Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

A '44-es ártatlan magyar áldozatokra emlékeztek Zentán
2018-11-11; 00:43

A Tisza-parti emlékkopjafánál emlékeztek meg tegnap az 1944 őszén Zentán elkövetett magyarellenes atrocitások áldozatairól. A Memento 2018 keretén belül kegyeletadó szentmisét is tartottak.
Fotó Videó

Ajándék könyvcsomagot adtak át Zentán
2018-11-09; 20:45

Az adományt a Budavári Önkormányzat civil szervezete gyűjtötte, Zentán a Kéz a kézben Szervezet és Stevan Sremac Általános Iskola kapja.
Fotó Videó

Könyvszobrok a zEtna kiállításán
2018-11-09; 16:20

Az atoll, vagyis a korallzátonyokra épülő, gyűrű alakú szigetcsoport az idei zEtna Irodalmi Fesztivál fő témája. Az esemény szervezői idén is három napon át várják az érdeklődőket Zentán.
Fotó Videó

Magyar bakák a lövészárokharc poklában
2018-11-08; 17:08

Magyar bakák a lövészárokharc poklában címmel vetítéssel egybekötött ismeretterjesztő előadást tartott tegnap Pataki Tibor történelemtanár Zentán a Művelődési Házban.

Katusaktív és Törtei zumba
2018-11-07; 21:04

Fergeteges buli Zentán a Sportcsarnokban november 10-én 16 órai kezdettel. Vendég Katus Attila Fittnes személyi edző és Törtei László Zumba instruktor. Gyere és legyen egy mozgásban boldog napod...

Házilag készített lámpa okozhatta a zentai tüzet
2018-11-05; 19:32

Valószínűleg egy házilag összeeszkábált nyílt lángú lámpa okozta a zentai háztüzet, amiben egy nyolcéves lány életét vesztette - nyilatkozta Mirko Gašović, a Zentai Alapfokú Ügyészség ügyésze.

Most

09:14, Frissítve: 09:48

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.
07:46

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.
07:41, Frissítve: 10:05

Kisebbségi média, mint kulturális örökség

Európa 5 országából érkeztek idén vendégek a kisebbségi és helyi média második európai konferenciájára. A tanácskozás a Heror Media Pont és a Magyar Szó Lapkiadó közös szervezésében valósul meg.
07:34, Frissítve: 08:19

Beszélgetés Ágh Istvánnal

Ágh István magyar költő, író volt a magyarkanizsai könyvtárban megtartott irodalmi est vendége. A megközelítőleg 40 kötetet kiadó íróval Pécsi Györgyi irodalomtörténész és Bicskei Zoltán beszélgetett.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.