Ugrás a tartalomra

Rovatok

Gazdaság

Kultúra

Kékfény

Fotó

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.
Videó
Halász Ilona

Eltűnt egy idős nő Csókán

Tegnap Csókán a kora hajnali órákban nyoma veszett Halász, lánykori nevén Györe Ilonának. A rendőrség és család azóta is keresi a 60 éves, betegségekkel küzdő asszonyt

Politika

Régió

Sport

Letette az esküt a magyar csapat

Letette az esküt hétfőn a február 9-én kezdődő phjongcshangi téli olimpiára és a március 9-én rajtoló téli paralimpiára utazó magyar csapat.

Színes

Fotó Videó

200 éves szőlőprés került Szabadkára

Vince napi vesszővágást és bálványprés-avatást tartott a DiBonis borászat. A vendégek a csodájára járhattak a közel kétszáz éves gépnek, és ízletes ételeket és italokat is kóstolhattak.
Fotó
Ópusztaszer, Vince-nap

Kitűnő szőlőtermés várható

Közel tizenöt borrend érkezett Magyarországról és a határon túlról az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba, 2018 első rendezvényére.

Társadalom

Idősek a padon sütkéreznek

Ingyenes jogsegély a nyugdíjasoknak

A katonai nyugdíjasok szakszervezetének szerbiai egyesülete ingyenes jogsegélyt biztosít azoknak a nyugdíjasoknak, akik a nyugdíjcsökkentés miatt be szeretnék perelni az államot.
Fotó Videó

Egyre több az influenzás megbetegedés

Továbbra is kedvez az időjárás a vírusok terjedésének, emiatt egyre magasabb az influenzaszerű megbetegedések száma Szabadkán és Magyarkanizsán is.

Világ

Érdekes

Fotó
MondoCON jelmez

Így nézett ki a téli MondoCON a Hungexpón

Első ízben rendezték meg a Star Wars jelmezversenyt, amelyet a filmbeli karakterek bőrébe bújó cosplayerek számára rendeztek. A zsűriben volt a Szerbiából érkezett Isidora Vlasak "Ferasha" is.
Elevenszülő gyík

Az elevenszülő gyík az év hüllője

Az elevenszülő gyíkot választotta a 2018-as év hüllőjének a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület kétéltű- és hüllővédelmi szakosztálya.

Önkormányzatok

Videó
Szórólap

Romafoglalkoztatási program Óbecsén

Márciustól húsz roma származású munkanélkülit foglalkoztatnak Óbecsén a hulladék válogatására, akik egy éven át dolgoznak majd.
Fotó Videó

Zenta felkészült a tavaszi áradásokra

A Tisza és a Duna vízgyűjtő területén lehullott hómennyiség miatt az idén is számítanak tavaszi áradásra a zentaiak. Bár még csak január van, de minimálisan már megemelkedett a Tisza vízszintje.