Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Érccel mért életek
2020-01-20; 16:00

Érccel mért életek lett a XIX. Vajdasági Magyar Drámaíró Verseny témamondata. A szerzőknek 8 óra áll a rendelkezésükre, hogy kész színpadi művet írjanak.

Snowboardozás Újvidék központjában
2020-01-16; 22:39

Nagyszabású hódeszka, azaz snowboard rendezvényt tartanak február elsején Újvidéken. Az ötödik City Jam versenyt az Újvidéki Sport- és Üzletközpont előtti téren rendezik meg.
Fotó Videó

Piaci körkép Újvidéken
2020-01-12; 16:15

Almát 60 dinárért, zöldséget 150 dinárét, csirkecombot pedig kilónként 300 dinárért lehet vásárolni az újvidéki piacokon. Gyümölcsöt olcsóbban lehet kapni, mint a viszonteladóknál.

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.