Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Adventi családi napot szerveztek a temerini sportcsarnokban
2023-12-10; 21:11

A legkisebbeket ringató, a nagyobbakat ügyességi játékok várták. Az esemény keretein belül babacsomagokat is osztottak, de nem utolsósorban jótékonysági akciót is szerveztek a temerini Varga Heléna gyógyulásáért.

Szűrővizsgálatok Szabadkán
2023-12-10; 09:50

Ma reggel nyolc órától délután 16 óráig megelőző orvosi vizsgálatokat végeznek a Szabadkai Közkórházban.
Fotó Videó

Önkormányzati támogatás a topolyai mezőgazdasági termelőknek
2023-12-07; 17:29

Több mint 13 millió dinár értékben támogatja idén a topolyai önkormányzat a mezőgazdasági termelőket. Hatszázan igényelték a támogatást, az első 170 nyertes pályázóval ma írta alá a szerződéseket Szatmári Adrián, Topolya polgármestere.

Most

17:48, Frissítve: 18:01

Magyar szempontból fontos brazil siker a csehek ellen

A brazil együttes - a magyar válogatott szempontjából kedvezően - 30-27-re legyőzte a cseh csapatot a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában.
15:41, Frissítve: 17:15

Felszabadítják az országot

December 17-én szabadítsuk fel Belgrádot, Vajdaságot, Kragujevacot, Kruševacot és Kraljevot, ezt követően tavasszal pedig Újvidéket! Erre szólította fel a választókat szombat este a tartományi székvárosban tartott kampánygyűlésén Marinika Tepić.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.