Ugrás a tartalomra

Szép volt, Nole!
2023-01-30; 06:58

Ezt az üzenetet küldték a belgrádi toronyból a világ legjobb teniszezőjének.

Nemzeti stadion épül
2023-01-29; 14:44

Néhány héten belül megkezdődhet a nemzeti stadion építése - mondta Siniša Mali szerb pénzügyminiszter.

Cipruson folytatja pályafutását Nikolics Nemanja
2023-01-29; 14:31

A 43-szoros magyar válogatott csatár az idény végéig szerződést kötött a ciprusi bajnokságban éllovas AEK Larnacaval, amelynek Gyurcsó Ádám is a játékosa - erről számolt be a klub hivatalos honlapján.

Most

15:23, Frissítve: 16:50

Dulakodásig fajult a parlamenti ülés

Miután Aleksandar Vučić ismertette a Koszovóról szóló jelentést a köztársasági parlamenti képviselők rendkívüli ülésén, megkezdődött a vita a Pristinával folytatott tárgyalásokról.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.