Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Fák százait ültették el Topolyán
2021-04-17; 19:23

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.
Fotó Videó

Fejlesztési tervekről tárgyaltak Topolyán
2021-04-15; 17:29

Önkormányzati fejlesztési tervekről és a helyi önkormányzat lehetőségeinek feltérképezéséről is egyeztetett Aleksandar Sofić Topolya község önkormányzatának képviselőivel.
Fotó

Topolyán járt az észak-bácskai körzet új vezetője
2021-04-13; 12:14

Bojan Šoralovot az első hivatalos látogatás alkalmával az önkormányzatban Szatmári Adrián polgármester, Kislinder Gábor, polgármester-helyettes és Saša Srdić, a községi képviselő-testület elnöke fogadta tegnap.

Most

21:28, Frissítve: 21:53

Búcsú előtt, Tordán

Torda osztozik a bánáti falvak sorsával. Az elvándorlás és a munkalehetőség hiánya, napjainkban pedig a bezártság határozza meg a mindennapokat. Kevés elszármazott érkezett haza a húsvéti ünnepekre is.
20:01, Frissítve: 21:21

Robika is várja a segítséget!

Jelenleg tizenegy vajdasági fiatal számára van folyamatban gyűjtés a Vajdasági licit csoportban. Köztük van Kovács Róbert is, a Sid községhez tartozó Bingula faluból.
19:57, Frissítve: 20:35

Rúzsa Magdi: Te is felelős vagy! Oltass!

Hogy az életünket ne csak a virtuális térben éljük, arra van szükség, hogy minél többen beoltassuk magunkat, és erre egyre több ismert személy is buzdít mindenkit.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!