Ugrás a tartalomra

Minden vágyott gyereknek meg kellene születnie
2022-01-17; 18:34

A kormány egyik legfőbb célkitűzése, hogy minden vágyott gyerek megszülethessen Magyarországon - jelentette ki Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter.
Fotó

Orbán: a szakemberek támogatják a negyedik oltás felvételét
2022-01-14; 09:39

A szakemberek azt javasolták a kormánynak, hogy támogassa a negyedik oltás felvételét. Ezt a háziorvosával folytatott konzultáció után bárki megteheti - mondta a magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
Fotó

Lerövidítik a karanténkötelezettség idejét Magyarországon
2022-01-13; 14:20

Felnőtteknél 7 nap lesz a karantén, ami tünetmentesség esetén, negatív koronavírusteszttel 5 napra rövidíthető. Az oktatásban is 5 napra csökken a karantén ideje, és az csak az oltatlanokra fog vonatkozni - jelentette be Gulyás Gergely.

Most

18:19, Frissítve: 18:28

Orbán Viktor telefonon tárgyalt Donald Trumppal

Egymás kölcsönös politikai támogatásáról, a magyar-amerikai kapcsolatokról és a migrációról is szó volt Orbán Viktor magyar miniszterelnök, valamint Donald Trump volt amerikai elnök tárgyalásán kedd este.
16:09, Frissítve: 17:50

Szerb-török együttműködés

Fontos, hogy stabil baráti kapcsolat legyen Szerbia és Törökország között - nyilatkozta Aleksandar Vučić, miután tárgyalt Recep Tayyip Erdoğan török ​​elnökkel.
15:53

Újabb negatív rekord

Egyre gyorsabban terjed a koronavírus Szerbiában. Több mint tizennyolcezer új fertőzöttet regisztráltak az országban az elmúlt 24 órában. Ez új negatív rekord a vírus megjelenése óta Szerbiában.
15:51, Frissítve: 17:01

Palics nem csak a helyiek szerint szép

Palics nyerte a legvirágosabb határon túli település díját - amit ma hivatalosan is átadtak az önkormányzat képviselőjének. A Magyar Turisztikai Ügynökség 28. alkalommal hirdette meg a Virágos Magyarország nevet viselő versenyt.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.