Ugrás a tartalomra

Otvoren obnovljeni Vatrogasni dom u Beočinu

2019.12.09
18:08
Forrás
Pannon RTV
Vrednost investicije je 4 miliona dinara.

Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade je u svom govoru naglasio da su vatrogasci u Beočinu već više puta dokazali svoju sposobnost. Služba pokriva prostor sve do hrvatske granice. On je dodao da je Pokrajinska vlada izdvojila 40 miliona dinara za nabavku uniforme i druge opreme za dobrovoljna vatrogasna društva u Vojvodini. Na otvaranju su prisustvovali i Milan Novaković, načelnik Južnobačkog upravnog okruga i Predrag Marić, načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. „2019. je bila jedna od boljih godina za ovaj sektor. Govorimo tu o opremi, nabavci vozila ili radu u vatrogasnim domovima. Zadovoljan sam da je otvoren ovde u Beočinu gde će služit interesima meštana. Ne radi se tu samo o Beočinu, otvaranje nas čeka i u Zaječaru, Lazarevcu i Vranju. Radimo, ponovo radimo i nakon skoro 40 godina pauze gradimo nove objekte."

Beočin
vatrogasni dom
Igor Mirović

Najnovije

07:52

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.
13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.