Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Elkezdődött a MNT szerb nyelvi felzárkóztató képzése
2022-07-04; 17:44

A Magyar Nemzeti Tanács által szervezett programra 87 tanuló jelentkezett. A program első két hetében, amelyet július 4-e és 15-e között tartanak Szabadkán, Topolyán, Zentán, Adán, Magyarkanizsán, Óbecsén és Temerinben tantermi foglalkozás lesz.
Fotó Videó

A szezon előtti utolsó simításokat végzi a TSC
2022-07-03; 17:43

A topolyai labdarúgó gárda eddig Szlovéniában edzőtáborozott, ahol több mérkőzést is játszott. A csapatnál továbbra is nagyok az elvárások, céljuk, hogy a következő idényben a harmadik helyen végezzenek a bajnokságban.
Fotó Videó

A jövedelem 1, 2 vagy 4 százaléka
2022-06-23; 16:20

Ennyit kell fizetniük helyi járulékként Pobeda és Felsőroglatica helyi közösségek lakosainak a következő tíz évben, attól függően, hogy nyugdíjasokról, munkavállalókról, vagy magánvállalkozókról van szó.
Fotó

Magyar Táncképek Topolyán
2022-06-17; 07:56

Topolyán mutatta be Magyar Táncképek című folklórelőadását a budapesti Duna Művészegyüttes csütörtök este a színházteremben. A Kárpát-medence néptáncait feldolgozó koreográfiákból álló előadás a paraszti kultúra világába kalauzolta el a nézőket.

Most

11:56, Frissítve: 12:16

Hol érdemes tankolni, ha tengerre utazunk?

Az idén nagyjából 40 euróval kerül többe, ha a görögországi Halkidikire utazunk Szerbiából, mint a korábbi években. De szinte bárhova is megyünk nyaralni, jó sok pénzben kerül, hiszen drasztikusan megnőtt az üzemanyagok ára.
11:24, Frissítve: 11:41

Nyári napközi Palicson

Nyári napközit szervez a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi iskolában 5-től 15 éves korú gyerekek számára. A résztvevőket kézműves foglalkozások, társas- és szabadtéri játékok várják az elkövetkező két hétben és augusztus második két hetében.
10:29

Katasztrofális az aszályhelyzet több olasz tartományban

Az öt olasz régió mindegyike, a többi között Lombardia, Veneto és Piemont tartomány az ország északi részén, a Pó folyó vízgyűjtő medencéje mentén fekszik. A legnagyobb olasz folyó, a Pó vízszintje pedig hetven éve nem volt ennyire alacsony.
10:21

Megújul a Pitypang ovi Adán

Megkezdődött Adán a Čika Jova Zmaj Iskoláskor Előtti Intézmény központi épületének felújítása. A kétszintes Pitypang épület vízvezetékhálózatának teljes cseréjét végzik.

Népszerű