Ugrás a tartalomra
Fotó Videó
Filmy plakát

A filmművészet összehozza a fiatalokat

IPA projektet valósít meg Szabadka és Szeged. A Szabadkai Szabadegyetem és a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. képviselői ma közös konferencián ismertették a részleteket.
Fotó Videó
Mellrákk illusztráció

A mellrák elleni küzdelem jegyében

Kedden a királyhalmi egészségházban, Szabadkán a vöröskereszt épületében tartanak programokat, amelyek fő célja, hogy az egészségügyi ellenőrzések fontosságára hívják fel a figyelmet.
Fotó Videó
Sűrűn esik a hó

Nem enged a tél

Újra itt a tél, havazott térségünkben. Az előrejelzések szerint a hirtelen hőmérséklet-csökkenés a hét végéig is kitarthat. Továbbra is számíthatunk hóra és havas esőre is.
Fotó Videó
Hiányzó szobrok

Miért kell szobrot lopni és rongálni?

Az utóbbi időszakban egyre gyakrabban szólnak a híradások emlékművek megrongálásáról, lopásáról. Az illetékesek megoldást próbálnak találni a helyzetre.

Most

12:14

Orbán: Magyarország időt nyert

Magyarország időt nyert, az EU-csúcson elnapolták a kötelező kvóták ügyét - közölte Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Facebook-oldalán péntek reggel közzétett videóban.

Népszerű

Öngyilkosság történ Szabadkán

Délután öt órakor egy 38 éves férfi vetett véget az életének. Az egyedülálló férfi a Sugárúton levő lakóház negyedik emeletéről ugrott le a lépcsőházban. Azonnal belehalt sérüléseibe.

Halálos közúti baleset Szabadkán

Egy személy meghalt, egy pedig megsérült abban a közlekedési balesetben, amely ma reggel történt Szabadkán. A szerencsétlenségre 5:40-kor, Sándorban került sor.
Cvijan család háza

Segítsünk a szabadkai Cvijan családnak

Egy hete nincs áram a szabadkai Cvijan család házában, mert nincs miből fizetni a számlát. Heten élnek együtt egy háztartásban. Zsuzsanna egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét.