Ugrás a tartalomra

Večeras počinje Desire festival

2019.11.23
16:55
Forrás
Pannon RTV
Predstava “M.I.R.A.” beogradskog Bitef teatra otvara festival u subotu na sceni Jadran. Nakon toga se prikazuje francuska predstava “LE CERCLE” u pozorištu Deže Kostolanji.

U nedelju će u Savremenoj galeriji od 19 časova biti istaknuta dela koreografa i fotografa Jožefa Nađa. Nakon izložbe sledi performans umetnika pod nazivom “MNEMOSINE”.

“Mora da govori o jednostavnosti, da sa što manje gestikulacije i slike izrazimo naše skriveno ja, koje se u međuvremenu menja. Ja sam upravo ovo želeo u poslednje dve-tri godine, u stvari u dve godine sam spojio izložbu i performans, i ono govori o mom unutrašnjem istraživanju“ rekao je koreograf, slikar i fotograf Jožef Nađ.

Desiré fesztivál
Jadran
Jožef Nađ

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.