Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Utcai könyvtár Újvidéken
2021-01-14; 19:47

Újvidék egyike azon szerbiai városoknak, amelynek van nyílttéri könyvtára, ahol a járókelők ingyen cserélhetnek egymással könyveket.
Fotó Videó

Multikulturalizmus és nemzeti sokszínűség Vajdaságban
2021-01-14; 18:10

Kiosztották az elismeréseket a Multikulturalizmus és nemzeti sokszínűség Vajdaságban pályázat nyerteseinek. A pályázatot a tartományi oktatási titkárság hirdette meg. Vajdaság területéről középiskolák vehettek részt rajta kisfilmekkel.
Fotó Videó

Újvidéken is készülnek az ortodox újévvárásra
2021-01-13; 17:24

Újvidéken a délelőtti órákban még folyamatban volt a hozzávalók beszerzése az ebédhez és a vacsorához. Idén a szervezett bulik a szórakozóhelyeken elmaradnak, többnyire családi vagy baráti körben ünnepelnek az emberek.

Elkülönítve fogadják a várandós nőket Újvidéken
2021-01-13; 10:14

Újvidéken az újtelepi Covid-rendelőben ezentúl elkülönítve fogadják a koronavírussal fertőzött várandós nőket. A dél-bácskai körzetben ez az egyetlen olyan klinika, ahol kivizsgálják a koronavírusos várandós nőket.
Fotó Videó

Újvidék első újévi babája
2021-01-01; 16:45

A szigorú óvintézkedéseket betartva az idén nem volt lehetőség bejutni az épületbe, így a polgármester a jókívánságokat az udvaron adta át a szülészeti klinika vezetőségének.
Fotó Videó

Támogatás a ritka betegségben szenvedő gyerekeknek
2020-12-30; 20:05

25 millió dinárral támogatja Újvidék Városa a ritka betegségben szenvedő gyerekek külföldön való gyógykezelését. Zlatibor Lončar szerb egészségügyi miniszter és Miloš Vučević, Újvidék polgármestere ma írták alá a szerződést.

Most

08:29

Több falugazdászra lenne szükség Vajdaságban

Jelenleg húsz falugazdász és egy őket koordináló falugazdász dolgozik, így a tartomány magyarlakta vidékének 85–90 százaléka le van fedve, azonban ezt a számot bővíteni kellene - nyilatkozta évértékelő beszédében Nagy Miklós.
06:58, Frissítve: 08:49

Engedélyezték a kínai vakcinát Szerbiában

Pavle Zelić, a szerbiai gyógyszerügynökség illetékese bejelentette, hogy a törvény által előirt összes feltétel teljesült ahhoz, hogy a Sinopharm cég koronavírus elleni védőoltását alkalmazzák az országban.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.