Ugrás a tartalomra

Vučević: Az idén lesz Exit
2021-04-20; 15:13

Július 8. és 11. között szervezik meg az Exit Fesztivált Újvidéken - jelentette be a hírt a város polgármestere.
Fotó Videó

Pétervárad mellett épül az új Covid-kórház
2021-04-13; 17:40

Az Újvidékre tervezett új Covid-kórház építése volt a városi képviselő-testület mai ülésének fő témája. A képviselők arról szavaztak, hogy a város átruházza a köztársaságra a tervezett építkezési területet.
Videó

Felújítják a horgosi átkelőt és Topolyáig az autópályát
2021-04-10; 10:52

Hamarosan útjavítási munkálatok kezdődnek az autópálya szerb-magyar határ és Topolya közötti szakaszán. A Magyarország felől érkezők évek óta azt tapasztalhatják, hogy rendkívül rossz az autópálya minősége Újvidék irányába, májustól ez megváltozhat.

Most

21:28, Frissítve: 21:53

Búcsú előtt, Tordán

Torda osztozik a bánáti falvak sorsával. Az elvándorlás és a munkalehetőség hiánya, napjainkban pedig a bezártság határozza meg a mindennapokat. Kevés elszármazott érkezett haza a húsvéti ünnepekre is.
20:01, Frissítve: 21:21

Robika is várja a segítséget!

Jelenleg tizenegy vajdasági fiatal számára van folyamatban gyűjtés a Vajdasági licit csoportban. Köztük van Kovács Róbert is, a Sid községhez tartozó Bingula faluból.
19:57, Frissítve: 20:35

Rúzsa Magdi: Te is felelős vagy! Oltass!

Hogy az életünket ne csak a virtuális térben éljük, arra van szükség, hogy minél többen beoltassuk magunkat, és erre egyre több ismert személy is buzdít mindenkit.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!