Ugrás a tartalomra

Erdő Péter: Krisztus feltámadása örömhír, és általa mi is feltámadhatunk a halálból

2024.03.31
15:10
Forrás
MTI
Ehhez a lehetőséghez ugyanakkor be kell fogadnunk Krisztust – erről beszélt húsvét alkalmából Erdő Péter, bíboros, esztergom-budapesti érsek.

Erdő Péter azt mondta: Jézus szenvedése az emberiséggel való legnagyobb szolidaritás.

A megváltó kereszthalála pedig utat nyitott az emberiségnek az örök boldogságra. Hozzátette: ahogy Krisztus vállalta a szenvedést úgy nekünk is el kell fogadni azt, amihez Krisztus szeretete erőt ad.

húsvét
Erdő Péter

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.