Ugrás a tartalomra
korcsolya

Lebontották a zombori mobil korcsolyapályát

Zombor városvezetése már több éve azzal kedveskedik a jég szerelmeseinek, hogy decemberben a város központjában található Szentháromság téren korcsolyapályát épít és üzemeltet.
Magyar Polgári Kaszinó Zombor

11. Közoktatási konferencia

Melyek azok a lehetőségek és módszerek az oktatásban, amelyek motiválják diákjainkat a tanulásban? című konferencia február 24-én 10 órai kezdettek a zombori Magyar Polgári Kaszinóban.
Fotó Videó

Megnyitotta kapuit az őrszállási könyvtár

Minden héten két nap várja a kölcsönzőket. Korábban a helyiek kérték, hogy nyissák meg a falu számára fontos intézményt, ugyanis az két hónapig zárva tartott.
Farsang

Farsangi táncház Zomborban

Február 3-án 17 órakor a zombori Magyar Polgári Kaszinó nagytermében. A népzenét és a táncokat erdőszentgyörgyiek szolgáltatják. A szervezők farsangi fánkkal várják a kedves vendégeket.

Néptáncok határon innen és túl

A zombori Magyar Polgári Kaszinó rendezvénye február 1-én 19.30 órai kezdettel. A belépés díjtalan, mindenkit nagy szeretettel várnak.
Fotó Videó
Üres sátorok

Eltűntek a migránsok a Zombor környéki erdőkből

Az enyhe időt kihasználva ugyanis most tömegesen vágnak neki a horvát, illetve a magyar határnak. Vízen keresztül próbálkoznak a Dunán vagy a Ferenc-csatornán, állítólag embercsempészek segítségével.

Most

19:04, Frissítve: 19:10

Kiosztják a Berlinale elismeréseit

Ma osztják ki a 68. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, a Berlinale elismeréseit. A fődíjért, az Aranymedvéért 19 mű verseng. A filmes rendezvényen 11 nap alatt összesen 949 vetítést tartottak.
17:01, Frissítve: 17:44

Mintegy négyszázan prélóztak Bajsán

A vendégek a környező településekről, valamint Magyarországról, Horvátországból és Szlovákiából érkeztek. A multietnikus rendezvény célja a szórakozás, barátkozás, a hagyományok őrzése és átadása.

Népszerű

migránsok

Folyamatosan torlódnak fel a migránsok Zomborban

Már nem is annyira a nyugat-bácskai határ menti falvakban, hanem inkább a befogadóközpont környéki erdőkben és bozótosokban húzódnak meg. Innen folyamatosan szállítják őket a taxisok a határ irányába.