Ugrás a tartalomra
Miro Cerar

Szlovénia beperli Horvátországot
2018-06-18; 21:09

Szlovénia beperli a szomszédos Horvátországot, mert Zágráb egy éve nem hajlandó alkalmazni a nemzetközi döntőbírósági döntést a Pirani-öböl körüli határvita ügyében - jelentette be Miro Cerar.
Fotó Videó
aláírják a megállapodást

Észak-Macedónia lett hivatalosan is Macedónia neve
2018-06-17; 16:49

A görög és a macedón belügyminiszter aláírta vasárnap az erről szóló megállapodást a görögországi Psarades településen a két ország miniszterelnökének jelenlétében.

Viharveszély Horvátországban
2018-06-01; 08:50

Figyelmeztetést adtak ki Horvátországban a várható viharok, mennydörgéssel kísért zivatarok miatt. A sárga vészjelzés Horvátország középső és északi részére, valamint Dalmáciára érvényes.

Most

13:39, Frissítve: 13:47

Gulág-emlékművet avattak Budapesten

A második világháború után megtanultuk, hogy Magyarország legértékesebb vagyona a szuverenitása - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Óbudán, a szovjet megszállás áldozatainak emlékműve átadásán.

Népszerű

Ljubisa Dikovic nyilatkozik

Diković: Koszovó területén veszély fenyeget

A KFOR információi szerint az ünnepek alatt Koszovó területe és az úgynevezett szárazföldi biztonsági terület biztonsága is veszélybe kerülhet - mondta Ljubiša Diković vezérkari főnök.
Agrokor

Letartóztatta a rendőrség az Agrokor volt vezetőit

Nagyszabású akcióban letartóztatta a rendőrség Horvátország legnagyobb magántulajdonú vállalata, a súlyos pénzügyi gondokkal küzdő Agrokor volt vezetőit - közölte az N1 horvát hírcsatorna hétfőn.