Ugrás a tartalomra
Videó

Deli: Gyorsítani kell a határátlépésen
2021-07-10; 18:24

A következő időszak egyik legfontosabb teendője, hogy a tagjelölt országok határrendészeti hatóságainak munkáját összehangolják az uniós tagállamokéval, ezzel gyorsítva a határátkelést – emelte ki videóüzenetében Deli Andor.

A visegrádi országok felgyorsítanák a fejlesztési terveiket
2021-07-09; 15:59

Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter Ljubljanában, a visegrádi csoport és Szlovénia kormányfői csúcstalálkozóját követően azt mondta: a Fejlesztési projektjeiket szeretnék továbbvinni, illetve felgyorsítani a visegrádi országok.

Brüsszelben a Belgrád és Pristina közötti párbeszédről
2021-07-07; 11:33

A Belgrád és Pristina közötti párbeszéd részleteiről tárgyal ma Petar Petković, Szerbia Koszovó-ügyi irodájának igazgatója és Miroslav Lajčak, a Belgrád és Pristina közötti párbeszédért felelős uniós különmegbízott Brüsszelben.

Szlovénia az Európai Unió Tanácsának soros elnöke
2021-07-01; 16:31

Az ország elnöksége fél évig tart. Janez Janša szlovén miniszterelnök találkozott Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével, akinek bemutatta országa elnökségének kulcsfontosságú pontjait.

Most

16:29, Frissítve: 17:14

Egyéves a Vajdasági jótékonysági licitcsoport

A Facebookon fellelhető oldalon már számos beteg gyermek és felnőtt gyógyulását segítették az alapítók és minden ember, aki licitre ajánlott fel bármit, vagy akár csak egy vásárlással hozzájárult a rászorulók megsegítéséhez.
16:04, Frissítve: 17:31

16. Öko kamp tábor - Újra együtt!

A szenttamási Gyöngy, a Fejlődésben Lemaradt Személyek Egyesülete újra megszervezte a nagy népszerűségnek örvendő Öko-kamp tábort a kiserdei stadion mögötti téren.
15:34, Frissítve: 16:14

Ismét tombol a kánikula

A legmelegebb időszakot éljük át ezen a nyáron, és ez a hőhullám egy kicsit tartósabb lesz - mondják a szakemberek.

Népszerű