Ugrás a tartalomra
Kim Dzsongun autója érkezik Pekingbe

Ismét Pekingben tárgyal Kim Dzsong Un
2018-06-19; 09:37

Kétnapos látogatásra Kínába érkezett Kim Dzsongun észak-koreai vezető, aki idén harmadszor keresi fel országa legfőbb szövetségesét: előzőleg márciusban és májusban is járt Pekingben.
Trump mutatja az aláírt rendeletet

Trump űrhaderő létrehozását rendelte el
2018-06-18; 23:37

Donald Trump hétfőn elnöki utasítást írt alá, amelyben elrendelte, hogy a védelmi minisztérium azonnali hatállyal indítsa el egy világűrbe telepítendő haderő felállításához szükséges folyamatot.
Fotó

Erős földrengés rázta meg Oszakát
2018-06-18; 08:30

Erős, 6,1-es fokozatú földrengés rázta meg Oszakát és Japán nyugati felének más városait hétfőn reggel, három ember életét vesztette, és több mint kétszázan megsérültek, írja az MTI.

Trumpot Nobel-békedíjra jelölték
2018-06-14; 02:15

Donald Trump amerikai elnököt a norvég kormánypárt két tagja jelölte a Nobel-békedíjra azokért az erőfeszítésekért, melyeket a Koreai-félsziget békéjéért tett.

Most

13:39, Frissítve: 13:47

Gulág-emlékművet avattak Budapesten

A második világháború után megtanultuk, hogy Magyarország legértékesebb vagyona a szuverenitása - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Óbudán, a szovjet megszállás áldozatainak emlékműve átadásán.

Népszerű

Bundestag homlokzata

Megtámadták Angela Merkelt

Egy afgán származású migráns akart Angela Merkelre támadni Berlinben - a rendőrség szerint. Az incidens akkor történt, amikor a német kancellár elhagyta a Reichstag épületét.