Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Művészi falikárpitok az óbecsei Városi Múzeum falain
2018-11-07; 19:29

Textilművészeti kiállítás nyílt tegnap este az óbecsei Városi Múzeumban. Az alkotásokkal a Boško Petrović Művésztelep textilművészeinek 20 éves munkásságába nyerhetnek betekintést az érdeklődők.
sakkoznak

Jó Pajtás Sakktorna
2018-11-01; 11:15

A 43. Jó Pajtás Sakktornát november 3-án, szombaton tartják az óbecsei Samu Mihály Általános Iskolában, a Vajdasági Sakkszövetség védnöksége alatt, a Magyar Szó szervezésében.
Fotó Videó

60 éves a Figyelő
2018-10-31; 20:23

60 éves lett a Figyelő, az óbecsei Petőfi Sándor Általános Iskola diáklapja. A jeles jubileumról ünnepi műsorral emlékeztek meg tegnap este a diákok, a tanárok és az egykori szerkesztők.
Fotó Videó

Karton és karfiol
2018-10-20; 16:24

A Karton és karfiol című, Döbrei Dénes által rendezett monodrámával mutatkozott be tegnap este Óbecsén Mészáros Gábor színész.
Fotó Videó

Egyedül a színpadon
2018-10-18; 17:32

Szerdán este kezdetét vette Óbecsén a 6. Be:femon, azaz az Óbecsei Monodráma Fesztivál. A rendezvényt az óbecsei születésű, száz éves színésznő, Branka Veselinović nyitotta meg.
Fotó Videó
Részlet az előadásból

Szeretnék néha visszajönni még...
2018-10-14; 16:48

Melankolikus utazásra hívta a nézőket tegnap este Molnár Zoltán színész: az Óbecsén bemutatott monodráma az elvándorlás kérdését feszegette.
Fotó Videó

Monodráma fesztivál Óbecsén
2018-10-13; 15:42

Szerdán kezdődik az óbecsei Városi Színházban a 6. Be:femon, azaz az Óbecsei Monodráma Fesztivál.

Most

09:14, Frissítve: 10:23

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.
07:46

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.