Ugrás a tartalomra
Fotó Videó
Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium

330 középiskolásnak lesz helye Zentán
2022-05-18; 19:58

A lehetőségek széles palettája várja mindazokat a diákokat, akik szeptembertől a zentai középiskolákban szeretnének továbbtanulni.
Fotó Videó

Bemutatkozott a Vállalkozóvilág című segédtankönyv Zentán
2022-05-18; 19:59

Ünnepélyesen bemutatták és kiosztották a Vállalkozóvilág című segédtankönyvet a Zentai Közgazdasági és Kereskedelmi Iskolában. A kiadványt a Magyar Nemzeti Tanács és a szabadkai Bosa Milićević Közgazdasági Középiskola közösen adta ki.
Fotó Videó

Energiahatékonysági pályázatok Zentán
2022-05-18; 18:06

Idén is nyitott a lehetőség az energiahatékonyságot célzó pályázatokra Zenta községben. Az első körben a potenciális kivitelezők számára nyitották meg a pályázatot, egészen június elsejéig.
Fotó Videó

Templomséta a lokálpatriotizmus erősítéseként
2022-05-14; 17:19

Templomsétát szervezett Zentán a községi Jézus Szíve Plébánia és a Gyermekbarátok Egyesülete. A szervezők célja az volt, hogy a város nevezetes, gyakran feledésbe merült templomainak történetét megismerjék az érdeklődők.

Most

12:05

Karneváli hangulat Torontálvásárhelyen

Szebbnél szebb jelmezek, finomabbnál finomabb ételek és rengeteg mosoly volt a torontálvásárhelyi karneválon és pörköltfőző versenyen, amelyre külföldről is érkeztek vendégek. A karneválon több mint 200 gyerek öltözött jelmezbe.
11:33, Frissítve: 11:41

Zelenszkij: Súlyos a helyzet Donbaszban

Mariupol orosz fennhatóság alá került, az orosz csapatok arra készülnek, hogy Liman irányába nyomulnak tovább – jelenti az ukrán média. Andrzej Duda, lengyel államfő megérkezett Kijevbe.
10:39, Frissítve: 11:58

Testvértelepülési együttműködés

A magyarországi Őrtilos és Torontálvásárhely vezetősége testvértelepülési szerződést írt alá. A felek azt remélik, hogy az eddig is baráti kapcsolat a jövőben is gyümölcsöző lesz.

Népszerű