Ugrás a tartalomra

Döntetlen játszott Szerbia Romániával
2018-10-14; 18:46

A román labdarúgó-válogatott egy félidőt emberhátrányban futballozva gól nélküli döntetlent játszott a vendég szerb együttessel a Nemzetek Ligája C osztályában.
Videó

Erős volt a mezőny az Újvidéki Maratonon
2018-10-14; 17:27

Vasárnap délelőtt Újvidék főteréről elrajtolt a 26. Újvidéki Maraton. A versenyzők különböző távokon indulhattak, így futhatott az is, aki csak rekreatívan edz.
Fotó Videó

A helybeli csapat győzött a palicsi Sakktivity versenyen
2018-10-13; 23:09

Rózsa Zsombor sakkvetélkedője nemcsak sakktudást, hanem ügyességi, gyorsasági, logikai és kreatív készséget is igényel. 8 csapat 8 településről, 8 közismert csapatkapitánnyal, 8 játékban versengett.

Kikapott a magyar válogatott Görögországban
2018-10-12; 23:08

A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra kikapott Athénban Görögország vendégeként a Nemzetek Ligája C osztályában, így a harmadik fordulót követően a harmadik helyre csúszott vissza a csoportjában.

Most

07:34, Frissítve: 07:50

Újraindult a magyar nyelvű oktatás Feketetón

Az MNT közösségünk életében címmel tartottak lakossági találkozót Feketetón a Magyar Összefogás lista jelöltjei. A Jovan Popović Általános Iskola feketetói kihelyezett tagozatáról is szó volt.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.