Ugrás a tartalomra

Meghalt Baleczky Annamária
2018-10-15; 21:26

Egy idősek otthonában élte le élete utolsó hónapjait, és itt is halt meg Baleczky Annamária – írja a Blikk.
Viszik a szemetet

Szabadkán folytatódik a lomtalanítás
2018-10-15; 15:44

Folytatódik az őszi lomtalanítási akció Szabadkán és a külvárosokban. Hulladéktárolókat helyeztek el Kisbosznia, Békova, Alsó-, Felsőtavankút területén.
Fotó Videó

Református ízek találkozója Kopácson
2018-10-15; 16:57

Református ízek találkozóját tartották a hétvégén a horvátországi Kopácson. Az új gasztrokultúrális esemény középpontjában a fűszerpaprika állt.
Fotó Videó

A jó székelykáposztának párja nincs
2018-10-14; 18:33

Ünnepélyes megnyitóval kezdődtek a dél-bánáti Székelykevén a 11. Magyar Konyha Napjai. Sok vendég érkezett a környező településekről, Magyarországról és Székelyföldről is.

Most

07:34, Frissítve: 07:50

Újraindult a magyar nyelvű oktatás Feketetón

Az MNT közösségünk életében címmel tartottak lakossági találkozót Feketetón a Magyar Összefogás lista jelöltjei. A Jovan Popović Általános Iskola feketetói kihelyezett tagozatáról is szó volt.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.