Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Rügyfakadás Óbecsén
2021-01-23; 16:57

Rügyfakadás címmel tartottak tegnap este ünnepi műsort a magyar kultúra napja alkalmából az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben. Az előadással Szabó Lőrinc költészetébe és szerelmi életébe kaphatott betekintést a közönség.
Fotó Videó

Nem drágul a távfűtés Óbecsén
2021-01-13; 17:32

Az óbecsei közvállalatok idei munkaprogramjai és pénzügyi tervei szerepeltek a Községi Képviselő-testület mai ülésén. A Toplana, a Komunalac és a Vodokanal programjait vita nélkül fogadták el a képviselők.
Fotó Videó

Trianon könyv fából
2021-01-08; 16:12

Fából faragott Magyarország címmel hirdetett pályázatot a várpalotai Trianon Múzeum. Az elismert szakemberekből álló zsűri harmadik díjjal az óbecsei Dózsa György alkotását jutalmazta.
Fotó Videó

Tegyük rendbe az épületet! Összefogtak a lakók Óbecsén
2021-01-05; 17:06

Példaértékű összefogással korszerűsítik épületüket az egyik óbecsei lakótelep társasházának lakói. Az összefogás azután jött létre, miután menesztették a hivatásos közös képviselőt, és a saját kezükbe vették az épület gondozását.
Fotó Videó

Új szemeteskocsival gazdagodott Óbecse
2020-12-18; 16:28

Új kukásautóval bővült a Tiszamente-Óbecse Kommunális Szolgáltató Kft. gépparkja. Négy év alatt a negyedik új jármű kulcsát vehették át Óbecsén az illetékesek.

Most

22:18

Vásároljunk online, jót tesz a bolygónak!

Az online vásárlás a hagyományos kereskedelemhez képest átlag 36 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár – hívta fel a figyelmet egy friss kutatás alapján a Prologis ipari és logisztikai ingatlanvállalat az MTI szerint.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.