Ugrás a tartalomra

Végre 100 alatt!
2021-06-19; 15:50

Hosszú idő után 100 alatt van az egy nap alatt regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma Szerbiában.
Videó

210 fekvőhellyel bővül a palicsi egyetemista üdülőközpont
2021-06-19; 17:32

2022 februárjára befejeződnek a palicsi egyetemistaüdülő harmadik fázisának munkálatai. A központ a Palicsi- és a Vér-tó között található. Branko Ružić oktatási miniszter személyesen is megtekintette az építkezést.
Fotó Videó

A felkészítőnek vége, irány az egyetem
2021-06-19; 16:24

Véget ért a Magyar Nemzeti Tanács által idén szervezett egyetemi felvételi felkészítő. Az utolsó foglalkozást a szabadkai Vegyészeti-technológiai Iskolában tartották. Az ingyenes programot az MNT ösztöndíjprogramja keretében, 2011 óta szervezik meg.

Vezessenek óvatosan!
2021-06-19; 10:27

Fokozott figyelemre inti a sofőröket a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség. Közleményükben azt írják, a hőségre való tekintettel célszerű a gyakori szünetek tartása vezetés közben, továbbá érdemes sok folyadékot magunkkal vinnünk, ha útnak indulunk.
Fotó Videó

Megújul az óbecsei evangélikus-református templom
2021-06-19; 16:08

Az óbecsei Zöldfás utca egyik építészeti gyöngyszeme a 125 éves fennállását ünneplő evangélikus-református templom. A jubileumot vasárnap ökumenikus istentisztelettel ünnepelték. A magyar kormány támogatásával a templomot hamarosan fel is újítják.
Fotó Videó

Felújított óvodát adtak át Adán
2021-06-18; 18:37

Korszerű játszótér az adai Gunaras városrészen található óvodában, ahol megújult az épület is. Ünnepélyes keretek között adták át.
Fotó Videó

Tisztújítás a VaMaDiSz-ben
2021-06-18; 17:56

Új személyek töltik be a Vajdasági Magyar Diákszövetség tisztségeit, a cél viszont a régi. Támogatni a vajdasági magyar diákokat, egy összetartó közösséget kovácsolni, programokat szervezni. Bóka Olivér lett a szervezet új elnöke.

Most

20:21

A portugálok ellen javítottak a németek

A német válogatott egygólos hátrányból fordítva magabiztos, 4-2-es győzelmet aratott a portugál csapat felett a labdarúgó Európa-bajnokság magyar érdekeltségű F csoportjának második fordulójában, Münchenben.
18:01, Frissítve: 19:10

Focizni jó – minden korosztálynak

Családi napot tartott a hajdújárási Vinogradar Futballklub. Az esemény alkalmával a gyerekek mellett a szülők is összemérhettél erejüket a pályán, illetve új tagok felvételére is sor került.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.