Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Húszéves fennállását ünnepelte a topolyai Aurora
2018-09-21; 15:31

Versekkel, prózamondással, zenével és a közös emlékek felidézésével ünnepelte húszéves fennállását a topolyai Aurora Beszédművészeti Műhely Topolya Község Múzeumában.
Videó

Bevezették az elektronikus szavazórendszert Topolyán
2018-09-18; 18:38

A Községi Képviselő-testület tagjai ezentúl egy gombnyomással szavazhatnak egy névre szóló távirányító segítségével. Felszólalhatnak a helyükről is, minden képviselő külön mikrofonnal rendelkezik majd
Fotó Videó

Mézkarnevált tartottak Topolyán
2018-09-16; 16:57

Mintegy negyven felvonuló csoport vett részt a topolyai városnapi Mézkarneválon. Topolya utcáit tánccal, zenével és vidámsággal töltötték meg. Este a szabadtéri színpadon Caramel koncertezett.
Fotó

Kecskés Roni nyerte a topolyai Strong Man Versenyt
2018-09-15; 18:58

A zentagunarasi Kecskés Roni nyerte a topolyai városnapi Nemzetközi Strong Man Verseny Topolyai Kupáját. Második lett Damir Kopilović Szabadkáról, harmadik helyen pedig a belgrádi Saša Lampaš végzett.
Fotó Videó
A díjazottak

Átadták a Pro Urbe díjakat Topolyán
2018-09-15; 17:55

Pastyik László irodalom- és helytörténész, bibliográfus valamint Julian Rac, a Vuk Stefanović Kardžić Szerb Művelődési Központ igazgatója kapta Topolya legrangosabb elismerését, a Pro Urbe díjat.
Videó
TSC edz

A Bečej a topolyai TSC következő ellenfele
2018-09-13; 17:41

Az óbecsei Bečej csapata ellen mérkőzik a topolyai TSC a Szerb Labdarúgó Első Liga nyolcadik fordulójában. A TSC játékosai nagy erőbedobással készülnek a következő megmérettetésre.

Most

21:04, Frissítve: 21:20

„A kerámia a művészet alapja”

A kirakodó vásárokkal, kézműves termékbemutatókkal párhuzamosan egyre nagyobb az érdeklődés a különböző művészi ágazatok hobbiként való elsajátítása iránt is. Újvidéken kerámia tanfolyam zajlik.
20:37, Frissítve: 20:56

Határ-menti kosárlabda játékok

Kétnapos nemzetközi kosárlabda-torna kezdődött Szabadkán, amely a hódmezővásárhelyi Kosársuli Sportegyesület és a szabadkai Spartacus Ifjúsági Kosárlabda Klub közös IPA-projektje.

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő

Séta a szülés-születés minőségéért

Sétával hívták fel a figyelmet a szülés és születés élményének fontosságára Topolyán, ezzel is a WHO, azaz az Egészségügyi Világszervezet ajánlásait támogatva.
A termálfürdő helye

Új termálfürdő épül Topolyán

A közbeszerzési eljárás megtörtént, az engedélyeket kiadták, így minden készen áll ahhoz, hogy egy új termálfürdő épüljön Topolyán.