Ugrás a tartalomra
Európai Parlament épülete

Veszélyben van Szerbia vízumliberalizációja
2018-06-19; 08:06

A harmadik országokkal szembeni szerbiai vízum eltörlése megnehezíti az illegális migráció elleni küzdelmet a nyugat-balkáni régióban és az Európai Unióban, írja a zágrábi Jutarnji list napilap.

Nyugat-balkáni belügyminiszterek Brüsszelben
2018-06-19; 07:52

Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Unió migrációs biztosa ma a 6 nyugat-balkáni belügyminiszterrel találkozik Brüsszelben. A határok ellenőrzéséről is tárgyalnak.

Vučić ma Faremoval tárgyalt
2018-06-18; 16:34

Grete Faremoval, az ENSZ Projekttámogatási Hivatalának ügyvezető igazgatójával találkozott ma a szerb államfő - tájékoztat Aleksandar Vučić kabinetirodája.

Most

14:50, Frissítve: 14:55

SZIN a szomszédban, idén is

Jubilál a SZIN, a Szegedi ifjúsági Napok: idén ötvenéves a rendezvény. Augusztus 22-e és 26-a között, a már megszokott Újszegedi Partfürdőn várják a bulizni vágyókat, természetesen Vajdaságból is.
13:39, Frissítve: 13:47

Gulág-emlékművet avattak Budapesten

A második világháború után megtanultuk, hogy Magyarország legértékesebb vagyona a szuverenitása - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Óbudán, a szovjet megszállás áldozatainak emlékműve átadásán.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.