Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Schweidel Józsefre emlékeztek Zomborban
2018-10-07; 12:54

Schweidel József honvéd vezérőrnagy aradi vértanú Zombor szülötte. Az 1848-as forradalom és szabadságharc kitörésekor hazavezette Bécsből az ezredét.
Fotó Videó
Szőttes kiállítás

Hogyan készül a sztapári szőttes?
2018-09-25; 18:24

Megtartották a negyedik sztapári szőttes műhelymunka-találkozót. Az esemény célja, hogy felhívja a figyelmet a kulturális hagyományokra és a női munkaerő foglalkoztatásának fontosságára.
Fotó Videó

Halfőzőversenyt tartottak Zomborban
2018-09-18; 19:03

A gasztronómia mellett a hagyományőrzés és a testvértelepülési kapcsolatok ápolása is központi szerepet kapott.

Most

09:14, Frissítve: 10:23

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.