Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Ezer gyerek ropja a szabadkai nemzetközi modern táncversenyen
2023-12-10; 17:08

Szerbia mellett Észak-Macedóniából, Bosznia-Hercegovinából és Magyarországról is érkeztek csapatok a megmérettetésre. A szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskolában 26 táncklubból mintegy 1000 versenyző mutatta be tánctudását.

Szűrővizsgálatok Szabadkán
2023-12-10; 09:50

Ma reggel nyolc órától délután 16 óráig megelőző orvosi vizsgálatokat végeznek a Szabadkai Közkórházban.
Fotó Videó

Féktelen duhajkodás a Kosztolányi Dezső Színházban
2023-12-09; 16:14

Duhajosan címmel tartotta meg első lemezük bemutatkozó koncertjét a Duhaj népzene együttes Szabadkán. A fiatal népzenészekből álló csapat a Kárpát-medence dallamaiból válogatja repertoárját.

Most

17:48, Frissítve: 18:01

Magyar szempontból fontos brazil siker a csehek ellen

A brazil együttes - a magyar válogatott szempontjából kedvezően - 30-27-re legyőzte a cseh csapatot a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában.
15:41, Frissítve: 17:15

Felszabadítják az országot

December 17-én szabadítsuk fel Belgrádot, Vajdaságot, Kragujevacot, Kruševacot és Kraljevot, ezt követően tavasszal pedig Újvidéket! Erre szólította fel a választókat szombat este a tartományi székvárosban tartott kampánygyűlésén Marinika Tepić.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.