Ugrás a tartalomra
Hőmérő

Első fokú figyelmeztetés a hőség miatt
2018-08-21; 10:49

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet első fokú figyelmeztetést adott ki a napokban várható meleg és száraz időjárásra. Az egész országban a Duna, Belgrád közelében a Sava vízszintje is apad.
Fotó Videó

Székelykevén is volt kenyérszentelés
2018-08-21; 17:33

Sok éves hagyomány szerint Székelykevén is kenyérszentelést tartottak, és nem maradt el a Székelykevei Nyári Est rendezvény sem. Sok külföldről hazalátogató is jelen volt az ünnepségen.

Ledőlt a 10-es korridor támfala
2018-08-20; 22:05

A 10-es korridoron lévő támfal, amely a tegnapi nap folyamán részben leomlott, ma teljesen ledőlt. Ez a támfal az elmúlt öt hónapban háromszor omlott le részben.
Fotó Videó

Változatos programokkal ünnepelnek ma Budapesten
2018-08-20; 18:50

Vízi- és légi bemutató, gasztronómiai élmények, felvonulás, koncertek és még sok más program várta a látogatókat Budapesten a Szent István napi ünnepségen.
Fotó

Moholon is megemlékeztek Szent Istvánról
2018-08-20; 16:52

Az ünnepi szentmise mellett művelődési műsort és a római katolikus templomban lévő Szent István-szobor megkoszorúzását is figyelemmel követhették a hívek.

Most

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.