Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Módosították a topolyai költségvetést
2018-11-15; 17:17

A büdzsé kerete csaknem 1,8 milliárd dinár, a módosítások főleg a kereten belüli újraelosztásra vonatkoznak, valamint a pályázatokon nyert összegeket is beépítették. Számos területre több pénz jut.
Fotó Videó

Százféle szármát főztek Topolyán
2018-11-04; 14:57

Szármafesztivált tartottak Topolyán. A versenyzők három kategóriában versenyezhettek a legjobb töltött káposztának járó serlegért. A rendezvényre Vajdaság minden szegletéből érkeztek résztvevők.
Fotó Videó

Szármafesztivál készül Topolyán
2018-10-30; 15:53

Hatodik alkalommal szervezik meg a szármafesztivált szombaton a topolyai vásártéren. Tölgyesi Huba, az Origo Egyesület elnöke elmondta, hatalmas az érdeklődés az esemény iránt.
Fotó Videó

Inkább becsületben meghalni, mint becstelenül élni
2018-10-28; 16:04

Ez az idézet a címe a Kodály Zoltán Magyar Művelődési Központ emlékműsorának, amellyel a forradalom és szabadságharc 62. évfordulójáról emlékeztek meg szombat este a topolyai színházteremeben.

Letartóztatások a topolyai bankrablás ügyében
2018-10-27; 12:20

Letartóztattak négy személyt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy végrehajtották, illetve segítettek végrehajtani az NLB Bank topolyai fiókintézetének kirablását - írja a Vajdaság Ma.

Most

09:14, Frissítve: 10:23

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.