Ugrás a tartalomra

Partizan-TSC összecsapás a Szerbiai Szuperligában

2024.04.27
11:53
2024.04.27
16:00
Forrás
Pannon RTV
A topolyai együttes vasárnap 19 óra 30 perckor a rájátszás következő mérkőzésén a bajnokságban második helyen álló Partizan otthonába látogat.

A táblázaton harmadik TSC egy idegenbeli győzelmével 4 pontra csökkentené a hátrányát a belgrádi csapat mögött. Žarko Lazetić a mérkőzésre készülve kiemelte, hogy csapata nem fogja lebecsülni ellenfelét. A TSC vezetőedzője hozzátette, hogy a Partizan kiváló együttes, remek játékosokkal, akik az ellenfél legapróbb hibáját is képesek kihasználni, ezért csapatának összpontosítania kell, ha jó eredményt szeretnének.

Žarko Lazetić: „Ismert, hogy mi milyen játékot játszunk és az is hogy ők milyet játszanak. Ők nagyon veszélyesek az átmenetekben, mi pedig szeretjük a labdát, a labdabirtoklást. A labda elvesztése után nekik nagyon gyors játékosaik vannak, amit jól ki is használnak. Ezért tökéletesnek kell lennünk ebben és a felállásban is, hogy találjuk meg az üres helyeke, hogyan reagálunk a labdavesztések után. Biztos vagyok benne, hogy ezek a részletek kihatással lesznek a végeredményre, mivel az előző mérkőzéseken is így volt.”

Labdarúgó Szuperliga
Žarko Lazetić
TSC Labdarúgó Klub

Most

20:56, Frissítve: 07:18

Palicson is hódított a Semmelweis

Meghódította a mozikat Magyarországon a Semmelweis című film, erről tanúskodnak a magyar Nemzeti Filmintézet által még idén február közepén nyilvánosságra hozott adatok.
19:17, Frissítve: 19:24

Arany János-érmet kapott Takács Márta

A Magyar Tudományos Akadémia 197. közgyűlésén, Budapesten a külhoni magyar kutatók munkáját elismerő Arany János-érmet vehetett át dr. Takács Márta, a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar rendes egyetemi tanára.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.