Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

10 kerékpár talált gazdára Magyarkanizsán
2018-09-21; 20:08

Akciót szervezett a magyarkanizsai önkormányzat az Európai Mobilitás Hete alkalmából a községbeli óvodások, általános- és középiskolások számára.
Fotó Videó

Legyél te is hős!
2018-09-21; 15:44

Az elsősegély világnapja alkalmából “Legyél te is hős!” címmel a Magyarkanizsai Egészségház bemutatót tartott a városháza előtti parkban. Az akción 48 középiskolás diák vett részt.
Fotó Videó

Véget ért a 23. Magyarkanizsai Jazz Fesztivál
2018-09-17; 16:12

A női fellépőkre helyezték a hangsúlyt a 23. Magyarkanizsai Jazz Fesztivál szervezői. A két napos programra öt országból érkeztek résztvevők a Művészetek Házába.

Most

21:04, Frissítve: 21:20

„A kerámia a művészet alapja”

A kirakodó vásárokkal, kézműves termékbemutatókkal párhuzamosan egyre nagyobb az érdeklődés a különböző művészi ágazatok hobbiként való elsajátítása iránt is. Újvidéken kerámia tanfolyam zajlik.
20:37, Frissítve: 20:56

Határ-menti kosárlabda játékok

Kétnapos nemzetközi kosárlabda-torna kezdődött Szabadkán, amely a hódmezővásárhelyi Kosársuli Sportegyesület és a szabadkai Spartacus Ifjúsági Kosárlabda Klub közös IPA-projektje.

Népszerű

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
tiszavirág

Virágzik a Tisza

Egy nem várt intenzitású előrajzással kedden délután a Tisza magyarkanizsai szakaszán megkezdődött a tiszavirágzás.

Végső nyugalomra helyezték Bödő Sándort

Végső nyugalomra helyezték Bödő Sándort, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítóját, Aranytoll-díjas újságírót. Kollégánk tragikus hirtelenséggel hunyt el szombaton.