Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Kúlán járt ma Ana Brnabić
2018-12-12; 18:24

A szerb kormányfő az Euro-in olasz vállalat gyárcsarnokát tekintette meg. A vállalat cipőfelsőrész készítéssel foglalkozik. A vállalat most még mintegy 70 munkást foglalkoztat.
Fotó Videó

Új üzemmel bővült ma a kragujeváci ipari park
2018-12-07; 19:21

Az AMM cég gyárcsarnokának alapkövét fél évvel ezelőtt tette le Aleksandar Vučić szerb államfő és Bratislav Milanović cégtulajdonos, ma pedig már javában zajlik a termelés.
Fotó Videó

Szerbia és Magyarország újabb IPA-projektet indít
2018-11-29; 21:48

Új IPA határon átnyúló együttműködési projekt kezdődött Szerbia és Magyarország között. A hazai partner a Vajdasági Turisztikai Szervezet, míg magyarországi oldalról Csongrád Megyei Önkormányzat.
Fotó Videó

160 új munkahely Nagybecskereken
2018-11-29; 19:49

Nyolc hónappal az alapkőletétel után a nagybecskereki ipari övezetben ma megnyílt a dél-koreai hátterű Essex Europe dróthuzalokat gyártó üzeme. A beruházás értéke 30 millió euró.
Fotó Videó

Új gyárcsarnokot nyitottak Kúlán
2018-11-21; 17:39

Az olasz alsóneműket készítő vállalat mintegy 300 személyt foglalkoztat majd. Az ünnepélyes megnyitón Aleksandar Vučić szerb államfő és Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke is részt vett.

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.