Ugrás a tartalomra

Jöhet a második forduló
2019-04-21; 23:28

Az előzetes eredmények alapján a kormányzó szociáldemokraták jelöltje, Sztevo Pendarovszki 42 százaláékon áll az elnökválasztás első fordulója után Észak-Macedóniában.

Mogherinit és Hahnt okolja Haradinaj
2019-04-15; 15:55

Federica Mogherini és Johannes Hahn, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének, illetve bővítési biztosának a kijelentése miatt visszalépés történt a Belgrád-Pristina párbeszédben.

Elítélték Ivo Sanadert
2019-04-02; 18:39

A Zágrábi Legfelsőbb Bíróság jogerősen 4 és fél évi börtönbüntetésre ítélte Ivo Sanader egykori kormányfőt, a Horvát Demokratikus Közösség volt elnökét.

Most

22:29

Megrengett a Mars

Az űrkutatás történelmében először rögzített marsrengést a NASA Inshight nevű űrszondája a Mars felszínén. Ez volt az első alkalom, hogy egy másik bolygó rengését rögzíthették a tudósok.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.