Ugrás a tartalomra
Szórólap meghívó

Önellátás felsőbb szinten

Avagy a falu, ami élni akar - előadás az óbecsei Than Emlékházban február 23-án 16,00 órakor. Előadó: Sztolyka Zoltán, Rozsály falu polgármestere. Moderátor: Halász Mónika környezetvédelmi mérnök.
Zöldségféle

Gombák hadrendben

Előadás a hasznos gombák felhasználásáról a mezőgazdaságban nagyobb terméshozamok megvalósítása érdekében február 16-án, pénteken 17 órakor Óbecsén a Than Emlékházban.

Borkészítés a Tisza mentén

Ismeretterjesztő előadások vidékünk szőlészeti és borászati technológiáiról és borgasztronómiájáról február 3-án 17.00-20.00 óráig az óbecsei Than Emlékházban.
Fotó Videó

A razzia áldozataira emlékeztek Óbecsén

76 évvel ezelőtt Óbecsén több mint kétszáz szerb, zsidó és roma vesztette életét a razziában. Ma rájuk, az ártatlan áldozatokra emlékeztek a Tisza-parti vesztőhelyen.

A Schola Cantorum Énekkar 4. lemeze

Újdonság az Óbecsei Schola Cantorum Énekkar életében, hogy elkészült a 4. lemezének is a hangfelvétele. Az új CD különlegessége, hogy nem vallásos témájú hanganyag szerepel rajta.

Most

19:04, Frissítve: 19:10

Kiosztják a Berlinale elismeréseit

Ma osztják ki a 68. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, a Berlinale elismeréseit. A fődíjért, az Aranymedvéért 19 mű verseng. A filmes rendezvényen 11 nap alatt összesen 949 vetítést tartottak.
17:01, Frissítve: 17:44

Mintegy négyszázan prélóztak Bajsán

A vendégek a környező településekről, valamint Magyarországról, Horvátországból és Szlovákiából érkeztek. A multietnikus rendezvény célja a szórakozás, barátkozás, a hagyományok őrzése és átadása.

Népszerű

mentőszolgálat

Ünnepi nyitvatartás január 1-jén és 2-án

Ünnepi nyitvatartás és ügyelet van érvényben, holnap is zárva lesz több közintézmény, vagy rövidített munkaidővel dolgoznak. Január másodika is munkaszüneti nap Szerbiában.
mesedélután, Őbecse

Ádventi mesedélután Óbecsén

Ádventi mesedélutánt tartottak tegnap az óbecsei Than Emlékházban. A kreatív műhellyel egybekötött eseményen Csík Mónika Csillagmeséjét hallgatták meg a gyerekek.