Ugrás a tartalomra
Ökokertben előadás

Organikus kiskertek együtt

Hajdú László magyarkanizsai környezetgazdálkodási agrármérnök előadása január 25-én (csütörtök) 17 órakor a zentai Népi Technika nagytermében.
Fotó Videó
Szabó Tönki Albert Afrikában

Egy világjáró tapasztalatai

Önkéntesség a világban címmel tartott előadást Szabó Tönki Albert Zentán. Az előadás során megosztotta saját tapasztalatait, ugyanis másfél évig volt önkéntes a dél-afrikai Lesothóban és Kínában.
Videó
Konzuli fogadónap Zentán

Konzuli fogadónap Zentán

Kedden 82-en adták át az egyszerűsített honosítási kérelmüket a kihelyezett konzuli fogadónapon a zentai CMH irodában. Ezzel 3690-ra nőtt a településen átvett kérelmek száma.

Felhívás önkéntes véradásra Zentán

Az idei első véradó akcióra január 19-én kerül sor a Centar-Tópart Helyi Közösségben, a Radnóti Miklós 15-ös szám alatt (az Emlékiskolánál), 9-től 11 óráig.

Most

Népszerű

Petrov Nikolina az év első babája Zentán

Tegnap délután megszületett az első zentai baba a helyi közkórház szülészeti osztályán. A kislány volt a kilencedik, aki a zentai szülészeten jött a világra idén, azonban ő volt az első községbeli.

Új mentőautót kapott a Zentai Közkórház

Újabb mentőautóval gazdagodott a Zentai Közkórház, amelynek vezetője vasárnap vette át a járművet a zentai, a szolnoki és a halbestadti Rotary Clubok illetékeseitől.