Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Évzáró fogadás a VMSZ Újvidéki Városi Szervezeténél
2023-12-09; 16:54

Hagyományos évzáró fogadást tartott pénteken este a Vajdasági Magyar Szövetség Újvidéki Városi Szervezete, amelyen Vicsek Annamária, a VMSZ alelnöke tájékoztatta a jelenlévőket az évben zajlott tevékenységeikről.
Fotó Videó

Gyermekdalok, muzsikaszó, csomagosztás
2023-11-23; 17:42

Zsúfolásig megtelt kisgyermekekkel és szüleikkel az újvidéki Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központ. Mintegy 50 család vehette át magyar kormány babacsomagját és az Újvidéki Magyar Oktatásért projekt Kisded programjának ajándékait.
Fotó Videó

Virágzik az újvidéki turizmus
2023-11-13; 18:57

A város látványosságai idén január elsejétől a szeptember végéig mért statisztikák alapján 6,8 százalékkal több turistát vonzottak a településre a tavalyi év ugyanezen időszakának kimutatásaihoz képest.

Most

18:13, Frissítve: 18:20

Ronaldo 1200. mérkőzése

Cristiano Ronaldo a futballtörténelem első férfi mezőnyjátékosaként 1200. mérkőzését játszotta péntek este, amikor pályára lépett szaúdi csapata, az al-Naszr bajnokiján az al-Rijád ellen - írta szombaton az IFFHS.
17:48, Frissítve: 17:59

Ónos eső, csúszós utak

Ónos esőre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Jelentésük szerint Szerbia északi és nyugati részén fordulhat elő vasárnap vegyes formájú csapadék.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.