Ugrás a tartalomra

Tisztújítót tart a VMSZ - az új elnököt is megválasztják

2024.03.02
08:00
2024.03.02
10:55
Forrás
Pannon RTV
Szombaton lesz a közgyűlés Zentán.

A Vajdasági Magyar Szövetséget Pásztor István halála óta, Dr. Pásztor Bálint vezeti megbízott elnökként, és egyelőre ő az egyetlen jelölt a pártelnöki tisztségre is. 128 jelöltből választják meg a párt vezetését, amely a következő négy évben irányítja majd a VMSZ-t.

A szombati tisztújító közgyűlésen tehát a pártelnök mellett a párt 50 tagú tanácsát, valamint a felügyelőbizottságot és a fegyelmi bizottságot is megválasztják, ezt követően pedig a tanács a következő ülésén dönt arról, ki kerüljön be a 20 tagú elnökségbe, és ki lesz a párt három alelnöke a következő négy évben.

VMSZ
tisztújítás
Vajdasági Magyar Szövetség

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.