Ugrás a tartalomra

Felfüggeszthetik Szerbia uniós csatlakozását?
2022-09-28; 20:47

A Szerbiával való csatlakozási tárgyalások felfüggesztését kéri az Európai Uniótól az Európai Parlament mindaddig, amíg Belgrád nem vezet be szankciókat Oroszországgal szemben.

Selaković: Vučić a hétvégén Bulgáriában tárgyal
2022-09-28; 15:56

Vučić október 1-jén Bulgáriában találkozik Rumen Radev bolgár elnökkel, továbbá Kiriákosz Micotákisz görög miniszterelnökkel, valamint az Európai Bizottság elnökével, Ursula von der Leyennel is – jelentette be Nikola Selaković.

Október első felében alakulhat meg az új szerb kormány
2022-09-22; 11:45

Lassan körvonalazódik, milyen lesz az új szerb kormány, és az már most biztos, hogy a minisztériumokról szóló törvényt változtatni fogják - erről beszélt Ana Brnabić a Szerbiai RTV Híradójának vendégeként.

Most

18:30, Frissítve: 20:50

20 éves a Topolyai Múzeum

Az intézmény régészeti, helytörténeti, képzőművészeti tárlatoknak ad helyet, lehetőséget biztosít a korszerű tudományos kutatásokhoz, valamint számos programot szerveznek, amelyek minden korosztályt megszólítanak.
17:11

Ukrajna érvénytelennek tekinti a népszavazásokat

Ukrajna érvénytelennek tekinti a megszállt területeken az Oroszországhoz történő csatlakozásról szóló népszavazásokat, és továbbra is folytatja a megszállt területek felszabadítására vonatkozó erőfeszítéseit – közölte a kijevi külügyminisztérium.

Népszerű

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.