Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Nagybecskerek: Falfestmény a kosárlabda nagyjai emlékére
2021-04-18; 16:37

Hamarosan elkészül az a falfestmény, amely az egykori Proleter kosárlabda klub aranycsapatának öt legjobb játékosát ábrázolja. Az alkotás Boris Horvat, nagybecskereki akadémiai festő legújabb munkája.
Fotó Videó

A duális oktatásról tárgyaltak Nagybecskereken
2021-04-12; 19:50

A duális oktatás bevezetésének lehetőségéről tárgyalt ma Zoran Milošević tartományi felsőoktatási és tudományos kutatásügyi titkár a nagybecskereki Mihajlo Pupin Műszaki Tudományok Karán. Szó esett a 2021/22-es akadémiai évre való beiratkozásról is.
Videó

A nagybecskereki VKT ülése
2021-03-31; 17:16

A nagybecskereki Városi Képviselő-testület mai ülésén új vezetőket neveztek ki a Városrendezési Közvállalat valamint a Városi Múzeum és a Népszínház élére.

Most

21:28, Frissítve: 21:53

Búcsú előtt, Tordán

Torda osztozik a bánáti falvak sorsával. Az elvándorlás és a munkalehetőség hiánya, napjainkban pedig a bezártság határozza meg a mindennapokat. Kevés elszármazott érkezett haza a húsvéti ünnepekre is.
20:01, Frissítve: 21:21

Robika is várja a segítséget!

Jelenleg tizenegy vajdasági fiatal számára van folyamatban gyűjtés a Vajdasági licit csoportban. Köztük van Kovács Róbert is, a Sid községhez tartozó Bingula faluból.
19:57, Frissítve: 20:35

Rúzsa Magdi: Te is felelős vagy! Oltass!

Hogy az életünket ne csak a virtuális térben éljük, arra van szükség, hogy minél többen beoltassuk magunkat, és erre egyre több ismert személy is buzdít mindenkit.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!