Ugrás a tartalomra
Radiátor

Elhalasztják a fűtési idény kezdetét Szabadkán
2018-10-16; 07:46

Elhalasztják a fűtési idény kezdetét a változékony, illetve az elmúlt napok kifejezetten meleg időjárása miatt. Egyelőre nincs szükség arra, hogy beindítsák a rendszert - írja a Vajdaság Ma hírportál.
Fotó Videó

Nem könnyű a 3D-s íjászverseny
2018-10-13; 21:16

70 résztvevő 7 kategóriában vetélkedett Magyarkanizsán az V. Örömíjász Versenyen. A szervező helyi Íjászkörnek ez volt az első megrendezett 3D-s versenye.
Fotó Videó

Bővül a gázvezeték-hálózat Szabadkán
2018-10-11; 17:44

1,4 kilométerrel bővítették a gázhálózatot Szabadkán a Pionir gyár és az Újvárosháza között. A tervek szerint a környéken 10 nagyobb üzlet és mintegy 30 háztartás csatlakozhat majd jövőre a rendszerre
Videó

Bevezetik az e-parlament rendszert Pancsován
2018-10-10; 20:39

A korszerű szoftvert most mutatták be a sajtónak. A program elsősorban a városi képviselő-testület munkáját segíti: lehetővé teszi a dokumentumok elektronikus elosztását és az elektronikus szavazást.

Most

07:34, Frissítve: 07:50

Újraindult a magyar nyelvű oktatás Feketetón

Az MNT közösségünk életében címmel tartottak lakossági találkozót Feketetón a Magyar Összefogás lista jelöltjei. A Jovan Popović Általános Iskola feketetói kihelyezett tagozatáról is szó volt.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.