Ugrás a tartalomra
Kadri Veseli

Alakul a koszovói katonaság
2018-10-15; 15:55

Megalakul a koszovói katonaság az év végéig, ha tetszik ez egyeseknek, ha nem - szögezte le Kadri Veseli, a Koszovói Képviselőház elnöke.

Vučić: Nem lesz választás Szerbiában 2020 előtt
2018-10-10; 11:28

Nem lesz választás Szerbiában 2020 előtt, senki ne gondolja, hogy erőszakkal meg lehet dönteni a hatalmat - mondta újságírói kérdésre Aleksandar Vučić államfő, aki jelenleg Kazahsztánban tartózkodik.
Fotó Videó

Vučić: Világszerte befektetőket kell keresnünk
2018-10-10; 17:49

A szerb elnök Asztanában elmondta, hogy az IMF és a Világbank által előrejelzett gazdasági növekedés lehetővé teszi a tőkebefektetést Szerbiában, de fontosak a világ minden tájáról érkező beruházások.

Most

07:34, Frissítve: 07:50

Újraindult a magyar nyelvű oktatás Feketetón

Az MNT közösségünk életében címmel tartottak lakossági találkozót Feketetón a Magyar Összefogás lista jelöltjei. A Jovan Popović Általános Iskola feketetói kihelyezett tagozatáról is szó volt.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.