Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Pályaválasztás itthon
2023-03-18; 16:47

19 oktatási intézmény mutatkozott be péntek délután a Középiskolák börzéjén Magyarkanizsán. Az eseményen közel 300 hetedik és nyolcadik osztályos tanuló vett részt, akik pályaválasztás előtt állnak.

Posztolj verset! akció Magyarkanizsán
2023-03-17; 12:52

A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény idén is bekapcsolódik a Posztolj verset! akcióba a költészet napja alkalmából. A tervezett „versvárra” már várják a kedvenc magyar verseket.
Fotó Videó

Vallomás egy könyvbemutatón
2023-03-17; 17:17

Bogdán József Még utoljára című könyvét mutatták be csütörtök délután a magyarkanizsai József Attila Könyvtárban.
Fotó Videó

Közlekedési versenyt tartottak Magyarkanizsán
2023-03-16; 18:21

Figyelek! címmel első alkalommal szervezték meg Magyarkanizsán azt a közlekedési versenyt, ahol a gyerekeknek a közlekedéssel kapcsolatos kérdésekre kellett válaszolniuk. A megmérettetésre a község minden intézményéből érkeztek résztvevők.
Fotó Videó

Méhcsaládokat loptak Magyarkanizsán
2023-03-15; 16:28

Két méhcsaládot tulajdonítottak el a múlt hét elején Magyarkanizsán Csubrilo Zoltán magyarkanizsai méhészetéből. Az anyagi kár jelentős, és a lopás körülményei arra utalnak, hogy szakmabeliek lehettek az elkövetők.
Fotó Videó

Szűrővizsgálatokat végeznek a hétvégén Magyarkanizsán
2023-03-11; 19:34

Szűrővizsgálatokat végeznek a hétvégén Magyarkanizsán a magyarországi Katolikus Karitász Orvosmisszió programjának keretében. Két nap alatt közel 200 gyermeket és felnőttet vizsgálnak meg a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola Ady-épületében.

Most

22:03, Frissítve: 22:33

Fejlesztések Csóka községben

Naperőmű Egyházaskér határában, turisztikai, rekreációs és sportolási célú horgásztó Feketetón - csak néhány, azon beruházások közül, amelyek a következő időszakban megvalósításra kerülnek Csóka községben.
20:29, Frissítve: 21:57

Oroszok Tavankúton is

Már nem csak Belgrádban, Újvidéken vagy Szabadkán, hanem a környező falvakban is vásárolnak ingatlanokat az Oroszországból ideérkező családok. Tavankúton, Hajdújáráson és Királyhalmon is érdeklődnek az olcsóbb házak iránt.
18:52, Frissítve: 21:56

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.

Népszerű

Mától igényelhető a nyugdíjas kártya

A Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap kirendeltségeiben vagy elektronikus úton mától lehet igényelni a nyugdíjas kártyát, amely azonosításra szolgál bizonyos kedvezményekre való jogosultság érvényesítésekor.