Ugrás a tartalomra
Fotó Videó
Méz és bor, Óbecse

Мéz- és borkiállítást szerveztek Óbecsén

Méz és bor – еzzel a címmel tartottak Óbecsén borkóstolóval egybekötött kiállítást a Than Emlékházban. A rendezvényen a község méhészei és borászai mutatkoztak be.
Plakát

Méz és bor

Helyi termelők kóstolóval egybekötött termékbemutatója Óbecsén 2017. december 02-án (szombat), a Than Emlékházban.

Pap József-emlékest november 10-én

Az óbecsei Than Emlékházban 17 órai kezdettel „Arccal a Mező utcának” - Dr. Hózsa Éva előadása. Megzenésített Pap József-versek a szerző, Szerda László gitáros és Csonka Róbert énekes előadásában.
Videó
Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör, Óbecse

Lajber György könyvét mutatták be Óbecsén

Lajber György nyugalmazott újságíró, Gondolat-gomolyag című könyvét mutatták be az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben pénteken. Az új kötet verspróbálkozások és gondolatok gyűjteménye.

Most

13:35, Frissítve: 13:56

Mátyás király emlékév 2018-ban

Potápi Árpád János közölte: a Kárpát-medence magyarsága az emlékévhez kapcsolódva számos közös rendezvényt, konferenciát tart majd, kiállítást, illetve a fiataloknak történelmi versenyeket szerveznek.
13:09, Frissítve: 13:28

Lakásépítési projektbe kezd Szerbia

Tavaszra kezdik építeni hat városban a rendőröknek, a katonáknak és a biztonsági szolgálat alkalmazottainak szánt lakásokat – erősítette meg Aleksandar Vučić államfő.
12:58, Frissítve: 13:09

Putyin elrendelte az orosz csapatok visszavonását

Elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki villámlátogatásra érkezett Szíriába, a hmejmími orosz légi támaszpontra.
11:53, Frissítve: 11:59

Vučić a francia elnökhöz utazik

Franciaországba utazik Aleksandar Vučić szerb államfő, este pedig kétoldalú tárgyalásokat folytat majd Emmanuel Macron francia elnökkel - írja a Tanjug.
11:07, Frissítve: 11:17

„Az emberekben ott van az önzetlen szeretet”

Őrizd a lángot! címmel tartott jótékonysági adventi koncertet az adai színházteremben Fehér Nóra énekesnő. Az est bevételét a súlyos betegségben szenvedő Orcsik Dorkának és családjának ajánlotta fel.

Népszerű