Ugrás a tartalomra

Rovatok

Gazdaság

Kultúra

Fotó Videó

A magyar széppróza napját ünnepelték Zentán

A Stevan Sremac Általános Iskola Emlékiskola Kihelyezett Tagozatában három program is zajlott párhuzamosan. A szervezők célja az volt, hogy népszerűsítsék a meseirodalmat és a kortárs irodalmat.
Fotó Videó

A Jancsi apródot láthatták a zentai gyerekek

A Teátrum Neked! Zentai Teátrumi Napok programsorozat keretében Virág György már bemutatott mesemonológját, a Jancsi apródot tekinthették meg az óvodások és kisiskolások péntek délelőtt
Videó

A Páratlan páros a Népkör színpadán

A Fabula Rasa Színjátszó Grund csütörtökön bemutatta idei első előadását. A Népkör Magyar Művelődési Központ szervezésében működő diákszínjátszó csoport előadását Ralbovszki Csaba rendezte.

Kékfény

Politika

Régió

Sport

Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.

Színes

Társadalom

Fotó Videó

Határon átnyúló szerb–horvát együttműködés

Több mint fél millió eurót használnak fel a szabadkai, valamint még egy szerbiai és két horvátországi gerontológiai központ fejlesztésére egy határon átnyúló európai uniós projekt keretében.

Világ

foldrenges

Földrengés rázta meg Zakynthost

A Richter-skála szerinti 4,8-as erősségű földrengés rázta meg a görögországi Zakynthos szigetét - írja a Tanjug hírügynökség.
Fotó
Diákok tüntetnek

Diáktüntetések Amerikában

A fegyvervásárlást szigorítását és a tűzfegyverek betiltását követelő diákok tízezrei vonultak fel Floridában, Marylandben és a szövetségi fővárosban, Washington DC-ben a törvényhozás épülete előtt.

Érdekes

Fotó
képregényhősök

Képregényhősök farsangja

A Marvel Magyarország Club idén először szervezett farsangi mulatságot Budapesten, a BarCraft 2 nevű, kifejezetten „geekeknek” kitalált szórakozóhelyen.
Fotó
Sajtótájékoztatón kötnek

Egy sor sima, egy sor ferkelt...

Rendhagyó módon vezetik le a feszültséget a finn olimpiai csapat tagjai, a 102 sportoló csaknem fele folyamatosan köt. A stresszkezelő kötőtűt Szocsiban vetették be, a riói nyári olimpián is bevált.

Önkormányzatok

Videó
Szabadka, VKT

Terítéken a közvállalatok

Ülésezett Szabadka Város Képviselő-testülete. A központi téma a közvállalatok működési tervei, valamint azok felügyelőbizottságainak a kinevezése volt.