Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Pásztor István: a VMSZ része lesz a végrehajtó hatalomnak
2022-05-17; 20:39

A Vajdasági Magyar Szövetség Szerbiában a végrehajtó hatalomnak, a kormányzatnak is a része lesz, a tervek szerint államtitkári szinten, azokban a minisztériumokban, ahol most is jelen van, mondta Pásztor István a Közügyek felvételén.
Fotó Videó

Magyarország Szerbia egyik kulcspartnere
2022-05-16; 17:09

Az ország uniós útján nyújtott egyértelmű támogatása pedig hatalmas jelentőségű - erről beszélt Nikola Selaković szerb külügyminiszter, miután Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszterrel egyeztetett Brüsszelben.

Most

12:05

Karneváli hangulat Torontálvásárhelyen

Szebbnél szebb jelmezek, finomabbnál finomabb ételek és rengeteg mosoly volt a torontálvásárhelyi karneválon és pörköltfőző versenyen, amelyre külföldről is érkeztek vendégek. A karneválon több mint 200 gyerek öltözött jelmezbe.
11:33, Frissítve: 12:23

Zelenszkij: Súlyos a helyzet Donbaszban

Mariupol orosz fennhatóság alá került, az orosz csapatok arra készülnek, hogy Liman irányába nyomulnak tovább – jelenti az ukrán média. Andrzej Duda, lengyel államfő megérkezett Kijevbe.
10:39, Frissítve: 11:58

Testvértelepülési együttműködés

A magyarországi Őrtilos és Torontálvásárhely vezetősége testvértelepülési szerződést írt alá. A felek azt remélik, hogy az eddig is baráti kapcsolat a jövőben is gyümölcsöző lesz.

Népszerű