Ugrás a tartalomra

Lesz érettségi Montenegróban
2021-04-11; 12:20

A montenegrói végzős diákok hétfőtől újra bejárhatnak az iskolába, hogy felkészülhessenek az érettségire.

Észak-Macedóniában is elhalasztják a népszámlálást
2021-03-30; 12:34

Tizenkilenc év után tartottak volna népszámlálást Észak-Macedóniában áprilisban, a kormányfő és a legnagyobb ellenzéki párt elnökének találkozóját követően Zoran Zaev miniszterelnök bejelentette, szeptemberre halasztják a cenzust.
Szlovén tájkép nemzeti zászlóval

Szlovénia szigorított határátlépési feltételein
2021-03-29; 16:17

Szlovénia hétfőtől szigorított határátlépési feltételein, a beutazáshoz a határon 48 órásnál nem régebbi PCR-tesztet kell felmutatni, amelyet valamelyik európai uniós vagy schengeni tagállamban kell elvégezni - közölte a helyi média.

Szlovéniában elindult a járvány harmadik hulláma
2021-03-20; 21:05

Bizonyos, hogy Szlovéniában már elkezdődött a világjárvány harmadik hulláma, miközben az ország még mindig a második hullám magas fertőzöttségi adataival küzd - írta szombaton Twitter-bejegyzésében Mateja Logar járványügyi szakember.

Szlovénia meghosszabbította a járványhelyzetet
2021-03-11; 15:23

A szlovén kormány az egész országra vonatkozóan március 18-tól további egy hónappal meghosszabbítotja a járványhelyzete. Horvátországban pedig jelentősen nőtt az új fertőzöttek és a kórházi kezelésre szoruló betegek száma a múlt héthez képest.

Most

21:28, Frissítve: 21:53

Búcsú előtt, Tordán

Torda osztozik a bánáti falvak sorsával. Az elvándorlás és a munkalehetőség hiánya, napjainkban pedig a bezártság határozza meg a mindennapokat. Kevés elszármazott érkezett haza a húsvéti ünnepekre is.
20:01, Frissítve: 21:21

Robika is várja a segítséget!

Jelenleg tizenegy vajdasági fiatal számára van folyamatban gyűjtés a Vajdasági licit csoportban. Köztük van Kovács Róbert is, a Sid községhez tartozó Bingula faluból.
19:57, Frissítve: 20:35

Rúzsa Magdi: Te is felelős vagy! Oltass!

Hogy az életünket ne csak a virtuális térben éljük, arra van szükség, hogy minél többen beoltassuk magunkat, és erre egyre több ismert személy is buzdít mindenkit.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!