Ugrás a tartalomra

Granični prelaz Horgoš 2 samo za izlaz

2020.01.04
14:24
2024.03.19
08:49
Forrás
Pannon RTV
U cilju ubrzanja prelaska granice, granični prelaz Horgoš2-Reske 2 danas otvoren samo za ulazak u Mađarsku, do 19 časova, tj. do kraja radnog vremena.

Cilj je smanjiti vreme čekanja povećanjem broja ulaznih traka u Mađarsku. U isto vreme, na ulaznoj strani prelaza na auto-putu otvoreno je 10 traka, tako da je na oba prelaza Reske otvoreno ukupno 14 traka za putnike koji ulaze u Mađarsku.

U interesu bržeg prelaska granice prema Srbiji, preporučuju se prelazi Tompa, Kibekhaza, Tisasiget ili Ašothalom – ističu nadležni.

granični prelaz
Horgoš

Slične vesti

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.