Ugrás a tartalomra
Fotó Videó
Tehenek

Mélyponton van a szerbiai tejtermelés

A tejgyárak újabb követelményeket róttak a termelők nyakába, amelyeket a kisebb farmok alig vagy egyáltalán nem tudnak teljesíteni, így az állomány felszámolása mellett döntenek - mondták a gazdák.

Fokozott figyelem a méhek védelme érdekében

A mezőgazdasági minisztérium felhívta a szántóföldi növény- és gyümölcstermelők figyelmét, hogy a tavaszi vegyszeres növényvédelem során az előírásoknak megfelelően használják a növényvédő szereket.
Fotó Videó

Fishing Show

Mintegy száz szerbiai résztvevő kínálja portékáját az újvidéki Fishing Show horgászati kiállításon.

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Kőolaj a szántóföldeken

Frissen kiaknázott kőolaj okozott környezetszennyezést tegnap a Völgyeshez tartozó Bicskei út mentén. Az út melletti tanyák közötti szántóföldekre nagyobb mennyiségű kőolaj ömlött ki.