Ugrás a tartalomra
Fotó

Ribokradice, čuvajte se!
2021-10-21; 17:18

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.
Fotó

Zamke onlajn kupovine – kako ih izbeći?
2021-10-21; 17:54

Od izbijanja epidemije virusa korona sve više građana koristi onlajn kupovinu, a sa tim porastao je i broj prevara – kažu stručnjaci, a potvrđuju oštećeni.
Fotó Videó

Bogata ponuda na Kvantaškoj pijaci
2021-10-09; 19:09

Na vašaru povrća kupce je čekala bogata ponuda jesenjih proizvoda, što je već tradicija na Kvantaškoj pijaci u Subotici. Kao i prošle godine, mnogi lokalni kupci su se ovde snabdeli potrepštinama za zimnicu.

Najnovije

15:10, Frissítve: 15:20

Centar znanja holističke medicine

U okviru projekta NATURAL HEALTH - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa
formiran je Centar znanja. Centar znanja je dvojezična studija koja karakteriše trenutno stanje pogođenih područja u oblasti holističke medicine.
14:48, Frissítve: 16:49

Migranti ne odustaju

Brojni migranti u okolini Horgoša i dalje su uporni i po svaku cenu žele da stignu do Evropske unije. Meštani strahuju da će se sa dolaskom hladnog vremena migranti naseliti gde god je moguće.
17:13, Frissítve: 16:47

Groblja u svečanom ruhu

Prvi novembar je praznik Svi sveti, a dan kasnije, 2. novembar je Dan mrtvih. Tada se ukrašavaju večna počivališta, sveće osvetljavaju nadgrobne bašte, i mnogi se prisećaju svojih najmilijih koji više nisu živi.

Najčitanije

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.