Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Kutya és gyerek - így lesz biztonságos az állattartás
2023-02-01; 20:51

Kis- vagy nagytermetű kutya? Általában ez az első szempont, ami alapján dönt egy család kutyaválasztáskor, főként, ha gyermekük is van. Valójában azonban nem ez a mérvadó a veszélyességüket tekintve.
Fotó Videó

A karikatúra alapjaival ismerkedtek a magyarkanizsai diákok
2023-02-01; 15:51

A karikatúrakészítés rejtelmeibe vezette be Szalai Attila karikaturista a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola egyik negyedik osztályát. A diákok a karikatúra történelmével és annak alapjaival is megismerkedhettek.

Eltűnhet az „ítéletnapi gleccser”
2023-02-01; 12:16

Január végén több mint száz kutató utazott a nyugat-antarktiszi Thwaites-gleccser helyszínére, amelyet az esetleges elolvadásának katasztrofális következményei miatt rendszerint ítéletnapi gleccsernek neveznek.

Most

15:23, Frissítve: 16:50

Dulakodásig fajult a parlamenti ülés

Miután Aleksandar Vučić ismertette a Koszovóról szóló jelentést a köztársasági parlamenti képviselők rendkívüli ülésén, megkezdődött a vita a Pristinával folytatott tárgyalásokról.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.