Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Díjakat kaptak a legjobb mézek Újvidéken
2018-10-16; 17:16

A legjobb minőségű mézeket díjazták ma Újvidéken. A Pannon Méh Klaszter második alkalommal szervezett nemzetközi jellegű mézpontozást. A szerbiaiak mellett külföldi méhészek is küldhettek mintákat.
Paul Allen

Elhunyt Paul Allen, a Microsoft társalapítója
2018-10-16; 10:36

A 65 éves milliárdos szülővárosában, Seattle-ben hunyt el hétfőn rákbetegségével összefüggő komplikációk következtében - jelentette be hétfőn este Allen befektetési vállalata.

A Lidl további hét üzletet nyit Szerbiában
2018-10-15; 19:58

A Lidl kereskedelmi lánc tovább terjeszkedik Szerbiában, s az év végéig még hét üzletet nyit az országban, jelentette be Tomislav Šapina, a Lidl Szerbia igazgatója.
Fotó Videó

Folyamatosan drágul az üzemanyag
2018-10-15; 18:51

A benzinkutak dolgozói kamerán kívül elmondták, hogy általában 3-4 naponként, átlagban egy dinárral drágul az üzemanyag.

Most

07:34, Frissítve: 07:50

Újraindult a magyar nyelvű oktatás Feketetón

Az MNT közösségünk életében címmel tartottak lakossági találkozót Feketetón a Magyar Összefogás lista jelöltjei. A Jovan Popović Általános Iskola feketetói kihelyezett tagozatáról is szó volt.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.