Ugrás a tartalomra

Levélben gratulált Semjén Zsolt Juhász Bálintnak

2024.04.26
10:53
2024.04.26
14:08
Forrás
Facebook/Juhász Bálint
Levélben gratulált Juhász Bálintnak a tartományi házelnökké történő megválasztásához Semjén Zsolt.

A magyar miniszterelnök-helyettes elismerését fejezte ki Juhásznak, valamint a Vajdasági Magyar Szövetségnek, amiért Pásztor István halálát követően a párt vezetői összefogásuknak és egységes kiállásuknak köszönhetően kiváló eredményeket értek el a 2023-as országos és tartományi választásokon egyaránt.

Meggyőződésem, hogy a VMSZ tanácselnökeként és a Prosperitati Alapítvány ügyvezetőjeként szerzett értékes tapasztalatait kamatoztatva új tisztségében még hatékonyabban tudja szolgálni a vajdasági magyar közösség szülőföldön való boldogulásának ügyét - írja Semjén. A magyar miniszterelnök-helyettes továbbá biztosította Juhász Bálintot arról, hogy a VMSZ a továbbiakban is számíthat Magyarország Kormányának támogatására.

Juhász Bálint
Tartományi Képviselőház
Semjén Zsolt

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.