Ugrás a tartalomra

Megelőző jelleggel karanténba vonult Porfirije pátriárka
2021-03-03; 14:18

A nemrégiben megválasztott szerb egyházfő egy olyan pappal került kapcsolatba, aki igazoltan koronavírus-fertőzött, ugyanakkor enyhe tünetei voltak. A pátriárka orvosai javaslatára az elkövetkező néhány napot önizolációban tölti.
Fotó Videó

Már fújnak a böjti szelek
2021-02-21; 17:24

A húsvét előtti 40 napos időszak önmegtartóztatással és húsmentes étkezéssel telt régen. Ilyenkor bab, lencse, tésztafélék és hal került az asztalra. Manapság csak kevesen őrzik ezt a hagyományt.
Fotó Videó

Huzsvár Lászlóra emlékezve
2021-02-20; 21:14

Szentmisével emlékeztek meg Újvidéken Huzsvár László néhai nagybecskereki megyéspüspökről.
Fotó Videó

125 éves a zentai Jézus Szíve templom
2021-02-20; 15:53

Idén ünnepli fennállásának 125. évfordulóját a zentai Jézus Szíve templom. A jeles évfordulóra több programmal is készülnek a plébánia munkatársai. Egyebek mellett egy kiadvánnyal is megemlékeznek a templom jubileumáról.

Most

12:20, Frissítve: 12:35

Orbán: Közösen kell eldönteni, hogy hogyan nyitunk

Szükséges a konzultáció folytatása, mert közösen kell eldönteni, hogy hogyan nyitunk, hány lépésben, hány fokozatban, a védettségi igazolványhoz milyen kedvezményeket kapcsoljunk - mondta a magyar miniszterelnök, aki a leendő támogatásokról is szólt.
12:08, Frissítve: 12:28

Ferenc pápával találkozott Azbej Tristan Moszulban

Azbej Tristan, a magyar Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítésért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára a meghívott vendégek közül elsőként találkozott Ferenc pápával a katolikus egyházfő moszuli látogatásán.

Népszerű

Újabb szigorítások hétvégére

Döntött a szerbiai válságtörzs, szigorítások várnak ránk a hétvégén a koronavírus gyors terjedése miatt. Szombat déltől hétfő reggel 6 óráig csaknem minden bezár az országban. Az új intézkedéseket a Szerb Kormány is jóváhagyta.