Ugrás a tartalomra
Fotó

Svédország reagált az orosz hadmozgásokra
2022-01-17; 07:48

Stockholm katonákat és fegyvereket szállít Gotlandra, a Balti-tenger legnagyobb szigetére. Svédország állítólag attól tart, hogy orosz támadás érheti a 60 ezer lakosú szigetet.

Stoltenberg: határozott üzenet Oroszországnak
2022-01-13; 12:03

A biztonsági kérdésekről tanácskoznak az EU-tagországok kül- és védelmi miniszterei, valamint az EU külügyi főképviselője Josep Borrell. A franciaországi Brestben a szakpolitikusokhoz csatlakozott Jens Stoltenberg NATO-főtitkár is.

Eredménytelenül zárult a genfi találkozó
2022-01-11; 10:31

Nem született konkrét döntés az ukrán helyzetről folytatott amerikai-orosz tárgyalás során Genfben, az Amerikai Egyesült Államok nem fogadta el Oroszország javaslatát.

Most

18:19, Frissítve: 18:28

Orbán Viktor telefonon tárgyalt Donald Trumppal

Egymás kölcsönös politikai támogatásáról, a magyar-amerikai kapcsolatokról és a migrációról is szó volt Orbán Viktor magyar miniszterelnök, valamint Donald Trump volt amerikai elnök tárgyalásán kedd este.
16:09, Frissítve: 17:50

Szerb-török együttműködés

Fontos, hogy stabil baráti kapcsolat legyen Szerbia és Törökország között - nyilatkozta Aleksandar Vučić, miután tárgyalt Recep Tayyip Erdoğan török ​​elnökkel.
15:53

Újabb negatív rekord

Egyre gyorsabban terjed a koronavírus Szerbiában. Több mint tizennyolcezer új fertőzöttet regisztráltak az országban az elmúlt 24 órában. Ez új negatív rekord a vírus megjelenése óta Szerbiában.
15:51, Frissítve: 17:01

Palics nem csak a helyiek szerint szép

Palics nyerte a legvirágosabb határon túli település díját - amit ma hivatalosan is átadtak az önkormányzat képviselőjének. A Magyar Turisztikai Ügynökség 28. alkalommal hirdette meg a Virágos Magyarország nevet viselő versenyt.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.