Ugrás a tartalomra

Rovatok

Gazdaság

Fotó Videó
Tehenek

Mélyponton van a szerbiai tejtermelés

A tejgyárak újabb követelményeket róttak a termelők nyakába, amelyeket a kisebb farmok alig vagy egyáltalán nem tudnak teljesíteni, így az állomány felszámolása mellett döntenek - mondták a gazdák.

Kultúra

Kékfény

Politika

Fotó Videó
Tusk, Vucic

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Régió

Sport

Bayern München-Real Madrid meccs

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.

Színes

Fotó

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
Videó

Föld napja a zentai parkban

A Föld napja alkalmából a zentai parkban alkalmi műsort állítottak össze a Thurzó Lajos Kihelyezett tagozat alsós és felsős diákjai.

Társadalom

Tüntetők

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.

Világ

Érdekes

E-baba program plakát

Bababarát lett az amerikai szenátus

Bababarát lett az amerikai szenátus, ahova ezután gőgicsélő csecsemőt is bevihetnek magukkal politikus szüleik a szavazásra, miután egy demokrata szenátorasszony pár héttel ezelőtt szült.

Önkormányzatok

Fotó Videó
A zentai stadion

Újul a stadion és a játszótér Zentán

A közeljövőben több felújítási munkálat is elkezdődhet a Sat-Trakt Kft. jóvoltából Zentán – jelentették be sajtótájékoztatójukon a cég képviselői.

Szúnyogirtás lesz Magyarkanizsán

A közelgő majális miatt, legkésőbb április 30-ig sor kerül a gépjárműből végzett füstgenerátoros szúnyogirtásra az esti órákban.