Ugrás a tartalomra
Fotó
Bölcsészettudományi Kar

Nyílt nap a Bölcsészkaron

Február 24-én 10.00 és 14.00 óra között az újvidéki Bölcsészettudományi Kar megnyitja kapuit az érdeklődő pályaválasztók és szüleik előtt. A kar tanszékein ügyeletes tanárok várják kérdéseiket.
Fotó
Plakát

Magyar Széppróza Napja Vajdaságban

A Magyar Irodalmi Szerzői Jogvédő és Jogkezelő Egyesület február 22-én Szabadkán két beszélgetést szervez, este a karaván Újvidéken lép fel, másnap Zentára látogat.
Fotó Videó
Duna vízálláza Újvidéknél

Magas a Duna vize, de még nem aggasztó

A napokban jelentősebb csapadékmennyiség hullott Vajdaságban, és a hétvégére is havat jósolnak a meteorológusok. Vajon milyen forgatókönyvekre számíthatunk tavaszra, fenyeget-e árvízzel a Duna?

Most

19:04, Frissítve: 19:10

Kiosztják a Berlinale elismeréseit

Ma osztják ki a 68. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, a Berlinale elismeréseit. A fődíjért, az Aranymedvéért 19 mű verseng. A filmes rendezvényen 11 nap alatt összesen 949 vetítést tartottak.
17:01, Frissítve: 17:44

Mintegy négyszázan prélóztak Bajsán

A vendégek a környező településekről, valamint Magyarországról, Horvátországból és Szlovákiából érkeztek. A multietnikus rendezvény célja a szórakozás, barátkozás, a hagyományok őrzése és átadása.

Népszerű

Kormányülés

Havi tizenkétezer dinár a harmadik gyerek után

A vajdasági családok a harmadik gyermek megszületése után 12.000 dináros anyagi támogatást kapnak havonta 2018-ban - erről döntött a tartományi kormány mai ülésén, ahol megállapították az összeget.

Fegyveres leszámolás Újvidéken

Este fél tíz körül lövöldözés volt az újvidéki Sajam Hotel közelében. A lövöldözésben egy 29 éves férfi életét vesztette.