Ugrás a tartalomra

U Subotici se nastavljaju razvojni projekti započeti ranijih godina

2020.01.31
14:37
2020.01.31
16:18
Forrás
Pannon RTV
Nastavlju se investicije u Narodnom pozorištu i saobraćajnoj infrastrukturi u Subotici.

Zamenica gradonačelnika Subotice Timea Horvat je za Pannon TV izjavila da se nastavljaju razvojni projekti započeti ranijih godina. Ona je kazala da su gradski, pokrajinski i republički budžet namenili ukupno 880 miliona dinara za završetak unutrašnjih radova na Narodnom pozorištu.

Razgovaralo se i o smanjenju saobraćaja kroz grad zahvaljujući izgradnji Y-kraka, te je Horvat dodala da će na putevima biti nastavljeni razvojni projekti započeti ranijih godina.

"To će biti prvenstveno važno za kelebijske poljoprivrednike. Naime poslanička grupa Saveza vojvođanskih Mađara u republičkoj skupštini je uspela da obezbedi 500 miliona dinara u republičkom budžetu za izgradnju dva nadvožnjaka. Oni će biti postavljeni na Pačirskom i Meljkutskom putu. Radovi će započeti još ove godine. To je zato važno da poljoprivredni proizvođači brže i bezbednije mogu da izađu na svoje oranice" - kazala je zamenica gradonačelnika Subotice Timea Horvat za Pannon TV.

Narodno pozorište Subotica
Timea Horvat

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.