Ugrás a tartalomra
plakát

A községi „kistűzoltók” találkozója

Csapatépítő, közösségépítő, játékos, ismerkedős programsorozat a községi Tűzoltó Egyesületek kis pionír és junior csapatainak január 20-án 9:00 órától a magyarkanizsai Ifjúsági Otthon nagytermében.
Videó
Batthyáneum, Magyarkanizsa

Bővül a magyarkanizsai Batthyáneum

Bővül a Batthyáneum Idősek Egyházi Otthona Magyarkanizsán. Az épülő második blokkban a tervek szerint egy- és kétágyas szobák kapnak majd helyet.
Fotó Videó
Tánctanulás

Vizsgabáli tánclépések

Magyarkanizsán már több, mint 30 éve minden télen tánciskolát szerveznek a községbeli végzős diákoknak. Az alapfokú oktatást idén is Cseszkó Károly tartja az Ifjúsági Otthonban.

Hogyan alakítsunk ki madárbarát kertet?

Madárbarát kertekről tartottak előadást Magyarkanizsán. A Meta Terra Civil Szervezet Kertet segítő madarak című rendezvényének a Dobó Tihamér Képtár adott otthont.

Klasszikusról könnyedén

Beszélgetés Bozsóki Gergellyel és minikoncert január 12-én a magyarkanizsai Ifjúsági Otthon nagytermében 18,00 órakor. Szeretettel várnak minden zenekedvelőt. A belépés ingyenes.
Videó

Behind the screens workshop Magyarkanizsán

Fényképezéssel, videofelvételezéssel, multimédiás eszközök használatával és feltörekvő informatikai technológiákkal kapcsolatos programot szerveztek a magyarkanizsai Ifjúsági Otthonban.

Behind the Screens (vol. 1)

Workshop két témára. Szervező: Magyarkanizsa község Ifjúsági Irodája, Kávai Konrád, Apró Alexandra és Muhi Kristóf.
Helyszín: Ifjúsági Otthon, nagyterem.
Időpont: 2018. január 5. 14:00 - 20:00

Most

15:23, Frissítve: 17:27

80 éves a horgosi művelődési egyesület

A horgosi Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület fennállásának 80. évfordulóját ünnepelte a helyi kultúrotthonban. Az eseményen az egyesület minden szakcsoportja bemutatkozott.
15:13, Frissítve: 17:01

2018-ban is keressük a Dalt

A szombat esti válogató után kijelenthető, hogy a nyitány remekül sikerült, ahogyan a közös produkció, A dal a miénk című szám újrafeldolgozása is.

Népszerű