Ugrás a tartalomra
Fotó
advent

Advent első vasárnapja
2023-12-03; 07:29

Eljött az ideje, hogy meggyújtsuk az első gyertyát az adventi koszorún. Az idei ünnepkör azonban rendhagyó, különbözik a korábban megszokottaktól.
Fotó Videó

Az esti órákban mozognak inkább a migránsok
2023-12-02; 16:05

Napközben a határhoz közeli településeken nem látni migránsokat, a királyhalmiak szerint azonban, ahogy eljön az este, elkezdenek mozgolódni az illegális bevándorlók is.
Fotó Videó

Szakmai előadás a leendő jogászoknak
2023-12-02; 19:38

A Magyar Nemzeti Tanács jogászösztöndíjában részesülő hallgatóknak tartott szakmai előadást Szabadkán dr. Veress Emőd, a magyar és a Kárpát-medencei jogásztársadalom egyik legnagyobb hatású és tekintélyű jogtudósa.
Fotó Videó

Faültetés Magyarittabén
2023-12-02; 16:16

Magyarittabé bejáratánál ma reggel hatvanöt jegenyefát ültettek a régi fasor helyére, amelyet azért kellett kivágni, mert a fák gyökerei rongálták az utat.
Fotó Videó

Vasárnap kezdődik az adventi időszak
2023-12-01; 20:57

Ez az időszak az előkészület, a várakozás, a reménykedés ideje, amelyet régebben böjttel is megszenteltek. Ehhez az ünnephez kapcsolódik az adventi koszorú készítése, majd a gyertya gyújtás, illetve adventi naptárat is sokan készítenek.

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.