Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Ösztöndíj a törökkanizsai középiskolásoknak
2021-06-19; 17:01

Ösztöndíjban részesült 58 törökkanizsai középiskolás, amit a Törökkanizsáért Egyesület adott át tegnap délután a helyi könyvtárban. Az egyszeri támogatás lehetőségének megvalósítása Magyarország kormányának köszönhető.
Fotó Videó

A Szabadkáról deportált zsidókra emlékezve
2021-06-17; 08:12

77 éve annak, hogy több ezer zsidót deportáltak Szabadkáról. Az évforduló alkalmából megemlékezést tartottak a zsinagógában. Az eseményen a beszédek mellett koszorúzást is tartottak.
Fotó Videó

Több újdonság a magyarkanizsai Tisza-parton
2021-06-15; 17:00

Új tartalmakkal bővült a Tisza-part kínálata. Interaktív információs pultot, telefontöltőket, szelfi falat, valamint fából készült panorámaágyakat is elhelyeztek a strand területén.

Most

18:01, Frissítve: 19:10

Focizni jó – minden korosztálynak

Családi napot tartott a hajdújárási Vinogradar Futballklub. Az esemény alkalmával a gyerekek mellett a szülők is összemérhettél erejüket a pályán, illetve új tagok felvételére is sor került.
16:14

Öten sérültek meg egy autóbalesetben

Öt személy sérült meg egy autóbalesetben Doljevac környékén ma délután. A Niš-Doljevac autópályán egy belgrádi rendszámtáblájú személygépkocsi ismeretlen okokból lerepült az útról és a védőkorlátba ütközött.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.