Ugrás a tartalomra

Nagybecskereken járt Zorana Mihajlović
2018-10-25; 20:44

A közlekedési, építésügyi és infrastruktúra-fejlesztési miniszter ellátogatott a Begej hajógyárba, amely hét év után újra hajót épít, a Rubikon cégnek köszönhetően.
Fotó Videó

Eliszaposodtak a Bega-tavak
2018-10-23; 18:49

Lassan negyven éve rövidítették le a Begát Nagybecskereknél, a szárazon maradt meandere helyére tervezett három tó közül azonban máig csak kettő készült el, de azok sem teljesen.
Fotó Videó

Felkerült az új kereszt a nagybecskereki templomra
2018-10-18; 17:28

Felkerült az új kereszt a 150 éves nagybecskereki Nepomuki Szent János templom tornyára. A mesterek már elkezdték az állványzat bontását, a munkálatok várhatóan november elsején befejeződnek.
Fotó Videó

Játszóteret kapott a nagybecskereki Kolibri óvoda
2018-10-11; 16:51

A Petőfi Magyar Művelődési Egyesület Játszóháza pedig új taneszközökkel gazdagodott. A beruházások a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program segítségével valósultak meg.
Fotó

A muzslyaiak a kerékpárút kiépítését várják
2018-10-09; 20:17

Nagybecskereken jövőre kerékpárút épülhet a Bega-töltésén a román határig. Szerbcsernyén a napokban egy, a kerékpározók részére kiépített központot is avattak. A muzslyaiak is kerékpárútra várnak.

Most

09:14, Frissítve: 09:48

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.
07:46

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.
07:41, Frissítve: 10:05

Kisebbségi média, mint kulturális örökség

Európa 5 országából érkeztek idén vendégek a kisebbségi és helyi média második európai konferenciájára. A tanácskozás a Heror Media Pont és a Magyar Szó Lapkiadó közös szervezésében valósul meg.
07:34, Frissítve: 08:19

Beszélgetés Ágh Istvánnal

Ágh István magyar költő, író volt a magyarkanizsai könyvtárban megtartott irodalmi est vendége. A megközelítőleg 40 kötetet kiadó íróval Pécsi Györgyi irodalomtörténész és Bicskei Zoltán beszélgetett.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.