Ugrás a tartalomra

A nyaralás nem vész el, csak átalakul
2020-08-06; 13:14

A szerbiai utazási irodák kötelesek lebonyolítani a már megszervezett utazásokat, még abban az esetben is, ha időközben töröltetik magukat a nyilvántartásból - nyilatkozta a YUTA igazgatója.
Videó

Újabb hitelmoratórium Szerbiában
2020-07-28; 15:51

Ismét haladékot kapnak azok, akik hitellel rendelkeznek - így döntött a Szerbiai Nemzeti Bank Végrehajtó Bizottsága.

Hiteltörlesztési könnyítést kaphatunk
2020-07-20; 10:56

A törlesztési határidő kétéves hosszabbításával csökkentik a havi részleteket, ezzel könnyítenek azoknak az ügyfeleknek, akik nem minősülnek kockázatos adósnak.

Speciális szabályok a Görögországba utazóknak
2020-06-28; 16:31

Személyre szabott QR-kód, PLF űrlap, speciális eljárásszabályok. Ilyen protokollok várnak azokra a szerb állampolgárokra, akik július elsejétől Görögországba szeretnének utazni.

Most

16:53

Sokan elhalasztják az esküvőjüket

Törökbecsén a koronavírus-járvány megjelenése óta kilenc esküvőt mondtak le. A fiatalok többsége a nagy napot őszre tervezi, azonban vannak, akik a lakodalmi mulatságot jövő évre halasztották.
14:46, Frissítve: 14:53

Játszik a US Openen Đoković

Az ATP világranglista első helyezettjének részvételéle a New York-i tornán bizonytalan volt, most azonban Đoković megerősítette, hogy ott lesz az amerikai Grand Slam-en.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.