Ugrás a tartalomra

Ha nincs szerbiai, külföldi munkást alkalmaznak
2023-02-26; 12:47

Több mint 8000 munkavállalási engedélyt adott ki külföldi állampolgárok részére idén a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat - ismertette Sanja Gavranović, a foglalkoztatási minisztérium munkatársa.
Fotó Videó

Elektromos járművek Újvidéken
2022-09-09; 17:06

Másodszorra rendezték meg Újvidéken az elektromos járművek kiállítását. Az eseményen a legmodernebb elektromos autókat tekinthetik meg az érdeklődők. Az egyetemisták csoportos kihívásokon mérettetik meg a tudásukat a rendezvényen.
Fotó Videó

Legyél te is a Tisza Automotive csapatának tagja!
2022-09-07; 12:58

400 új munkavállalóval bővíti csapatát Vajdaság egyik legnagyobb autóipari beszállító cége. Szeptember 16-áig 18 ezer dináros belépési bónusz az új munkavállalóknak. Jelentkezz te is!

Végkielégítés a kragujeváci Fiat dolgozóinak
2022-07-25; 12:23

Megkezdődött a végkielégítések kifizetése a Fiat azon dolgozóinak, akik úgy döntöttek, nem mennek át dolgozni a Stellantis autógyár európai üzemeibe, és így technológiai felesleggé váltak.
Fotó

A kormány tagjaival tárgyaltak a kragujevaci Fiat dolgozói
2022-05-17; 07:17

Az autógyár munkásainak képviselői pozitívan értékelték a munkaügyi és a gazdasági miniszterrel folytatott megbeszélésüket. Kiemelték, hogy ígéretet kaptak arra, hogy az állam mindent megtesz a munkások érdekében.
Fotó Videó

Új réz- és aranybánya nyílt Borban
2021-10-22; 16:59

A beruházás kínai befektetéséből valósult meg. Aleksandar Vučić szerb elnök a megnyitó után körbejárta az üzemet, amely a legújabb technológiával lett felszerelve, így pedig magasabb környezetvédelmi normáknak fog megfelelni.

Most

10:21

Túlhíztuk az állatvilágot

Az izraeli Weizmann Tudományos Intézet tudósainak tanulmánya szerint a Föld vadon élő szárazföldi emlőseinek összsúlya ma már kevesebb mint 10%-a a bolygón élő férfiak, nők és gyermekek együttes súlyának.
07:31

Gyerekek a kálvárián

Jézus szenvedéseire és kereszthalálára emlékeztek délután Szabadkán. A keresztúti ájtatosságon ezúttal gyerekek mentek végig a tizennégy stáción.

Népszerű

Mától igényelhető a nyugdíjas kártya

A Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap kirendeltségeiben vagy elektronikus úton mától lehet igényelni a nyugdíjas kártyát, amely azonosításra szolgál bizonyos kedvezményekre való jogosultság érvényesítésekor.