Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Sok a temetés, gond van a koporsóellátással
2022-01-18; 21:12

Nőtt a kereslet és csökkent az ellátás üteme – sok mindenre igaz ez az elmúlt időszakban, és így van ez a temetkezéseknél is. Vajdaságban a temetkezési vállalkozásoknak jóval előre kell tervezniük, nehogy koporsó nélkül maradjanak.
Fotó Videó

Örökségünk Topolyán
2022-01-16; 16:31

Ismét megrendezték az Örökségünk című koncertet Topolyán, a Kodály Zoltán Magyar Művelődési Központban. A rendezvény a Vajdaságban működő népzenekarok munkásságát hivatott bemutatni évről évre.

Pályázatokat jelentetett meg Topolya község
2022-01-14; 10:26

Január 26-ig jelentkezhetnek a község területén működő polgári egyesületek programjaik és projektjeik finanszírozására és társfinanszírozására. Pályázatot írnak ki vissza nem térítendő eszközök odaítélésére a sportszervezetek működésére is.
Fotó Videó

A bajnokság tavaszi idényére készül a TSC
2022-01-09; 15:40

A TSC labdarúgói megkezdték a felkészülést a tavaszi szezonra. Az első találkozón főként erőnléti gyakorlatok voltak a középpontban, de az edzés végére előkerült a labda is. A csapat Törökországban edzőtáborozik, amennyiben a járványhelyzet engedi.
Fotó Videó

Meglátogattuk Topolya község idei első babáját Pacséron
2022-01-06; 17:32

A pacséri Pesti Krisztina és Gáspár Olivér gyermeke látta meg elsőként a napvilágot 2022-ben Topolya községben. Gáspár Viktor érkezése nagy örömet hozott a család számára. Stábunk Pacséron látogatta meg a kisfiút és szüleit.
Fotó Videó

Jótékonysági fácánvadászat Topolyán
2022-01-10; 12:06

Második alkalommal rendeztek jótékonysági vadászatot Topolyán. A Vajdasági Magyar Vadászok Társasága rendezvényén a résztvevők a nevezési díjakkal és a támogatásokkal idén a Zentai Közkórház Gyermekosztálya számára gyűjtöttek.
Fotó Videó

Erdei fülesbaglyokkal van tele Topolya
2021-12-24; 16:18

Leginkább a szűkebb városközpont fáin töltik a nappalokat. A helyi Arcus Környezetvédő Egyesület minden évben bagolylesre hívja az érdeklődőket. Topolya az egyik legnagyobb telelőhelye az erdei fülesbaglyoknak.

Most

15:28, Frissítve: 15:56

Sűrű fekete füst borítja Szabadkát

Az ócskapiacnál lévő Svetofor nevű áruház kapott lángra. A tűz a tetőszerkezetben keletkezett, valószínűleg az elektromos vezetékek hibája miatt, de ezt még senki nem erősítette meg.
15:23

Csaknem 20 ezer új fertőzött

Ismét megdőlt a napi fertőzött-rekord Szerbiában, soha nem regisztráltak még ennyi koronavírusos beteget egy nap alatt az országban - csaknem 20 ezer új fertőzöttet vettek nyilvántartásba. Csaknem 40 ezer tesztből 19 901 lett ezúttal pozitív.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Sűrű fekete füst borítja Szabadkát

Az ócskapiacnál lévő Svetofor nevű áruház kapott lángra. A tűz a tetőszerkezetben keletkezett, valószínűleg az elektromos vezetékek hibája miatt, de ezt még senki nem erősítette meg.