Ugrás a tartalomra
Videó

A házasság szentsége

A házasság szentségéről tartott ismeretterjesztő előadást Nagy József zentai plébános. Ezeket az összejöveteleket már a 90-es évek eleje óta megszervezik.
Fotó Videó
Az ünneplők

40 éves az Agapé Kiadó

A kiadóház 1977 decemberében, Szabadkán jelentette meg első kiadványát, az idei év pedig a munkásságuk jubileumi évfordulójának jegyében zajlik.
Fotó Videó

Pravoszláv húsvéti szokások

Festett tojás, főtt tojás és sonka, ebben teljesen megegyeznek a katolikus és pravoszláv húsvéti szokások.
Fotó Videó
néptáncos gyerekek

Vidám volt a Palicsi húsvét

A hideg, borongós idő ellenére szép számban érkeztek gyerekek a tojásgyűjtésre a palicsi Vigadóhoz. Idén is rengeteg program várta a gyerekeket.

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.