Ugrás a tartalomra

Nakon 40 godina obnavlja se dvorište Gerontološkog centra

2020.01.15
20:06
2024.03.19
08:49
Forrás
Pannon RTV
Rekonstrukcija će obuhvatiti i zamenu ispucalog asfalta.

Ilija Đukanović, član Gradskog veća zadužen za socijalna pitanja kaže da je obnova neophodna zbog protivpožarne zaštite. Prilazni put će biti urađen tako da njima mogu da saobraćaju vozila hitne pomoći i vatrogasne službe. Posebna pažnja biće posvećena i zelenilu. Osim toga, centralni deo  parka dobiće novu kapiju, vodovodnu mrežu, LED rasvetu sa senzorom pokreta.

Vrednost investicije je 28,6 miliona dinara koje je obezbedio pokrajinski Sekretarijat za zdravstvo i socijalna pitanja. Potpisivanju ugovora prisustvovao je i pokrajinski sekretar Predrag Vuletić.

Gerontološki centar
obnavlja
dvorište
asfalt
Ilija Đukanović

Najnovije

15:36, Frissítve: 16:37

Studentski dom ili iznajmljeni stan?

U nastavku obrazovanja, studenti treba da očekuju brojne troškove. Među njima, najveći su izdaci za stanovanje. Zbog povoljnih cena većina se odlučuje za studentski dom, ali ako je previše prijavljenih, ostaje mogućnost iznajmljivanja stana.
13:38, Frissítve: 16:24

Cela država priseća se žrtava

Godinu dana nakon masovnog ubistva u beogradskoj školi, cela država seća se stradalih. Televizijski i radijski program jutros je prekinut u 8:41 časova i jednominutnim ćutanjem odata je počast ubijenima u masovnoj pucnjavi.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.