Ugrás a tartalomra

Lesotho nem ismeri el Koszovó függetlenségét
2018-10-16; 18:36

Visszavonta a Lesothói Királyság Koszovó függetlenségének elismerését, továbbá minden olyan jellegű politikai megnyilvánulást, amely arra utalhatott, hogy a területet önálló államként ismerték el.
Fotó Videó
csoportkép

Kína plusz 16 csúcstalálkozó kezdődött Belgrádban
2018-10-16; 16:33

A Szerbia Palotában Kína és 16 kelet-közép-európai ország képviselői találkoznak. A polgármesterek fórumán és a közlekedési miniszterek találkozóján jelen van Aleksandar Vučić szerb államfő.

Lemondott az amerikai ENSZ-nagykövet
2018-10-10; 01:43

Lemondott Nikki Haley, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete, Donald Trump elnök a lemondást elfogadta - jelentette az Axios hírportál helyi idő szerint kedden délelőtt.
Fotó

Kazahsztánba látogatott Aleksandar Vučić
2018-10-09; 12:51

Gazdasági együttműködés, a baráti kapcsolatok fejlesztése és a jövőbeni együttműködés, ezek a témák is szerepeltek Vučić szerb és Nazarbajev kazah elnök mai találkozójának napirendi pontjai között.

Most

10:12, Frissítve: 10:20

Ünnepelt a szerbiai horvát nemzeti közösség

Josip Jelačić horvát bán születésnapjának 217. évfordulójáról emlékezett meg Újvidéken a szerbiai horvát nemzeti közösség. A központi ünnepségen Igor Mirović tartományi kormányelnök is részt vett.
07:34, Frissítve: 07:50

Újraindult a magyar nyelvű oktatás Feketetón

Az MNT közösségünk életében címmel tartottak lakossági találkozót Feketetón a Magyar Összefogás lista jelöltjei. A Jovan Popović Általános Iskola feketetói kihelyezett tagozatáról is szó volt.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.