Ugrás a tartalomra

Škola ribolova tokom čitave godine očekuje mlade učenike

2020.01.12
13:10
2024.03.19
08:49
Forrás
Pannon RTV
U Kanjiži je po 20-ti put organizovana Škola prirode i ribolova za decu. U kampu mogu da učestvuju i početnici i oni koji raspolažu određenim znanjem.

U okviru programa radi se upoznavanje živog sveta Tise, učenje korišćenje ribolovačkog štapa, dok se starija deca uče i da u ribolovu prepoznaju i ribe gravljivice.  Nakon upoznavanja sa teorijskom obukom, deca su imala prilike i da se isprobaju na Tisi.


Škola prirode i ribolova inače čitave godine očekuje mlade između ostalog i organizovanjem pešačkih tura, radionica i izleta.

„Sada je zima, ali kada dođe proleće ići ćemo, kao što smo to činili i prethodnih godina, u Budimpeštu na Sajam oružja, ribolova i lova. Tamo decu, učenika škole ribolova očekuje mnogo programa. Cilj je da vide što više, i nauče što više. Imamo i druge programe, izlete, ribolove, koji počinju s proleća i ne idemo samo na Tisu, nego i na kanale i jezera. U suštini, obiđemo sva vodena područja Kanjiže" kaže Čaba Šarnjai, organizator Kanjiža.

Kanjiža
škola ribolova
ribolov

Slične vesti

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.