Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Újvidéktől Ópusztaszerig
2022-09-27; 20:10

A Szerbia és Magyarország határ menti övezetében található kulturális hagyaték turisztikai népszerűsítése volt annak az IPA-projektnek a célja, amit az újvidéki EXIT Alapítvány és az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark közösen valósítottak meg.

Szemétből ingyen belépő
2022-09-27; 15:07

Hasznosíts újra és ingyen belépőhöz juthatsz a holnap, azaz szerdán kezdődő LORIST vadászati, halászati és ökológiai vásáron.

Jelentősen visszaesett a málnakivitel
2022-09-27; 08:04

Az év első nyolc hónapjában 33 százalékkal esett vissza a fagyasztott szerbiai málna kivitele a múlt év azonos időszakához képest – közölte a Szerbiai Gazdasági Kamara.

Most

07:12, Frissítve: 07:33

Az Ian hurrikán elérte Floridát

Négyes erősségű hurrikánná fokozódott az Ian trópusi vihar, miután szerdán elérte Florida partjait, 155 km/órás széllökésekkel. Az amerikai államban már több mint 230 ezer háztartásban nincs áram.
18:30, Frissítve: 20:50

20 éves a Topolyai Múzeum

Az intézmény régészeti, helytörténeti, képzőművészeti tárlatoknak ad helyet, lehetőséget biztosít a korszerű tudományos kutatásokhoz, valamint számos programot szerveznek, amelyek minden korosztályt megszólítanak.
17:11

Ukrajna érvénytelennek tekinti a népszavazásokat

Ukrajna érvénytelennek tekinti a megszállt területeken az Oroszországhoz történő csatlakozásról szóló népszavazásokat, és továbbra is folytatja a megszállt területek felszabadítására vonatkozó erőfeszítéseit – közölte a kijevi külügyminisztérium.

Népszerű

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.