljajić kereskedelmi miniszter.

Vedd el a számlát és nyerj!

Mától újraindul Szerbiában a Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű számlagyűjtő nyereményjáték - közölte az Államigazgatási és Helyi Önkormányzati Minisztérium.