Ugrás a tartalomra
Plakát

Így akarod ezt végigcsinálni?

Kontaktzóna-koncert - zenés irodalmi találkozás Grecsó Krisztiánnal ás Kollár-Klemencz Lászlóval december 13-án, 18 órakor. Helyszín: ÚE, BTK, moziterem.
Fotó Videó

Megnyitotta kapuit a Winter Fest

Ünnepi hangulatba burkolózott Újvidék, megnyílt ugyanis Winter Fest. A karácsonyi vásárt már másodszor szervezték meg az újvidékieknek és a turistáknak.
Fotó Videó

Éjszakai bazárt tartottak péntek este Újvidéken

A harmadik alkalommal megrendezett éjszakai piac iránt minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés. Az eseményt este 6 óra és éjfél között tartották az újvidéki Vojvodina Sport- és Üzletközpontban.

Hernyák Zsóka a Kontaktzónában

Időpont: 2017. december 6. 11 óra
Helyszín: ÚE, BTK, I. emelet, kék terem
Moderátorok: Oláh Tamás, Fekecs Emese
Szervezők: ÚE BTK Magyar Tanszék, Újvidék, zETNA Kiadó, Zenta
Fotó Videó
Készül a korcsolyapálya

Pénteken nyílik az újvidéki Téli varázslat

Az újvidékiek több helyszínen is korcsolyázhatnak a tél folyamán. A Jégcsarnokban már javában lehet élvezni a téli sportokat, a szabadtéri pályákat pedig nemsokára megnyitják.
Fotó Videó
Jogászkonferencia

Kétnapos jogász konferencia Újvidéken

A konferenciát a Vajdasági Magyar Jogász Egylet az Európa Kollégiummal közösen szervezte, Jog a mindennapjainkban címmel. A szombati napot Pásztor István, a tartományi parlament elnöke nyitotta meg.

Most

04:35, Frissítve: 04:53

Szombaton temetik I. Mihályt

A svájci rezidenciáján múlt héten elhunyt volt uralkodó holttestét szerdán a román hadsereg repülőgépe vitte haza. A szombati temetésig a bukaresti kormány háromnapos nemzeti gyászt rendeltelt el.

Népszerű

Fegyveres leszámolás Újvidéken

Este fél tíz körül lövöldözés volt az újvidéki Sajam Hotel közelében. A lövöldözésben egy 29 éves férfi életét vesztette.