Ugrás a tartalomra
plakát

Kikelet – Tavaszi vásár

A Meta Terra Civil Szervezet rendezvénye Magyarkanizsán az Unidom előtti téren március 24-én, szombaton, 10 órai kezdettel.
Fotó Videó

Vöröskereszt közgyűlés Magyarkanizsán

A Vöröskereszt magyarkanizsai községi szervezete tegnap évi közgyűlést tartott, amelyen elfogadták a tavalyi jelentéseket és a 2018-as programokat is.

Mázlista vagyok!

Ingyenes program a szabadkai Kosztolányi Dezső Színházban. A magyarkanizsai Együtt Veled – Értük Értelmi És Testi Fogyatékosok Érdekeit Védő És Segítő Egyesület vendégelőadása március 20-án 19:30-kor.

Vegán főzőkör – Egészségnap

Március 20-án 14.00 órakor a magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény pincehelyiségében ingyenes egészségügyi állapotfelmérés: testzsír- és vérnyomásmérés, tüdőkapacitás-vizsgálat...
Fotó Videó
Pillanatkép a darabból

Pár-kapcsolat Magyarkanizsán

Magyarkanizsán vendégszerepelt az algyői Móra Ferenc Népszínház társulata. A Művészetek háza nagyszínpadán Aldo Nicolaj – Pár-kapcsolatát, a három egyfelvonásos abszurd vígjátékot játszotta.

Most

08:42

Határinfó

A reggeli órákban a szerb-magyar határátkelőkön nincs nagyobb torlódás.

Népszerű

Az első baba

Babalátogatóban Magyarkanizsa polgármestere

Az adorjáni Vajda Valentina és a horgosi Lončarević Milan a 2018-as év első babái Magyarkanizsa községben. Őket látogatta meg ma Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere.