Ugrás a tartalomra
Báni Palota

November 25-e lehet Vajdaság napja

November 25-e lehet hivatalosan Vajdaság napja. Vajdaság ünnepeiről április folyamán rendeznek közvitákat - erről ma határozott a tartományi kormány.
Fotó Videó

A szabadságharc hőseire emlékeztek Újvidéken

Koszorúzással egybekötött alkalmi műsorral emlékeztek meg pénteken este Újvidéken a magyar szabadságharc hőseiről. Az eseményt a helyi Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központ szervezte.
Fotó Videó
Tanácskozás résztvevői

Az agrártámogatásokról tájékoztattak Újvidéken

Száznál is több termelésszervező és gazda érkezett Újvidékre, hogy az idei agrártámogatásokról kapjon bővebb információt. A tavalyi évhez viszonyítva nem sok változás van a termelés pénzelésében.

Most

12:14

Orbán: Magyarország időt nyert

Magyarország időt nyert, az EU-csúcson elnapolták a kötelező kvóták ügyét - közölte Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Facebook-oldalán péntek reggel közzétett videóban.

Népszerű

Kormányülés

Havi tizenkétezer dinár a harmadik gyerek után

A vajdasági családok a harmadik gyermek megszületése után 12.000 dináros anyagi támogatást kapnak havonta 2018-ban - erről döntött a tartományi kormány mai ülésén, ahol megállapították az összeget.

Fegyveres leszámolás Újvidéken

Este fél tíz körül lövöldözés volt az újvidéki Sajam Hotel közelében. A lövöldözésben egy 29 éves férfi életét vesztette.