Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Nakon kiše, otopljenje bi bilo dobrodošlo
2021-04-18; 17:12

Vremenske prilike ne pogoduju ratarima. Prvo suša, potom neobično duga hladnoća otežali su setvu. Sada je došla kiša, ali je temperatura tla i dalje niska i ne prija klijanju semena.
Fotó Videó

Poslovne i pravne veštine za preduzetnike početnike
2021-04-14; 16:25

Regionalna razvojna agencija „Pannonreg" u Subotici održava dvodnevnu besplatnu obuku za preduzetnike početnike. Na kursu mogu da učestvuju početnici, nezaposlena lica ili oni koji žele da pokrenu sopstveni posao.
Fotó Videó

Kako što pre prevazići teškoće ekonomske situacije?
2021-04-09; 18:13

Danas je u Bečeju održan okrugli sto o ekonomskoj situaciji pogođenoj epidemijom. Ištvan Pastor, predsednik Saveza vojvođanskih Mađara, je razgovarao s preduzetnicima iz ove opštine u Spomen kući braće Tan.
Fotó Videó

Podrška Subotice ugostiteljima
2021-04-08; 18:17

Gradska uprava Subotice donela je novi paket mera za podršku ugostiteljima koji su u teškoj situaciji zbog epidemije virusa korona.

Najnovije

19:34, Frissítve: 19:39

Vakcinacija se u Beogradu odvija bez zastoja

Svakodnevno više hiljada građana u srpskoj prestonici primi vakcinu protiv virusa korona. Jedna od odluka gradskog rukovodstva je da mobilne punktove za imunizaciju smesti u javne prostore. Za cilj je postavljeno vakcinisanje 750 hiljada Beograđana.
17:06, Frissítve: 17:32

Obnavlja se spomen kuća Bana Jelačića

Država Srbija obezbedila je 100 hiljada evra za unutrašnje uređenje spomen kuće Josipa bana Jelačića. Fasada kulturno istorijskog spomenika je već obnovljena, sada je na redu i unutrašnje uređenje.

Najčitanije

Subotička crvena kovid zona

Ekipa Televizije "Pannon" je dobila dozvolu za snimanje u crvenoj zoni kovid bloka Opšte bolnice Subotica, tamo gde se leče najteži pacijenti. Snimili smo potresne snimke!