Ugrás a tartalomra

Interjúműsor minden kedden és csütörtökön 19 óra 30 perctől. 20 perces közéleti interjú a Pannon TV-ben. Politika, gazdaság, egészségügy és minden más, ami az emberek mindennapjait érinti.
Felelős szerkesztő: Bálint Csaba

Videó

Szubjektív – Szakály József
2021-04-03; 19:17

A Szubjektív vendége Szakály József szabadkai plébános, akivel húsvét jelentőségéről beszélgetünk.
Videó

Szubjektív – Orosz Attila
2021-04-02; 19:17

A Szubjektív vendége Orosz Attila bácskai református esperes, akivel húsvét jelentőségéről beszélgetünk.
Videó

Szubjektív – Dolinszky Márta
2021-04-01; 19:17

A Szubjektív vendége Dolinszky Márta evangélikus esperes, akivel a kereszténység legnagyobb ünnepéről, húsvét jelentőségéről beszélgetünk.

Most

21:28, Frissítve: 21:53

Búcsú előtt, Tordán

Torda osztozik a bánáti falvak sorsával. Az elvándorlás és a munkalehetőség hiánya, napjainkban pedig a bezártság határozza meg a mindennapokat. Kevés elszármazott érkezett haza a húsvéti ünnepekre is.
20:01, Frissítve: 21:21

Robika is várja a segítséget!

Jelenleg tizenegy vajdasági fiatal számára van folyamatban gyűjtés a Vajdasági licit csoportban. Köztük van Kovács Róbert is, a Sid községhez tartozó Bingula faluból.
19:57, Frissítve: 20:35

Rúzsa Magdi: Te is felelős vagy! Oltass!

Hogy az életünket ne csak a virtuális térben éljük, arra van szükség, hogy minél többen beoltassuk magunkat, és erre egyre több ismert személy is buzdít mindenkit.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!