Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Éghajlatváltozás és biztonság
2018-11-10; 18:09

Éghajlatváltozás és biztonság címmel szervezett tudományos konferenciát a Vajdasági Magyar Tudományos Társaság Újvidéken.
Fotó Videó

Nagy sikert aratott az Avala Express Újvidéken
2018-11-07; 18:10

Cseh Tamás magyarországi zeneszerző dalait mutatta be Újvidéken a Synergy Fesztiválon a Magyarországi Szerb Színház. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művész dalai szerb nyelven szólaltak meg.

Értékeink a vándortarisznyában
2018-11-03; 23:03

Bori Mária iskolapszichológus előadása A családi és iskolai értékekről… november 8-án, csütörtökön 19.00 órakr az újvidéki Apáczai Diákotthonban.
Fotó Videó

Műfordítói mesterfogások
2018-11-03; 16:48

Műfordító tábort tartottak Újvidéken. Az eseményen több mint 20 hivatásos műfordító, illetve műfordítás iránt érdeklődő középiskolás és egyetemista gyűlt össze.

Most

09:14, Frissítve: 10:23

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.