Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Oliver sve duže periode diše samostalno
2021-01-26; 22:12

Oliver Pal Gajodi iz Bajmoka već jednu nedelju je u Dečijoj bolnici Bethesda u Budimpešti. Dečkić se igra, dobre je volje i sada je već sposoban da duže vreme diše bez respiratora.
Fotó Videó

Vakcinacija u Senti se odvija bez prekida
2021-01-25; 19:55

Do sada je skoro 600 građana opštine Senta već primilo vakcinu protiv korona virusa. Vakcina se trenutno daje onima, koji su prilikom registracije izabrali kinesku vakcinu Sinofarm, odnosno onima, koji nisu izabrali ni jednog određenog proizvođača.
Fotó

Nedelja Božje reči održana na daljinu
2021-01-24; 19:20

Gledaoci su mogli da prate događaj putem interneta iz nekoliko zemalja. Iz Subotice u programu je učestvovao Hrišćanski intelektualni krug.
Fotó

U Beogradu redovi za vakcinaciju
2021-01-24; 18:24

Danas je na punktu za vakcinaciju kod Beogradskog sajma bila veća gužva nego ikad pre za primanje vakcine. Zbog velikog interesovanja, u glavnom gradu Srbije, ovih dana će se otvoriti još dva punkta za vakcinaciju, na kojima će moći da se vrši masovn

Najnovije

Najčitanije

U Sentešu predstavljen prvi tramvaj-voz

Očekuje se da od jeseni prevozi putnike između Segedina i Hodmezovašarhelja. Na ovoj relaciji dnevno putuje gotovo 10 hiljada zaposlenih. Ukoliko se ostvare planovi, tram-train stići će i do Subotice.

Pala otkupna cena svinja

U decembru su u Srbiju uvoženi tovljenici i prasići iz nekoliko zemalja, prisiljavajući tako lokalne proizvođače da prodaju svoju stoku ispod cene. Očekuje i rast cene hrane za životinje. Uz to, kasne i državne subvencije.