Ugrás a tartalomra

Összefogásban él a nemzet
2023-12-09; 13:17

A Kárpát-medencében a nemzetrészeknek támogatniuk kell egymást, írta dr. Pásztor Bálint Facebook bejegyzésében.

Ködös, borult, esős idő
2023-12-08; 07:25

Felhős, hideg, esős idő várható ma a délelőtti órákban, a csapadék viszont délutánra megszűnhet. Az alacsonyan fekvő tájakon havas esőre is számíthatunk, a hegyvidékeken pedig havazásra.

Fennakadásokat okozott a havazás Magyarországon
2023-12-07; 12:14

A tűzoltók több riasztást is kaptak szerda este óta. Legtöbb esetben kidőlt fák eltávolításához és árokba csúszott járművek mentéséhez kérték a segítségüket - közölte a katasztrófavédelem.
Fotó

Nyugodt a migránshelyzet, az erdőkben sok elhagyatott tábort látni
2023-12-04; 12:35

Miután begyűjtötték és elszállították az Észak-Bácska térségében rejtőzködő migránsokat és felszámolták a főbb embercsempész-hálózatokat, a különleges rendőri egységek nagyobb részét átvezényelték Szerbia más térségeibe, elsősorban a déli határra.

Most

18:13, Frissítve: 18:20

Ronaldo 1200. mérkőzése

Cristiano Ronaldo a futballtörténelem első férfi mezőnyjátékosaként 1200. mérkőzését játszotta péntek este, amikor pályára lépett szaúdi csapata, az al-Naszr bajnokiján az al-Rijád ellen - írta szombaton az IFFHS.
17:48, Frissítve: 17:59

Ónos eső, csúszós utak

Ónos esőre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Jelentésük szerint Szerbia északi és nyugati részén fordulhat elő vasárnap vegyes formájú csapadék.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.