Ugrás a tartalomra
Videó

Kisebbségek megőrzése Európában
2021-04-20; 16:54

Az Európa Tanács elfogadta Kovács Elvira, az Európa Tanács parlamenti közgyűlési tagjának a Kisebbségek megőrzése Európában című jelentését.
Fotó

Április 19-től utazhatnak a szerbiaiak Görögországba
2021-04-14; 22:44

A jelenlegi információk szerint hétfőtől utazhatnak Görögországba a szerbiai állampolgárok, mégpedig vagy repülővel, vagy a Bulgáriánál lévő Promachonas, illetve Nimfea közúti határátkelőn keresztül - jelentette be Szerbia görögországi nagykövete.

Májusban tárgyalnak a Nyugat-Balkánról
2021-04-14; 18:25

Mégsem április 19-én, hanem május 10-én lesz szó a Nyugat-Balkánról az Európai Unió külügyminisztereinek találkozóján - tudta meg a Szerbiai RTV brüsszeli tudósítója.

Most

21:28, Frissítve: 21:53

Búcsú előtt, Tordán

Torda osztozik a bánáti falvak sorsával. Az elvándorlás és a munkalehetőség hiánya, napjainkban pedig a bezártság határozza meg a mindennapokat. Kevés elszármazott érkezett haza a húsvéti ünnepekre is.
20:01, Frissítve: 21:21

Robika is várja a segítséget!

Jelenleg tizenegy vajdasági fiatal számára van folyamatban gyűjtés a Vajdasági licit csoportban. Köztük van Kovács Róbert is, a Sid községhez tartozó Bingula faluból.
19:57, Frissítve: 20:35

Rúzsa Magdi: Te is felelős vagy! Oltass!

Hogy az életünket ne csak a virtuális térben éljük, arra van szükség, hogy minél többen beoltassuk magunkat, és erre egyre több ismert személy is buzdít mindenkit.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!