Ugrás a tartalomra

Veterani na ledu – Winter Classic u Subotici

2020.01.25
20:47
2020.01.26
09:11
Forrás
Pannon RTV
Juče je uz učešće 14 ekipa započeo međunarodni turnir hokeja na ledu “Winter Classic” za veterane na Gradskom klizalištu u Subotici.

Igrači su stigli iz 8 država: Kanade, Bugarske, Slovenije, Slovačke, Češke, Severne Makedonije i Mađarske, i uz 4 domaća tima igraju mečeve. Preduslov za učešće na turniru je bilo da su igrači stariji od 40 godina i da imaju najmanje tri godine profesionalne karijere. Naglasak je bio na druženju, ali naravno učesnicima je bitan i konačan rezultat. Turnir se nastavlja i u nedelju, tako da oni koji žele sutra da se klizaju na ledu u Subotici, mogu iskoristiti samo prepodnevne termine.

Winter Classic
Subotica
hokej na ledu

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.