Ugrás a tartalomra
Fotó Videó
Résztvevők

Az IPARD pályázatokról tájékoztattak Topolyán

A nyílt napon a gazdák feltehették kérdéseiket, valamint tájékoztatást és tanácsokat kaphattak az illetékes előadóktól. A pályázatok főként a kis- és középgazdaságok számára elérhetőek.
IPARD illusztráció

Az IPARD pályázati kiírások tudnivalói

A szabadkai Panonreg Regionális Fejlesztési Ügynökség topolyai irodája és Topolya Község Fejlesztési Társulása nyílt napot szervez az aktuális IPARD pályázati kiírásokkal kapcsolatos kérdésekről.
szalmával pörkölik

Hagyományos disznóölés Topolyán

Január 20-án, szombaton a Nagyapáti Kukac Péter Magyar Hagyományőrző és Néprajzkutató Társulat Szervezésében hagyományos disznóölésre kerül sor a topolyai Tájház udvarán.
Fotó
Plakát

Magyar Kultúra Napja(i) Topolyán

Kultúra és néphagyomány-Néphagyomány és kultúra (a Kiss Lajos Néprajzi Társaság szervezésében) január 19-én (péntek) 18.00 órakor a Művelődési Ház kiállítótermében.
Fotó Videó
topolyai vásár

Vásárt tartottak ma Topolyán

Minden hónap második vasárnapján benépesül a vásártér. A változatos kínálat vonzza leginkább az embereket. Egyre keresettebbek a házi készítésű termékek.

Bálint-napi irodalmi pályázat

A topolyai Kodály Zoltán MMK 18. alkalommal hirdeti meg a Bálint-napi irodalmi
pályázatot a topolyai község területén lévő általános és középiskolás tanulók részére. Beérkezési határidő: február 7.
Fotó Videó
Épülő Labdarúgó Akadémia

Új edzővel kezdi a tavaszi felkészülést a TSC

A topolyai labdarúgó akadémia a tervek szerint épül és nyárra elkészül - jelentették be a klub sajtótájékoztatóján. A csapat hamarosan egy törökországi edzőtáborban vesz részt.

Egy könyv, egy kiállítás, két lány és egy úr

Bíró Tímea A pusztítás reggelei című kötetének bemutatója és Kozma Laura Házformák című kiállításának megnyitója január 18-án, csütörtökön 18 órakor a topolyai Juhász Erzsébet könyvtár padlástermében.

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő
A termálfürdő helye

Új termálfürdő épül Topolyán

A közbeszerzési eljárás megtörtént, az engedélyeket kiadták, így minden készen áll ahhoz, hogy egy új termálfürdő épüljön Topolyán.
Topolya

Így szilvesztereznek Topolyán

Szilveszter napján mindenki készül az újévvárásra. Topolyán a legtöbb ünnepi asztalra malac kerül és éjfélkor pezsgővel köszöntik az új esztendőt.