Ugrás a tartalomra

TSC: Cilj je Evropa!

2020.01.08
19:15
Forrás
Pannon RTV
Bačkotopolski fudbalski klub TSC želi da sezonu dočeka među četiri prvoplasirana tima.

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole ima za cilj da uđe u evropski kup, to jest da se na kraju sezone plasira među prve četiri ekipe na tabeli Superlige Srbije. Imaju potrebne preduslove za to, ušli su među elitne klubove Srbije i jesenji deo sezone završili su na petoj poziciji. Ekipa Zoltana Saboa je još na zasluženom odmoru, ali se uskoro vraćaju na teren i kondicione sale. Rukovodstvo kluba kaže da najbolji igrači dobijaju ozbiljne ponude, ali da se tim neće rasturati već da se punom snagom pripremaju za nastavak prvenstva.

TSC Bačka Topola
fudbal
superliga

Najnovije

14:09, Frissítve: 19:17

Poskupeli luksuzni proizvodi u Srbiji

U Srbiji je od 1. maja poskupelo nekoliko luksuznih proizvoda. Od utorka će i pušači morati da plaćaju više za jednu paklu cigareta nego do sada. Dobra vest je da ove godine više ne moramo da brinemo o poskupljenju struje i gasa.
16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28, Frissítve: 14:18

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.