Ugrás a tartalomra
Címlap

Bácsország

A Bácsország Vajdasági Honismereti Társaság január 24-én 17 óri kezdettel a Szabadkai Városi Múzeumban bemutatja a Bácsország reformációról szóló számát.
Fotó Videó

Egyre több az influenzás megbetegedés

Továbbra is kedvez az időjárás a vírusok terjedésének, emiatt egyre magasabb az influenzaszerű megbetegedések száma Szabadkán és Magyarkanizsán is.
Kerámia

Keserédes

Január 22-én, hétfőn 19 órakor a szabadkai Városi Könyvtár emeleti olvasótermében Keserédes címmel az Életjel – Csáth Géza Művészetbaráti Kör ünnepi műsort tart a Magyar Kultúra Napja tiszteletére.
Interetno fotók

Ünnepi műsor a szabadkai Népkörben

Január 22-én 18 órkor kezdődik a Népkör magyar kultúra napi műsora. A rendezvényen közreműködnek a Népkör MMK szólistái és a "Bosa Milićević" Közgazdasági Középiskola diákjai.

Borús napok jönnek

Vasárnap borult lesz az ég, Szabadka területén havas eső is előfordulhat. A hőmérséklet csökken, a legmelegebb órákban 3 Celsius-fok, éjszaka pedig fagypont körüli hőmérséklet lesz.

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

Cvijan család háza

Segítsünk a szabadkai Cvijan családnak

Egy hete nincs áram a szabadkai Cvijan család házában, mert nincs miből fizetni a számlát. Heten élnek együtt egy háztartásban. Zsuzsanna egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét.