Ugrás a tartalomra
Fotó Videó
egy versenyző

Kivételes teljesítmények a népmesemondó versenyen
2018-05-26; 18:38

54 mesemondó és 3 gyűjtő mutatkozott be a 24. Kálmány Lajos Népmesemondó Verseny döntőjében. A verseny keretében idén is megrendezték a meseillusztrációs rajzpályázatot.

Vihar volt Zentán
2018-05-22; 06:36

Nagy mennyiségű eső esett Zentán a délutáni órákban. A vihar négy óra körül érkezett a Tisza-menti városba.
Fotó Videó
Strandolók a tiszaparton

Küszöbön a strandszezon
2018-05-21; 17:06

Bár még csak május közepe van, a hőmérő higanyszála többször is elérte a nyári értékeket. Ennek ellenére a strandszezon hivatalos kezdete még várat magára. Zentán készülnek az idényre.
Fotó Videó
bazsarózsa

Pünkösdi szokások
2018-05-20; 17:44

Pünkösdhöz számos népszokás kapcsolódik. Ezek közül már csak néhányat tartanak a hívők, azonban a néprajzkutatói feljegyzések megörökítették az utókornak az egykori hagyományokat.
Fotó Videó

Városnapi pályázatot hirdetett Zenta
2018-05-18; 19:40

Újabb városnapi pályázatot hirdet Zenta Község Önkormányzata a Thurzó Lajos Művelődési és Oktatási Központtal, a Történelmi Levéltárral és az Idegenforgalmi Szervezettel együttműködve.

Most

18:23, Frissítve: 18:28

Ricciardo nyerte a szombati időmérőt

Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a Forma-1-es Monacói Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.
18:00, Frissítve: 23:27

Évadnyitó Motofest Újvidéken

Csaknem ezer motoros vonult végig szombaton Újvidék utcáin. Az NS Riders Motoros Klub 25. alkalommal tartotta meg az évadnyitó Motofestet. Az ideit a városi Vöröskereszttel együtt szervezték meg.
15:57, Frissítve: 16:05

Bombariadó Kijevben

Pár órával az esti Real Madrid-Liverpool Bajnokok Ligája-döntő előtt Kijevben bombariadó miatt ürítettek ki öt metróállomást és a környékét - írta a ukrán Interfax hírügynökség.

Népszerű

Vihar volt Zentán

Nagy mennyiségű eső esett Zentán a délutáni órákban. A vihar négy óra körül érkezett a Tisza-menti városba.

Petrov Nikolina az év első babája Zentán

Tegnap délután megszületett az első zentai baba a helyi közkórház szülészeti osztályán. A kislány volt a kilencedik, aki a zentai szülészeten jött a világra idén, azonban ő volt az első községbeli.

Új mentőautót kapott a Zentai Közkórház

Újabb mentőautóval gazdagodott a Zentai Közkórház, amelynek vezetője vasárnap vette át a járművet a zentai, a szolnoki és a halbestadti Rotary Clubok illetékeseitől.