Ugrás a tartalomra

Pri kraju radovi na popravci puta u centru Subotice

2019.12.10
17:52
Forrás
Pannon RTV
Od Uprave za kapitalna ulaganja Pokrajine grad je dobio 73,1 miliona dinara za završetak radova.

Projekat je predviđao da se kod dve raskrsnice formira traka za levo skretanje, što je uključivalo proširenje puta. Akoš Ujhelji, član Gradskog veća zadužen za privredu očekuje da će izvođač do 18. decembra završiti radove.

„Ukupna vrednost investicije je 73,1 miliona dinara, koje je u sto odstotnom iznosu finansirala Uprava za kapitalna ulaganja Pokrajine. Dodatni radovi biće izvedeni za dodatnih 7,5 miliona dinara. Kada su radovi već počeli, onda se videlo da projekat ne prati u svim delovima realnost, i zbog toga postoji potreba za dodatnim radovima. Oko 10 odsto radova odnosi se na postavljanje semafora, sistema video nadzora, kao i asfaltiranje biciklističke staze koja se može videti iza naših leđa".

Akoš Ujhelji
Subotica

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.