Ugrás a tartalomra

Kobi Brajant poginuo u padu helikoptera

2020.01.26
21:31
2020.01.27
19:13
Forrás
Pannon RTV
Helikopterska nesreća se dogodila u zoni Los Anđelesa kad su stradali svi putnici, njih petoro koji su bili u letelici.

Legendarani američki košarkaš Kobi Brajant poginuo je u padu helikoptera u Kaliforniji, a s njim je stradalo još četvero ljudi. Svetski mediji prenose takođe i vest da sa njim nije bila njegova supruga, a pozivaju se na Adriana Wojnarowskog novinar a ESPN-a, najveće sportske televizije u Americii

Kobi Brajant je imao 41 godinu, važio je za jednog od najboljih igrača u istoriji košarke, a igrao je od 1996.godine za Lejkerse,  svoj jedini klub . Profesionalnu košrakašku karijeru je završio 2016,godine.

Iz profesionalne košarke povukao se 2016. godine, a u poslednjem meču u karijeri postigao je 60 poena.

košarka

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.
15:58, Frissítve: 16:41

Vaskrs na Paliću

Povodom predstojećeg pravoslavnih praznika, na Paliću će po česti put biti organizovana manifestacija „Vaskrs na Paliću”.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.